eShop
Soluţii de business
IoT pentru Industrii
V-Hub
Asistenţă
Meriţi ce-i mai bun
Contul tău
MyVodafone
Gestionează serviciile tale accesibil
atât de pe desktop, cât și de pe mobil.
eShop
Soluţii de business
IoT pentru Industrii
V-Hub
Asistenţă
Meriți ce-i mai bun
 
 
 
 
Deschis la nou.
Deschis la tehnologie.
Câte afaceri, atâtea soluții.
Dar cum știi ce se potrivește pentru tine, când internetul este plin de sfaturi? O căutare nu e de ajuns. Vodafone crede în România și susține antreprenorii cu soluții concrete de tehnologie, testate și încercate de cei care au căutat la fel de mult ca tine.
Bootcamp
50 de antreprenori au participat la workshop-urile susținute de experți Vodafone și personalități din mediul de afaceri românesc. Vezi în interviurile de mai jos ce ne povestesc mentorii după Bootcamp-ul Deschis la nou. Deschis la tehnologie.
Auzite vs Încercate
Unii merg pe sfaturi din auzite. Alții le aleg pe cele încercate.
Noi am vorbit cu cei din urmă. Află și tu despre soluțiile pe testate pe care le folosesc în afacerea lor.
Povestea AtPlay International School
Vezi ce soluții folosește AtPlay International School
+
Table inteligente
Povestea Albert Junior SRL
Vezi ce soluții folosește Albert Junior SRL
+
Vodafone Tracking Solution
Povestea Muzeului Fotbalului din București
Vezi ce soluții folosește Muzeul Fotbalului din București
+
Control acces
+
Cablare structurată
Povestea Agrii România
Vezi ce soluții folosește Agrii România
+
Digital Media Signage
Povestea Malvensky
Vezi ce soluții folosește Malvensky
+
Office Link
Povestea Inmedio
Vezi ce soluții folosește Inmedio
+
Digital Media Signage
Povestea Sameday
Vezi ce soluții folosește Sameday
+
Smartlocker
Povestea Cupio
Vezi ce soluții folosește Cupio
+
Bulk SMS
+
Cloud Voice
Povestea Musette
Vezi ce soluții folosește Musette
+
Internet prin Fibră Optică
Povestea Archivit
Vezi ce soluții folosește Archivit
+
Supraveghere Video
Povestea Sweetology
Vezi ce soluții folosește Sweetology
+
Voce și date mobile
Povestea Fischer Fixings
Vezi ce soluții folosește Fischer Fixings
+
Vodafone Tracking Solutions
 
 
 
 
Testează gratuit soluțiile noastre
Descoperă și alte soluţii care te ajută să ai un business mai eficient și testează-le în mod gratuit!
 
 
 
 
 
 
Vodafone Smart Protect
 
Testează gratuit timp de 6 luni
Exploraţi Internetul în siguranţă fiind protejaţi de paginile web dăunătoare și periculoase, pentru a vă asigura securitatea și confidenţialitatea.
Gestionezi cumpărăturile și serviciile bancare online fără griji.
Protecţia dispozitivelor împotriva virușilor, programelor de tip spyware, trojan și ransomware.
Cloud Voice
 
Testează gratuit timp de 6 luni
Nu este nevoie de instalarea unor echipamente fizice sau de investiţii iniţiale.
Administrarea întregului serviciu este asigurată de Vodafone.
Angajaţii pot prelua apelurile de oriunde cu telefoane mobile Vodafone: de acasă sau de pe teren.
Se implementează rapid și se adaptează nevoilor tale de business. Se poate configura în locaţii multiple.
Smart Invoice
 
Testează gratuit timp de 6 luni
Ai acces în aplicaţie oricând, de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet.
Emiţi facturi simplu și rapid, cu ajutorul unui proces automatizat de facturare recurentă.
O poţi folosi în siguranţă datorită conexiunii criptate. Poţi oferi acces restricţionat după IP sau în funcţie de rolul utilizatorilor.
MyDomain
 
