Se încarcă...

Cariere în echipele de Vânzări şi suport

    Alătură-te echipei Vodafone din sediul nostru central din Bucureşti!

Vei găsi aici oportunităţi multiple de dezvoltare a unei cariere. Aceste echipe sunt localizate în principal în Bucureşti: Vânzări, Finanţe, Resurse Umane, Juridic, Property, Marketing sau Strategie.

Echipa de vânzări este localizată atât în Bucureşti, cât şi în centrele regionale din țară. Sediile în care funcţionează departamentele de suport din Bucureşti sunt situate în Pipera şi în Piaţa Charles de Gaulle, locaţii foarte accesibile cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, dar şi a celor puse la dispoziţie chiar de Vodafone.

Iată o scurtă descriere a acestor departamente:

Departamentul Financiar

Departamentul Financiar înseamnă mult mai mult decât cifre, grafice şi bilanțuri. Obiectivul principal constă în interesul continuu de a înțelege și optimiza modul în care sprijinim clienții și aducem valoare investițiilor lor.

Echipa acoperă atât arii operaţionale (accounts payable, receivable, general ledger), cât și de planificare, raportare și suport pentru toate departamentele din business. Toate acestea asigură echilibrul într-un business în permanentă schimbare și în luarea deciziilor potrivite din punct de vedere financiar.

De aceea, este foarte important ca oamenii care ocupă aceste roluri să fie cei mai buni în zonele lor de expertiză, să aibă rezultate dovedite și să mențină clientul în centrul preocupărilor lor. Indiferent la ce excelezi în domeniul financiar, vei găsi cu siguranţă în Vodafone un rol care să se potrivească planurilor şi idealurilor tale de carieră. Te aşteptăm!

Departamentul Property

Ne ocupăm cu managementul proprietăţilor Vodafone în România, începând de la birouri, magazine Vodafone şi până la antene şi stații radio. Ne asigurăm că totul funcţionează corect şi că schimbările de natură logistică se derulează rapid, fără urmări neplăcute.

Avem o echipă de specialişti care știu să-şi facă treaba foarte bine, fie că vorbim de relocarea a peste 100 de oameni în noi sedii Vodafone, fie că vorbim de identificarea locurilor celor mai potrivite pentru a deschide un nou magazin Vodafone. Prin urmare, dacă eşti o persoana activă, bine organizată, cu abilităţi şi experiență de coordonare de proiecte, vino să faci parte din această echipă!

Departamentul de Resurse Umane

Pentru a ne asigura că avem clienți încântați de serviciile pe care le oferim, este necesar ca angajații noștri să devină ambasadori ai brandului, împărtășind misiunea și valorile organizației. Acest rol îi revine departamentului de Resurse Umane, prin echipele sale: Resourcing, Learning & Capability Development, Training, Employee Relations, HR Services, Reward, HR Business Partnering și Internal Communications.

Dorim să construim împreună cele mai moderne, eficiente și inovatoare practici în resurse umane, astfel încât să oferim tuturor angajaților Vodafone cadrul și instrumentele de care au nevoie pentru a oferi o experiență de neuitat clienților noștri.

Dacă te caracterizează orientarea către client, bunele abilităţi de comunicare, prezentare și influențare, de analiză și sinteză, înțelegerea și interesul privind mecanismele de business și oamenii din jurul tău, atunci te așteptăm în echipă!

Departamentul Juridic

Dinamica tehnologiei în general și a domeniului de telecomunicații în special a devenit o constantă. Marea provocare a departamentul Juridic este să adapteze şi să alinieze toate aceste schimbaăi cu legile în vigoare, protejând organizația și asigurând un cadru optim de acțiune.

Tu vei fi cel care oferă suport tuturor echipelor, indiferent că vorbim de modificări de procese în conformitate cu schimbările legislative sau de interpretarea textelor legilor şi adaptarea limbajului de business în acest sens. Echipa este formată din specialişti în domeniul juridic care urmăresc impactul noilor legi asupra proceselor interne, fac recomandări asupra transpunerii acestora în practică şi menţin legătura cu autorităţile.

Dacă ai studii juridice, eşti un bun analist şi ai abilităţi excelente de comunicare, te așteptăm în Departamentul Juridic al echipei Vodafone.

Departamentele Marketing si Corporate Communications

Rolul echipei de Marketing este acela de a duce mesajul Vodafone către oameni. Parcurgem acest drum folosind toate canalele disponibile, aducând mereu soluții noi de comunicare.

Vrei să-ţi pui în practică ideile și abilităţile de marketeer sau comunicator? O poţi face în Departamentul de Marketing, în diversele lui echipe: Product Management, Customer Experience, Data Marketing, Online Marketing, Brand, Events, Strategy sau în Departamentul Corporate Communications.

Departamentul de Vânzări

Pentru a fi alături de clienţii noştri, atât persoane fizice, cât şi juridice, echipa de vânzări Vodafone este prezentă birouri centrale în București și centre regionale în cele mai mari orașe din țară.

Structurile de vânzări includ vânzări directe (prin canale proprii de vânzare) și indirecte (prin parteneri sau dealeri). De asemenea, echipele și serviciile sunt diferențiate în Consumer (persoane fizice) și Enterprise (persoane juridice), pentru a oferi clienților experiențe personalizate și adaptate nevoilor lor specifice. Numitorul comun este dat de dinamica sectorului telecom, de înțelegerea nevoilor clientului, de inovație, ambiție și răbdare.

Dacă ai experiență în vânzări şi îţi doreşti o carieră în domeniul telecomunicațiilor, aplică pentru postul dorit în București sau în țară.

Dacă întâmpini dificultăţi în a aplica pentru un post deschis la Vodafone, te rugam să ne contactezi la adresa de mail suport_cariere_ro@vodafone.com