Se încarcă...

Oportunități pentru tineri

În Vodafone, tinerii sunt recunoscuţi ca fiind o (re)sursă importantă de inovaţii, creativitate şi perspective inedite. De aceea, indiferent că eşti licean, student sau absolvent, avem o propunere customizată pentru tine!

Work Experience

Vino să experimentezi ce înseamnă cultura Vodafone!

1. Ziua “Porţilor Deschise”

Este un eveniment organizat periodic, care se adresează elevilor, liceenilor şi studenţilor interesaţi să ne facă o vizită pentru a descoperi sediul nostru şi pentru a interacţiona cu colegii noştri.

2. Workshopuri

Specialişti din Resurse Umane şi din diverse arii de business vor aborda, în cadrul acestor workshopuri, teme diverse: realizarea unui CV de impact, abordarea situaţiei de interviu, design-ul planului de carieră, competenţe necesare în joburile curente şi de viitor, sesiuni de explicare a unor concepte de business etc.

3. Consultanţă pentru proiecte, lucrări de licenţă şi de disertaţie

Ai un proiect interesant de făcut sau eşti în an terminal şi ai nevoie de sfaturi, informaţii, idei pentru realizarea lucrării de licenţă sau disertaţie? Noi avem specialişti din toate domeniile care te pot ajuta!

  • Discover

    Discover

    Eşti student sau absolvent şi vrei să-ţi începi cariera în Vodafone? Atunci alătură-te comunităţii noastre de Discovers şi, timp de 24 de luni, explorează mai multe departamente, până îl vei găsi pe cel potrivit pentru tine.

    Vezi detalii -