Testează gratuit timp de 6 luni
Poţi adăuga cupoane de reduceri, poţi susţine evenimente sau oferte speciale pentru clienţii tăi astfel încât să poţi susţine un engagement ridicat.
Intuitiv și simplu de folosit; oricine își poate crea singur cu ușurinţă un site de prezentare sau un magazin online.
Îţi poţi crește vizibilitatea în mediul online folosind instrumente de SEO (Search Engine Optimization), social media sau e-mail marketing.
Ai la dispoziţie spaţiu de găzduire cu trafic nelimitat și design-uri predefinite ca să poţi alege cu ușurinţă ce este mai potrivit pentru afacerea ta.
Oferta pentru produsele marcate "Testează gratuit timp de 6 luni" este valabilă pentru companiile care nu au achiziţionat deja de la Vodafone serviciul pe care doresc să îl testeze. După perioada de testare, dacă nu se solicită anulare, serviciul rămâne activ contra cost, conform ofertei comerciale comunicate la momentul alegerii serviciului.
Povești de succes
Descoperă cum tehnologia te poate ajuta să fii deschis la nou.
Îți aducem o serie de povești și te invităm să te lași insipirat de decizii care îți pot aduce bine în afaceri.
Cu capul în cloud și picioarele pe pământ
Andreea Esca
Tehnologia sau cum să fii la modă azi
Roxana Voloșeniuc
Tehnologia și designul parteneri esențiali
Omid Ghannadi
Cea mai scurtă conexiune între oameni
Mihai Morar
Lansarea proiectului personal www.alistmagazine.ro, acum peste 7 ani, a fost momentul în care vrând, nevrând, m-am împrietenit serios cu tehnologia.
Voiam să pornesc o revistă offline dar am înțeles că suntem în era online și că etapele trebuie să fie diferite chiar dacă dragostea pentru hârtie rămâne. Așadar, cu mintea în “cloud” și cu picioarele pe pământ, am început să încheg o redacție care, pentru ceva vreme, a funcționat numai în lumea virtuală.
Cu capul în cloud și picioarele pe pământ

Andreea Esca
Fie că vorbeam de articole, video, transmisiuni “live”, totul se livra pe platforma alistmagazine.ro. Mi-a fost frică, dar am descoperit și beneficiile unui produs online. Vezi în timp real câți oameni sunt interesați de ceea ce faci, ce subiecte îi captivează, “discuți” cu cititorii. Ceea ce e foarte util din punct de vedere al business-ului. Pentru că înțelegi, nu numai ce tip de conținut e căutat dar și ce fel de produse ar fi bine să le sugerezi “urmăritorilor” când vine vorba de “publicitate”, astfel încât site-ul să devină profitabil și să nu aduci bani de acasă (din alte businessuri) la infinit.
Social media, de asemenea, este acel “tool” care te duce mai mai mereu către articolele dintr-un site. Iar folosirea tuturor acestor canale este o profesie în sine.
De la targetarea cititorilor, până la propunerile făcute acestora și crearea unor comunități cu interese, activități și pasiuni comune, totul are la bază lumea iubită și urâtă în egală măsură a “internetului”.

