Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Programul de loialitate

 
Un voucher poate fi folosit de altcineva?

Nu, voucherul nu este transmisibil, oferta este exclusiv adresată clienților Vodafone.

 
 
   
Cum pot accesa beneficiile noului program?

Vă puteți bucura de beneficiile noului program de loialitate accesând în orice moment contul My Vodafone, secțiunea Vodafone Club unde vom actualiza constant lista acestora.

 
 
   
Pot prelungi valabilitatea unui voucher?

Valabilitatea unui voucher depinde de promoțiile partenerilor. Puteți găsi toate informațiile în secțiunea dedicată programului de loialitate în cadrul aplicației My Vodafone.

 
 
   
Nu am My Vodafone și nu știu ce trebuie să fac. Cum pot beneficia de oferte?

Sunteți un client important pentru noi, de aceea, vă vom oferi suportul necesar pentru a vă configura contul My Vodafone.

 
 
   
Ce beneficii primesc?

Beneficiile acordate în cadrul programului de loialitate constau în reduceri la diferite produse și servicii oferite de partenerii Vodafone. Aceasta listă este realizată astfel încât să ofere acces la o gamă variată de oferte și din categoriile de poduse și servicii pe care utilizatorii le cumpără frecvent.

 
 
   
În orașul meu nu există/livrează anumiți parteneri din cei listați in My Vodafone? Cum pot să folosesc oferta/voucherul?

Vodafone este în permanență preocupat de găsirea celor mai potrivite oferte pentru clienți. Vom revizui permanent partenerii care oferă discounturi astfel încât să acoperim preferințele a cât mai multor clienți, la nivel național. Ne dorim să găsiți printre parteneri oferte potrivite pentru dumneavoastră.

 
 
   
De ce am oferte/vouchere diferite față de alți clienți? În funcție de ce?

Ne dorim să venim în întampinarea dumneavoastră cu oferte personalizate și relevante în funcție de preferințele dumneavoastră. Acestea sunt acordate, printre altele, și în funcție de ce alte vouchere ați utilizat în cadrul programului de loialitate. De asemenea, voucherele acordate pot diferi și în funcție de vechimea în rețea sau de tipul de abonament pe care il aveți.

 
 
   
Pot beneficia de discounturi/vouchere/oferte la parteneri fără să îmi creez un cont My Vodafone?

Accesul la discounturi/vouchere/oferte se realizează exclusiv prin aplicația My Vodafone. Întrucât sunteți un client important pentru noi vă vom oferi suportul necesar pentru a vă deschide contul My Vodafone.

 
 
   
De ce nu primesc beneficii pentru serviciile și/sau produsele Vodafone (reduceri la telefoane / reduceri pentru oferta de servicii)?

Vodafone oferă, pe lângă bonusurile de date, oferte de servicii și produse din alte arii de interes de care clienții să se poată bucura. Astfel, am realizat o serie de parteneriate cu companii importante și cunoscute de pe piață, care oferă o multitudine de produse și servicii pe care utilizatorii obișnuiesc să le cumpere frecvent.

 
 
   
Voucherele se generează la nivel de număr/IBAN/CNP?

Voucherele se generează pentru fiecare număr de telefon mobil care are un cont My Vodafone activ.