Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Utilizator al contului

 
Unde găsesc detalii referitoare la serviciile și factura Vodafone, în calitate de utilizator de cont?

Pentru detalii referitoare la serviciile și factura Vodafone ca utilizator, este necesar să iei legătura cu administratorul de cont din firma ta sau să accesezi contul tău My Vodafone.

Pagina principală "Contul meu" conţine un sumar al informaţiilor referitoare la contul tău. Aici vei afla detalii despre propriul număr de telefon, respectiv suma de plată, abonamentul şi serviciile tale, sau istoricul cererilor de modificare. În meniul "Serviciile mele" poţi vizualiza abonamentul, tipul de acces (naţional, internaţional, roaming), extraopţiunile și serviciile active pe contul tău.

 
 
   
Cum pot activa sau modifica serviciile, în calitate de utilizator?

Pentru a activa sau modifica serviciile în calitate de utilizator, este necesar să trimiți o cerere către administratorul de cont desemnat pentru firma ta. Modificarea serviciilor poate fi solicitată doar de către administrator pentru orice număr din contul Mai multe informații despre tarifele serviciilor pe care le utilizezi vei găsi în secţiunea Business pe www.vodafone.ro sau prin apel gratuit la *100#. De exemplu, dacă vrei să verifici tarifele Vodafone World pentru Franţa, accesează secţiunea Business › Corporaţii › Voce mobilă › Roaming › Roaming standard și selectează ţara dorită.