În momentul în care am decis să alăturăm produsului alistmagazine.ro și revista glossy trimestrială, A List Magazine (un produs media gratuit pentru cititori), ne-a fost foarte de folos că dezvoltasem deja platforma online cu anexele aferente. Online-ul rămâne locul unde anunțăm și promovăm evenimentele din jurul Alist Magazine, cum ar fi Târgurile Half is Free în cadrul cărora designeri români își vând creațiile la jumătate de preț, informații despre activitatea magazinului Alist Designers Boutique, locurile în care cititorii pot găsi revista, concursuri și oferte speciale pentru urmăritori. Sau, cum ar fi, lansarea de curând “la apă”, în cel mai propriu sens al cuvântului, a croazierei AList pe Mediterană, unde cumpărătorii vor avea parte de experiențe inedite alături de echipa redacțională și invitații noștri. Deci, ca să răspund întrebării Vodafone Business …
tehnologia stă la baza a tot ceea ce
întreprindem în compania Alist.
Acum mi-a venit în minte cât de importante sunt și toate programele în care lucrăm pentru ca paginile lucioase din revistă să fie mereu la înălțimea așteptărilor. Și dacă vorbesc de celălalt business al familiei, resortul de vacanță “Oberwood” de la poalele munților Făgăraș, tehnologia este vitală. Pentru că de la prezentarea și promovarea locului, până la rezervări și feedback, toate sunt acum majoritar online. Faptul că pe un site, sau pe o rețea socială vei afla toată istoria locului în care mergi, de la povestea restaurării căsuței de lemn alese, până la serviciile oferite și tradițiile zonei, reprezintă un mare ajutor pentru noi. Și atunci când cineva ne critică și avem posibiliatea de a vedea asta rapid este foarte util. Deoarece putem remedia o situație nedorită, putem afla lucruri la care nici nu ne-am gândit, putem învăța din greșeli.
Reacția online a clienților ne ajută enorm. E ca un brainstorming. Nu mai vorbesc despre toate comenzile pentru ce avem nevoie acolo, de la diverse obiecte și servicii, până la cafea, toate se fac din fața calculatorului. În așa fel încât să fim cât mai bine pregătiți, iar turiștii care ajung la noi, să nu mai aibă nevoie de “tehnologie”, decât pentru a face poze sau filme despre cât de frumoasă e natura și cât e de plăcut să stai la povești pe “tălpița” din uliță, până vine ciurda de bivolițe. Mă bucur că am acceptat invitația Vodafone Business de a vorbi despre proiectele mele de suflet și sper ca cele povestite să inspire antreprenori să se folosească cât mai mult de tehnologie pentru a-și dezvolta business-urile.
Mai ales că noua platformă “Deschis la nou. Deschis la tehnologie.” vine și cu o perioadă de testare gratuită de șase luni pentru diverse soluții către digitalizarea businessurilor. În funcție de nevoi, aceștia vor putea alege să testeze tehnologii pentru tot felul de provocări.
Încă din prima zi în care am pornit pe drumul antreprenoriatului, am realizat că tehnologia este un partener esențial pentru dezvoltarea și livrarea proiectelor de arhitectură și design.
Hardware-ul performant și software-ul specializat în design și arhitectură sunt esențiale pentru a imagina proiecte complexe și pentru a le detalia în timp util. Timpul este o resursă foarte importantă în orice afacere, mai ales în arhitectură unde procesul de proiectare este complex și de lungă durată.
Tehnologia și designul: parteneri esențiali

Omid Ghannadi
Cu cât timpul de livrare a proiectelor este mai scurt, cu atât profitabilitatea serviciului crește și aici tehnologia joacă un rol decisiv, alături de componenta umană, desigur. În acest sens am încercat mereu să fiu deschis la nou în ceea ce privește soluțiile tehnologice apărute.
Tehnologia contemporană aduce multe alte beneficii pentru exercitarea profesiei mele. Serviciile de telecomunicații și tehnologia au fost dintotdeauna utile pentru dezvoltarea biroului meu de arhitectură și design, dar și pentru școala noastră de design, Inside Academy. Internetul de mare viteză ne permite să comunicăm ușor atât cu beneficiarii cât și între noi, să descărcăm fișiere de mari dimensiuni și să colaborăm eficient cu toți partenerii noștri. În plus, accesul la internet stă la baza extinderii afacerii către alte zone din țară.
Spre exemplu, cu ajutorul internetului de mare viteză am reușit în timpul pandemiei să adaptăm cursul școlii noastre de design, Inside Academy, pentru mediul online. Am fost chiar noi înșine surprinși să constatăm că livrăm aceeași calitate a cursului atât în varianta sa online, cât și în varianta fizică. După ce s-a terminat pandemia am păstrat una dintre cele două ediții anuale în online pentru a oferi acces facil și cursanților din alte orașe. Accesul la internet îți oferă și posibilitatea dezvoltării continue profesionale prin diverse cursuri, mult mai accesibile on-line.
În paralel ai acces la conferințe, prezentări de produse, accesul la informație este neprețuit. Îmi amintesc de anii de studenție când pentru a afla noutăți trebuia să mergi la bibliotecă sau să cumperi cărți și reviste destul de scumpe. Accesul facil și rapid la informație este probabil cel mai mare cadou pe care l-a primit profesia mea de la internet. Să fiu deschis la nou înseamnă pentru mine și că pot face cât mai multe operațiuni în mediul online prin căi sigure și simple, un exemplu este facturarea digitală și semnătura digitală, practic creșterea productivității afacerii prin securizarea și eficientizarea acestui proces.
Pe lângă serviciile deja cunoscute de telecomunicații, o noutate pentru mine au fost soluțiile tehnologice pentru securizarea și stocarea datelor afacerii: am implementat soluții de stocare în cloud, care ne-au permis să accesăm fișierele de la distanță și să le partajăm cu cei implicați în procesul de proiectare. Sunt foarte importante soluțiile de securitate, cum ar fi firewall-urile și soluțiile de criptare a datelor, care te ajută să protejezi datele stocate. Pentru acest proces am descoperit pe platforma www.dechislanou.ro de la Vodafone soluții de care nu știam, cum ar fi posibilitatea de a proteja inclusiv dispozitivele mobile împotriva virușilor, pe lângă protecția din online sau ce a tranzacțiilor bancare. Am apreciat că pot testa diverse soluții noi de tehnologii pentru afacerea mea gratuit timp de 6 luni pe această platformă. Acest timp este suficient pentru a îmi da seama dacă o soluție este cu adevărat utilă și profitabilă pentru afacerea mea.
În ceea ce privește hardware-ul și software-ul, utilizăm programe specializate de editare și desen asistat, care ne permit să imaginăm și să detaliem proiectele noastre.
Este incredibil nivelul de acuratețe dezvoltat de programele de vizualizare 3D pentru redarea proiectelor. Este un instrument extrem de important pentru prezentarea proiectelor către beneficiari, dar și pentru noi, putem testa soluții și variante diverse pentru a găsi soluția cea mai bună.
Arhitectura și designul sunt până la urmă profesii ce se ocupă cu imaginarea viitorului, noi proiectăm un moment anume din viitorul unui spațiu. Deblocarea acestui moment imaginat de mintea noastră se întâmplă prin vizualizare, fie prin schițe de mână dar mai ales prin programele 3D.

