Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Programul de loialitate

 
Ce valoare are 1 punct de loialitate?

0,01 EUR.

 
 
   
Pot cumula punctele de loialitate dacă am mai multe conturi pe numele meu?

Dacă este vorba despre acelaşi titular, punctele de loialitate se pot cumula. Pentru aceasta, contactează un operator Vodafone sau verifică la *100# - Loialitate, apoi alege Transfer puncte. Atenţie, poţi transfera puncte doar în situaţia în care conturile de client aparţin aceluiaşi titular.

 
 
   
Care este valoarea punctelor de loialitate?

100 de puncte = 1 Euro (cu TVA)

 
 
   
De ce trebuie să împlinesc 9 luni în rețea ca să pot cheltui punctele de loialitate acumulate?ărul nu este autorizat". Care este explicaţia?

Programul Vodafone pentru Tine este un program de fidelizare şi presupune acordarea anumitor beneficii cu 3 luni înainte de expirarea perioadei contractuale de activare. Punctele de loialitate pot fi folosite oricând după primele 9 luni de abonament pentru a achiziţiona un telefon nou (dacă vrei o reducere din preţul fără abonament) sau cu 3 luni înainte de încheierea fiecărei perioade contractuale, cu reînnoire, ca să profiţi de preţurile speciale ale telefoanelor.

 
 
   
Dacă realizez un transfer de responsabilitate, păstrez punctele?

Nu, punctele nu se transferă. Îţi recomandăm să cheltui punctele înainte de realizarea transferului de responsabilitate. Dacă pe contul de pe care se transferă numărul/numerele mai rămân alte numere active, punctele vor putea fi folosite de către numerele rămase.

 
 
   
Cum pot verifica segmentul de clienţi din care fac parte?

Click aici.

 
 
   
Ce se întâmplă dacă deconectez numărul cu vechimea cea mai mare în reţea?

Dacă rămâi client Vodafone, îţi va fi apreciată loialitatea şi vei primi maximul din grupele de loialitate, considerând vechimea celui mai vechi cont, chiar dacă acesta a fost deconectat. Cu toate acestea, îţi recomandăm să rămâi în reţea cu cât mai multe numere şi pentru cât mai mult timp pentru a beneficia de bonusuri şi avantaje cât mai consistente.

 
 
   
Îmi pot autoriza numărul direct din contul MyVodafone?

Nu, acest lucru nu este posibil momentan. Această acțiune poate fi făcută doar de către un consultant al Departamentului de Relaţii cu Clienţii.

 
 
   
De ce nu se mai acordă puncte separate pentru vechimea în reţea?

Acordarea punctelor de loialitate se face în baza facturilor Vodafone din ultimele 6 luni. Cu cât vechimea în reţeaua Vodafone este mai mare, cu atât numărul de puncte acumulate este mai mare.

 
 
   
Ce pot face cu punctele de loialitate acumulate şi după cât timp le pot cheltui?

Le poţi folosi imediat ce ai împlinit 9 luni în reţeaua Vodafone pentru:

  • un telefon nou
  • a le transforma în minute de convorbiri naţionale
  • a achiziţiona accesorii și produse promoţionale Vodafone.