Se încarcă...

Cariere in departamentul technology

Faptul că ai ajuns în această secţiune a site-ului deja ne spune despre tine că eşti un pasionat al tehnicii şi al ingineriei în telecomunicaţii sau în IT. Îți împărtășim interesele – suntem o echipă de specialişti pasionaţi de lumea comunicaţiilor, a sistemelor, a reţelelor şi a proiectelor tehnice. Construim împreună cea mai puternică reţea pentru clienţii Vodafone, precum şi sistemele de suport, aplicaţii şi soluţii pentru o organizaţie şi o industrie care evoluează rapid.

Fie că eşti la început de drum în IT sau Telecom sau eşti un specialist în domeniu, vei găsi în Vodafone echipa, provocările şi instrumentele care să îţi sprijine visul. Mai mult decât atât, te vei putea dezvolta prin: folosirea de tehnologii moderne, sisteme de ultimă oră, coordonare de echipă sau expunere internaţională.

Mai jos vei găsi câteva exemple din principalele categorii de roluri disponibile în departamentele IT şi Tehnology:

Roluri de Inginer

În Vodafone există câteva tipuri specifice de inginerie de telecomunicaţii, de la operarea şi mentenanţa reţelelor (la nivel local sau regional), la design-ul şi implementarea infrastructurilor de reţea IP, dezvoltare de soluţii de voce şi date integrate, zonă de transmisiuni, radio etc. Numitorul comun rezultă din pasiunea pentru tehnologie şi telecomunicaţii, interesul pentru client şi pentru calitatea reţelei şi a serviciilor care fac diferenţa în piaţa de telecom.

Urmăreşte în secţiunea de job-uri de aici toate rolurile din IT şi Technology şi aplică la cel care ţi se potriveşte cel mai bine!

Roluri în IT

Reţeaua şi aplicaţiile Vodafone au la bază o echipă de peste 200 de colegi din departamentul IT. Rolurile în IT variază în zona de aplicaţii, astfel că poți alege unul dintre posturile următoare:

 • Analist Suport Aplicaţii – asigură disponibilitatea şi performanţa serviciilor şi aplicaţiilor ce suportă procesele departamentelor client;
 • Analist de Sistem – expert tehnic pe sistemele avute în responsabilitate;
 • Solution Architect – proiectarea de soluţii IT în beneficiul business-ului.

În zona de infrastructură putem vorbi despre:

 • Suport Help Desk – funcţionalitatea infrastructurii IT de birou;
 • Administratori de Baze de Date sau Administratori de Sistem – asigură performanţa serverelor, a echipamentelor de stocare a datelor sau unităţilor de back-up.

Și lista poate continua.

Vezi aici toate rolurile din IT şi Technology şi aplică la cel care ţi se potriveşte cel mai bine!

Roluri de Project Management

Vei avea responsabilitatea implementării de soluţii end-to-end pentru clienţii corporate sau persoane fizice ai Vodafone, trecând prin etapele de iniţiere, pregătire, execuţie şi finalizare a etapelor proiectelor.

Vei avea următoarele responsabilități și provocări în calitate de Project Manager:

 • stabilirea obiectivelor proiectului;
 • desenarea workflow-urilor în succesiunea lor şi identificarea resurselor şi a duratei fiecărei secvenţe;
 • estimarea şi controlul costurilor;
 • managementul partenerilor, al furnizorilor şi al contractorilor;
 • definirea stakeholderilor şi a planului de comunicare;
 • monitorizarea KPI-urilor şi a feedback-urilor;
 • integrarea soluţiilor de ameliorare.

Vezi aici toate rolurile din IT şi Technology şi aplică la cel care ţi se potriveşte cel mai bine!

Dacă întâmpini dificultăţi în a aplica pentru un post deschis la Vodafone, te rugam să ne contactezi la adresa de mail suport_cariere_ro@vodafone.com