Sună mai simplu decât este, procesul acesta de vizualizare este migălos, creezi prin intermediul programelor de desen asistat iar aceste programe sunt pretențioase. Este o nevoie constantă să investești în echipamente performante, precum calculatoare și laptopuri, care să proceseze în timp decent și fără erori aceste fișiere.
În plus, tehnologia a deschis noi orizonturi în ceea ce privește materialele de construcții. În prezent, apar materiale noi, moderne și durabile, care permit arhitecților și designerilor să creeze structuri inovatoare și sustenabile. De exemplu, materiale compozite ce pot fi utilizate pentru a crea structuri ușoare dar rezistente la intemperii și coroziune.

De asemenea, imprimarea 3D a deschis noi orizonturi, posibilitatea de a macheta detalii de execuție, proiecte, mobilier, etc. A devenit un instrument de cercetare fabulos pentru profesia noastră.
Tehnologia contemporană este un partener esențial pentru dezvoltarea profesiei de designer. De fapt, este mai mult decât un partener, tehnologia este indispensabilă profesiei în general. Cu cât stăpânim mai bine tehnologia, cu atât practicarea profesiei este simplificată și accelerată. Serviciile de telecomunicații, precum și alte soluții tehnologice, au fost vitale pentru dezvoltarea biroului meu, ne-a permis să colaborăm eficient, să livrăm proiecte de calitate și să ne protejăm datele și informațiile confidențiale. Tehnologia a mutat granițele din domeniul vizualizării 3D, astăzi creăm proiecte cu niveluri de detalii fără precedent, putem testa soluții variate, în acest fel se eliberează creativitatea.
Tehnologia a devenit o unealtă indispensabilă în dezvoltarea afacerii de arhitectură, provocarea este să rămâi la curent cu noutățile și cu know-how-ul, dar asta depinde numai de noi să rămânem deschiși la nou.
Mereu spun asta: cea mai scurtă cale între oricare doi oameni este o cafea.
Pune-le câte o cafea bună în față și e imposibil să nu își găsească puncte comune între ei. Cafeaua e conexiune. Iar o cafenea este o rețea socială reală, nu virtuală. Ăsta e motivul pentru care am visat mereu să am o cafenea, a mea. Am deschis-o nu pentru celebritate, ci din sinceritate. „Ne vedem la o cafea” e conexiunea absolută dintre ”oricare” și ”oricine”.

