Ce vrei să devii?

Cauți să începi o carieră în industria digitală dar nu ești sigur ce funcție ți se potrivește?

Future Jobs Finder te ajută să îți înțelegi cunoștințele și competențele și îți recomandă job-urile cele mai potrivite pentru tine, de la social media la game design.

 

Completează testul și descoperă ce ți se potrivește cu Future Jobs Finder

Completează testul

Ai fost vreodată întrebat "Ce vrei să devii?"

Nu este o întrebare la care poti răspunde ușor ... chiar dacă viitorul este interesant, nu este întotdeauna clar. Tocmai de asta am creat Future Jobs Finder, pentru a te ajuta să îți pregătești viitorul într-o lume din ce în ce mai digitalizată.

 

De ce? Cercetările au identificat un decalaj din ce în ce mai mare între competențe și cunoștințe digitale. Fiind una dintre cele mai mari companii tech din lume, vrem să te ajutăm să ai abilitățile potrivite pentru a utiliza, îmbunătăți și dezvolta noile tehnologii, care te vor duce mai aproape de cariera pe ți-o dorești.

Ok, cum funcționează platforma?

Vodafone a colaborat cu psihologi ocupaționali profesioniști pentru a proiecta cinci module care îți testează abilitățile și apoi te ajută să înțelegi cum să îți aplici cunoștințele și competențele pentru diferite locuri de muncă: un analist de date trebuie să se descurce foarte bine cu cifrele, în timp ce pentru a lucra în marketing digital trebuie să ai competențe lingvistice. Daca vrei mai multe detalii, apasă aici.

 • eCommerce Administrator

  Având rolul de eCommerce Administrator, vei contribui la optimizarea experienței de cumpărare online pentru clienți. Vei răspunde de analizarea cumpărăturilor clienților, vei recomanda oportunități de vânzări încrucișate și vei monitoriza, de asemenea, ratele de conversie din feedbackurile/modelele clienților în comercializare.

 • Software Developer Application

  Având rolul de Software Developer - Application, vei dezvolta, crea și modifica software general de aplicații pentru computer sau programe utilitare specializate. Vei analiza necesitățile utilizatorilor și vei dezvolta cele mai adecvate soluții software. Acestea ar putea include software-ul pe care rulează un computer, o tabletă sau un telefon, cum ar fi Android pe un dispozitiv mobil.

 • UX Designer

  Având rolul de UX Designer, vei fi implicat în proiectarea site-urilor și a software-urilor pentru anumite grupuri țintă și utilizatori finali. Te vei asigura că experiența de utilizator pentru indivizii care folosesc site-urile web sau aplicațiile este cât mai eficientă posibil și ușor de înțeles pentru persoane fără pregătire tehnică. De exemplu, te-ai putea asigura că navigarea pe un site web este simplă și ușor de folosit, astfel încât clienții să găsească întotdeauna ceea ce caută.

 • Test Automation Engineer

  Având rolul de Test Automation Engineer, vei scrie, întreține și executa atât teste manuale, cât și teste automatizate pentru software și programe pentru computer. Testarea reprezintă o parte integrantă a oricărui proiect software de succes și va identifica erori sau defecte care trebuie remediate. Vei proiecta testarea automatizată pentru aplicații și vei întreține și îmbunătăți cadrele de lucru pentru automatizare actuale.

 • Web Editor

  Având rolul de Web Editor, vei produce conţinut de pagini web nou, interesant şi atractiv. Vei prelua imagini şi desene şi vei angaja fotografi, redactori şi bloggeri. Vei păstra site-ul în stare de funcţionare şi te vei asigura că informaţiile sunt actualizate şi precise.

Având rolul de eCommerce Administrator, vei contribui la optimizarea experienței de cumpărare online pentru clienți. Vei răspunde de analizarea cumpărăturilor clienților, vei recomanda oportunități de vânzări încrucișate și vei monitoriza, de asemenea, ratele de conversie din feedbackurile/modelele clienților în comercializare.

Completează testul și descoperă ce ți se potrivește cu
Future Jobs Finder

 
Completează testul