Se încarcă...

TIFF - Festivalul Internațional de Film Transilvania

Reteua Clujenilor mandri ca, la filme, orasul lor e capitala

Pentru al 12-lea an, susținem TIFF, cel mai important festival internațional de lung metraj din România

Pe toată durata festivalului, între 31 mai și 9 iunie, vom derula o serie de evenimente speciale, dedicate tuturor clujenilor și participanților la festival. Ca în fiecare an, invităm publicul la cortul nostru, special amenajat în Piața Unirii, unde există un spațiu de relaxare, un punct de informare, precum și o zonă în care pot fi testate serviciile 4G, pe unele dintre cele mai performante modele de smartphone-uri compatibile din portofoliu.

Cei interesați vor putea afla informații despre ofertele comerciale, vor putea încheia contracte și vor putea face orice tip de achiziție, primind în același timp cadouri surpriză: plimbări cu bicicleta prin oraș sau portrete în creion, realizate pe loc de către artiști locali.

Special pentru TIFF 2013, am lansat o campanie de comunicare cu mesajul: La Cluj, filmele bune întâlnesc oamenii de bine. Toți cei care vin în zona Vodafone din Piața Unirii și povestesc o faptă bună vor primi bilete la film sau cadouri surpriză și vor fi selectionați pentru a face parte din filmul pe care îl vom realiza pentru a fi proiectat în ultima seara a Festivalului, pe 8 iunie, în Piața Unirii.

Ofertă specială

Special, în perioada 31 mai – 15 iunie, toți cei care își reînnoiesc abonamentul și cei care se portează la Vodafone beneficiază de o reducere de 20% la abonamentul RED 29 fără telefon. Mai mult, cei care se portează la Vodafone beneficiază de telefoane la prețuri speciale: Nokia Lumia 720 la 0€ pentru abonamentul RED 45 și Nokia Lumia 920 la 0€, pentru abonamentul RED 65, sau de reduceri de până la 130€ la orice telefon din portofoliul Vodafone, pentru pachetele RED. Oferta este valabilă în toate magazinele din orașul Cluj-Napoca.

În plus, toți cei care achiziționează unul dintre abonamentele RED 45 sau RED 65, de la cortul Vodafone sau din magazinul din Piața Unirii nr. 31, vor primi cadou accesorii gratuite: un încărcator wireless pentru Nokia Lumia 920 sau căști Nokia Purity by Monster pentru Nokia Lumia 720.

Tombolă

Pe perioada festivalului, organizăm o tombolă cu premii constând în abonamente RED 29, Cartela Vodafone și telefoane Nokia Lumia 720. Toți cei care se vor înscrie la tombolă, la cort sau la promoterii din Piața Unirii, vor primi un voucher pentru a printa gratuit o fotografie, oferită împreună cu o ramă, în oricare dintre magazinele Vodafone din Cluj.

Regulament

 

Vezi mai jos cele mai interesante secvențe de la TIFF 2012