Aș putea scrie o carte despre clienții unui coffee- shop de specialitate, ”oamenii de la Emozia”...
Cea mai scurtă conexiune între oameni

Mihai Morar
Cei care au renunțat la zahăr în cafea, cei care te ceartă că nu ai zahăr în cafenea, cei care vin cu zahărul de acasă, cei care au 10 întrebări despre originea din ceașcă, cei care caută miez de nucă și note de mandarină în extracție, cei pe care îi servești cu cafea și, în schimb, îți povestesc toată viața, cei care s-au cunoscut ”la o cafea” și au rămas împreună de atunci (vin acum și cu copiii), cei care și-au făcut rutină din Emozia zilnică. Sunt atât de diferiți. Dar ceea ce îi leagă este că fiecare a venit pentru o cafea bună și toți au rămas pentru oamenii faini din cafenea.
O cafenea înseamnă conexiune. Dar când m-am trezit cu două cafenele, aflate la câteva sute de kilometri distanță una de cealaltă (București și Cluj), am avut nevoie de mai mult de atât: de conectivitate. Un coffe-shop nu e deschis doar pentru oameni, trebuie să fie DESCHIS LA NOU, deschis la tehnologie. Iar cel mai simplu mod de "a ști unii de alții" și de a ține ordinea într-o mică afacere sunt soluțiile de la Vodafone Business
Dacă aveți un business mic, vă invit și pe voi să fiți deschiși la nou și să descoperiți platforma de la Vodafone, care are rolul de a conecta antreprenorii cu soluțiile de tehnologie de care au nevoie. Nici nu știți cum pot face diferența aceste soluții, iar acum platforma oferă și o perioadă de testare gratuită de șase luni. Practic, vezi dacă ți se potrivește fără să aloci buget suplimentar.

Pentru Emozia, accesul la tehnologie se traduce și prin costuri mai mici. Cu cât simplifici treaba cu hârtiile, cum ar fi arhivările sau facturarea, cu atât ai mai mult timp pentru ceea ce contează pentru noi: oamenii.
Și, apropo de oameni: am vrut ca în cafenelele mele să nu întrebe nimeni: ”Care-i parola de la net?” Cred că wi-fi gratuit într-un astfel de spațiu social trebuie să fie o normalitate, nu un privilegiu. La cafea, oamenii se conectează prin cuvinte, ochi în ochi, dar nu am descurajat niciodată clienții care vin să lucreze pe laptop. Până la urmă, cafeneaua e biroul unde te poți simți ca acasă. Pentru asta e nevoie de internet cu o conexiune stabilă, viteză mare, chiar și în orele aglomerate, și un sistem intuitiv, cum e cel de la Vodafone, noi neavând un angajat pentru zona IT. Așadar, chiar dacă vii pentru o pauză de cafea, nu rămâi niciodată în pauză de net.
Nu m-am gândit niciodată la Emozia ca la un business, ci ca la un loc pe care să îl construiesc pe sufletul meu. Dar când el a crescut, a venit cu multe provocări pe care trebuie să le treci cu mintea. Iar ca să rămână „pe sufletul meu”, a fost suficient să las în seama tehnologiei multe dintre probleme. Trebuie doar să fii deschis la nou, sunt o mulțime de soluții IT care te ajută cu adevărat în afaceri.
Când ai o mică afacere conectată la tehnologie, îți rămâne timp pentru ceea ce contează cel mai mult pentru business: conexiunea cu oamenii. Adică, pentru o cafea bună.
Must have-ul sezonului, al anului și al vremurilor în care trăim este acel instrument care, cu ajutorul tehnologiei, îți va ajuta business-ul să facă un pas înainte.
Nu știu dacă există vreo generație care să fi fost transformată mai mult de tehnologie decât a fost generația mea. Vorbesc de multe ori cu colegii de la ELLE România și ne aducem aminte de începuturi, de anii ‘90, când revista își deschidea paginile cititorilor din România, de începuturile Internetului.
Tehnologia sau cum să fii la modă azi

