Se încarcă...

Reţeaua de magazine Vodafone

    Eşti pasionat de tehnologie, urmăreşti ultimele descoperiri în domeniu și îţi place să discuţi cu alţii despre ele? Atunci este posibil ca un rol în Retail (reţeaua de magazine Vodafone) să fie pasul următor în cariera la care visezi. În magazinele Vodafone, rolul central este acela de consultanță și de vânzare. Dar, înainte de toate, primează ascultarea și înţelegerea nevoilor clienţilor Vodafone. Scopul nostru este de a le propune acestora servicii și produse potrivite lor și de a le crea o experiență de cumpărare excelentă. Iar TU vei fi actorul principal în acest proces.

Vei găsi în magazinele noastre sau în concept store-ul Vodafone o echipă alături de care vei avea oportunitatea de a învăţa și de a te dezvolta. Le vei putea împărtăşi succesele colegilor tăi și ei se vor bucura alături de tine, ori le vei putea cere sprijinul și ţi-l vor oferi necondiţionat.

Îţi vei dezvolta abilităţi și competențe de comunicare, negociere, ascultare, influenţare și leadership. Aceste abilități te vor pregăti, în timp, pentru posturi viitoare în structura de vânzări (Store Manager, Area Sales Manager sau Regional Manager) sau în structuri paralele de business, cum ar fi: Marketing, Vânzări Indirecte sau Servicii Clienţi.

Reţeaua de magazine Vodafone numără în prezent peste 200 de magazine în toate oraşele din țară. Pentru a vedea o listă detaliată a magazinelor Vodafone din oraşul tău, click aici.

Consultant de vânzări, magazinele Vodafone

Ideal pentru abilităţile tale de a relaţiona cu oamenii şi pentru a-ţi rafina aptitudinile conversaţionale.

Alătură-te Vodafone România şi noi îţi vom oferi suport pentru a deveni un star în relaţia cu clientul nostru.

Cum?

În primă fază vei avea oportunitatea să relaţionezi cu clienţii în stilul care te defineşte: fără scenarii şi reguli stricte.

Ne dorim să le oferim clienţilor noştri cea mai bună experienţă posibilă – să îi asculţi, să pui întrebările potrivite şi să găseşti soluţia ideală pentru ei. Te vom încuraja să îţi foloseşti şarmul personal în orientarea oamenilor către cele mai recente produse, tarife şi servicii şi să îi ajuţi să aleagă soluţii personalizate.

Vei crea o experienţă de cumpărare excelentă pentru clienţii Vodafone – îţi vei putea pune amprenta personală în înţelegerea nevoilor, consilierea şi comunicarea cu clienţii, depăşindu-le aşteptările şi făcându-i să îşi dorească să revină în magazinele noastre.

Mai mult, vei avea o varietate de activităţi adiţionale în magazine – încasare bani, emitere facturi, generare şi completare de documente contractuale, reemitere de SIM-uri. Totodată, vei face analize de vânzări şi vei completa rapoarte împreună cu colegii şi managerul tău.

Vei găsi în Vodafone o echipă pentru care satisfacţia clienţilor, ultimele descoperiri tehnologice sau lansările celor mai avansate modele de telefoane, accesorii sau tablete sunt tot atâtea oportunităţi de învăţare şi de dezvoltare.

Căutăm oameni pasionați pentru magazinele Vodafone!

Nu ai nevoie de experienţă, ci de o atitudine pozitivă, de dorinţa de a învăţa, de nevoia de a fi la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie și de a-ţi dezvolta aptitudini de vânzare recunoscute la nivel naţional, Vodafone fiind o adevărată şcoală de vânzări.

Aşadar, dacă te-ai decis să te alături echipei de vânzări Vodafone, te invităm în orice magazin Vodafone sau în Concept Store-ul nostru pentru a urmări mai atent activitatea celorlalţi colegi şi ulterior să aplici aici.

Expert în Servicii de Date

Dacă ești interesat să înveţi şi să dezvolţi soluţii legate de Internet Mobil, Machine to machine, PC Protection, IP Fix, Fax 2 email, Hosting, Blackberry, Email, Personal data transfer sau troubleshooting general, rolul de expert în servicii de date e potrivit pentru tine!

Ca Expert în Servicii de Date, vei oferi clienţilor noştri o experienţă completă în magazinele Vodafone prin dialog şi demonstraţii complexe ale soluţiilor noastre de internet. Serviciile oferite vor unifica atât suportul, cât şi proiectele de date pentru clienţii business şi consumer. Mai mult, datorită ție și a altor colegi, clienţii vor beneficia de serviciul de asistență de date, un puternic diferenţiator pe piaţă, care acoperă toate cererile acestora, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Am fi foarte încântaţi să descoperim că ai experienţă în industria IT sau Telecom, iar dacă te poți lăuda şi cu experienţă în vânzări, ne va face plăcere să colaborăm împreună.

Ideile noi şi sugestiile tale sunt mereu binevenite. Tu poţi transforma magazinul într-un loc potrivit pentru toţi clienţii noştri, în care să te simţi ca acasă alături de întreaga echipă.

Așadar, dacă te-ai decis să devii expert în serviciile de date, te invităm să ne vizitezi în orice magazin Vodafone sau în Concept Store-ul nostru pentru a urmări mai atent activitatea celorlalţi colegi şi ulterior să aplici aici.

Manager de Magazin

Avem oameni excepţionali la Vodafone şi ne dorim ca tu să te implici, să îi inspiri și să continui dezvoltarea lor. Te așteptăm cu idei noi, cu o gândire fresh și cu o atitudine pozitivă în relaţia cu clienţii noştri din magazine.

În acelaşi timp, ne așteptăm ca, împreună cu echipa ta, să obţineți rezultate fantastice, să oferiți un serviciu de calitate clienţilor noştri şi consultanţă la cel mai înalt nivel

Nu ai nevoie de experienţă în telecomunicaţii, însă ne-ar plăcea să ne surprinzi cu excelentele tale abilităţi de people management, cu creativitatea și pasiunea pe care le pui în orice faci, cu amprenta personală pe care o poți lăsa în magazin, cu abilitățile de a obține rezultate și cu dorința de a crea o experienţă de neuitat clienţilor Vodafone.

Dacă te regăseşti în această descriere, înseamnă că eşti pe drumul cel bun spre a deveni următorul Manager în magazinele noastre.

Te invităm să mergi în orice magazin Vodafone sau în Concept Store-ul nostru pentru a urmări mai atent activitatea celorlalţi colegi şi ulterior să aplici aici

Dificultati

Dacă întâmpini dificultăţi în a aplica pentru un post deschis la Vodafone, te rugam să ne contactezi la adresa de mail suport_cariere_ro@vodafone.com