Roxana Voloseniuc
Noi suntem ultima generație de jurnaliști care a prins anii în care documentarea articolelor, interviurilor se făcea încă din cărți, reviste, documente, surse, ceea ce însemna zile, uneori săptămâni de research. Materialele nu erau predate, ca azi, pe servere și nici măcar trimise pe email, ci pe dischete fizice, adică niște pătrate mari de plastic care trebuiau etichetate, puse într-un dosar, predate secretarului de redacție… Apoi, telefoanele erau date din timp, ca să fii sigur că prinzi respectiva persoană acasă, căci telefoane mobile aveau doar câțiva în toată țara. Cât despre social media… comunitățile noastre ne scriau scrisori. Îmi pare și acum rău că nu am făcut o poză cu toate scrisorile care veneau în teancuri, uneori saci, în redacție de la cititori și pe care le premiam lunar (aveam și o rubrică în revistă intitulată “Scrisoarea lunii”).
Dar să nu uit de o altă descoperire tehnologică importantă pentru domeniul nostru, dar și pentru noi toți: apariția fotografiei digitale, care a înlocuit cele 10 filme cu care intram în studio (10 filme pentru un editorial de modă de 10 pagini) și a făcut să dispară lightbox-ul pe care alegeam cadrele de pe aceste 10 filme, așteptate și câte o săptămână de la developat).
Erau vremuri în care, dacă voiai să scrii la cald despre un show de modă, era musai să fii la Paris sau în orice altă capitală a modei și să primești o invitație prețioasă la prezentare, în vreme ce acum show-urile sunt difuzate live în toată lumea, lărgind accesul unui public extrem de larg la informație de modă. Tehnologia a democratizat moda și a stârnit un interes uriaș pentru ea, dar a și condus la un consum excesiv al produselor de modă, pentru că azi tendințele sunt aplicabile o săptămână sau două și expiră cu o viteză incredibilă.
În concluzie, dacă ieri un jurnalist de modă scria maximum trei articole pe lună, azi le scrie într-o zi, două! Ne-am obișnuit atât de mult cu tehnologia și cu schimbările pe care le aduce ea în viețile noastre încât azi ne alcătuim singuri meniuri personalizate cu cele mai noi descoperiri, care să ne ușureze viața, joburile sau bussines-urile pe care le conducem.
Pentru că pasiunile, hobby-urile pe care le avem, nevoile de diversificare pe care simțim să le avem ne împing să explorăm diverse zone, de ceva vreme am dezvoltat și eu niște proiecte personale care m-au împins, fără să vreau, în vâltoarea unei vieți antreprenoriale
(zic fără să vreau pentru că demersul inițial a fost mai degrabă un hobby, care a crescut și care azi se numește V:PM Atelier, un brand de haine pe care l-am fondat împreună cu alți doi parteneri)
Unul dintre cele mai importante motive pentru care eu am putut azi să-mi realizez acest vis antreprenorial are legătură cu dezvoltarea tehnologiei, cu aceste soluții care, prin automatizare, îți salvează enorm de mult timp, muncă, astfel că poți să-ți controlezi din ce în ce mai bine afacerea fără eforturile și prezența constantă de odinioară. Dar asta înseamnă să fim ochi și urechi la tot ceea ce se întâmplă nou în tehnologie, lucru care a devenit o obligație pentru oricine își dorește să țină pasul cu vremurile. Și pentru că ne aflăm pe pagina Deschis la nou, Deschis la tehnologie, acest proiect cu care Vodafone Business vine în întâmpinarea antreprenorului pentru a adopta soluții digitale pentru afacerile lui, aș vrea să-ți zic care sunt “noile unelte” pe care le-am descoperit și pe care aș vrea să le aplic atât business-ului meu, cât și revistei ELLE.
Mă simt tentată să încerc pachetul Bulk SMS, pentru că mi se pare un tool extrem de util, care te pune în contact direct cu target group-ul tău, căruia îi poți comunica direct campaniile sau ceea ce dorești să afle despre tine prin trimiterea de sms-uri. Aici, însă, am de făcut o precizare: ca să faci o diferență între tine și ceilalți, ai grijă la texte, la mesajele pe care le trimiți, fii original, fii smart. Oamenii nu îți dau prea multe șanse, așa că alocă timp și energie acelor câteva cuvinte diferențiatoare cu care vrei să atragi atenția!
Faptul că tehnologia este utilizată de aproape toată lumea înseamnă că toți vor o bucățică din atenția publicului, iar competiția este acum acerbă.
Îți mulțumim! Un consultant Vodafone Business te va contacta în curand.
Nu știi exact ce ţi s-ar potrivi? Poţi să ne lași datele tale și un consultant Vodafone Business te va ajuta cu sfaturi potrivite pentru afacerea ta.
Te rugăm să completezi datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil
Număr telefon
Numărul de telefon trebuie să fie format din 10 cifre.
Numele companiei
Câmp obligatoriu.
Număr angajaţi
Câmp obligatoriu.
CUI
Câmp obligatoriu.
Codul CUI nu este valid.
Adresă email
Adresa de email nu este validă.
Produs selectat
Câmp obligatoriu.
Câmp obligatoriu.
Câmp obligatoriu.