Se încarcă...

Lipsă credit sau valabilitate

Poţi prelungi perioada de valabilitate a Cartelei Vodafone cu:

 • 7 zile pentru 1€ credit;
 • 21 de zile pentru 2€ credit;
 • 12 luni de zile pentru 10€ credit.

Acum poţi cumpăra valabilitate direct din contul tău MyVodafone, apelând *120# sau *100#, meniul „Credit în avans și servicii SOS”

Poți cumpăra valabilitate de două ori între două reîncărcări.

Poți cere unui prieten să te ajute atunci când ramâi fără credit sau poți ajuta chiar tu pe cei care se află în situații similare. Ai acces la serviciul "Transferă credit", dacă ai 90 de zile vechime în rețea și dacă ai reîncărcat de minimum 8€ de la activarea Cartelei Vodafone. Ulterior, poți folosi serviciul doar dacă ești în perioada de valabilitate și dacă ai credit mai mare de 1,5€.

Serviciul este disponibil atât pe teritoriul țării, cât și în roaming, în funcție de caracteristicile tehnice ale rețelei străine în care te-ai înregistrat.

Solicită credit

Poți solicita credit oricărui utilizator Vodafone. Dacă este utilizator Cartela Vodafone va putea să îți transfere credit din contul său, iar dacă este abonat Vodafone va putea folosi reîncărcarea de pe contul de abonat.

Beneficiezi de maxim 4 notificări gratuite în fiecare lună.

 1. Apelează *120#.
 2. Alege serviciul "Transferă credit".
 3. Alege opțiunea "Solicită credit".
 4. Introdu numărul de telefon al persoanei careia îi soliciți credit.

Oferă credit

 • Poți oferi credit online, de pe laptop sau calculator, direct din contul tău MyVodafone, aici, sau prin apel la *120#.
 • Poți oferi credit oricărui utilizator Cartela Vodafone - 1€, 3€ sau 6€ credit, în funcție de creditul tău disponibil - de maximum 4 ori pe lună. Pentru a oferi credit, trebuie să ai minim 1.5€ credit disponibil.
 • Contul către care efectuezi transferul va primi o perioadă de valabilitate corespunzătoare valorii transferate: 5 zile pentru 1€ credit, 10 zile pentru 3€ credit si 20 zile pentru 6€ credit.
 • Dacă ai primit deja credit de la un alt utilizator Cartela Vodafone nu mai poți efectua transfer de credit pentru o perioadă de 30 de zile.
 • Dacă ai luat credit în avans vei putea transfera credit după ce returnezi suma primită în avans.
 • Poți oferi credit unui utilizator de Cartela Vodafone după ce împlinești 30 de zile de vechime la Cartela Vodafone și dacă ai efectuat reîncărcări cumulate de cel puțin 6€ credit.

Reîncărcare internaţională

Ai două notificări gratuite pe care le poți folosi pentru a solicita familei sau prietenilor tăi din străinătate sa îți reîncarce Cartela Vodafone.

 1. Apelează gratuit *122#.
 2. Alege opțiunea "Reîncărcare internaţională".
 3. Alege "Cere reîncărcare".
 4. Introdu numarul de telefon al persoanei căreia îi soliciți reîncărcarea (în format internațional).

Tariful pentru o notificare suplimentară (după terminarea celor 2 notificări gratuite) este de 0,12€ credit (fără TVA).

Cartela Vodafone te ajută să comunici chiar și atunci când ramâi fară credit. Deși nu mai poți suna sau trimite mesaje scrise, îți poți ruga prietenii să te sune sau să îți transfere credit, trimițându-le notificări gratuite. Mai mult, poți cere credit în avans sau îți poți prelungi singur perioada de valabilitate a creditului.

Poți trimite 2 notificări gratuite "Sună-mă" în fiecare lună, către orice numar de mobil din rețeaua națională, chiar dacă nu mai ai credit sau dacă perioada de valabilitate a cartelei tale a expirat. După consumarea acestor 2 notificări, poți utiliza în continuare serviciul la un tarif de 0,05 € credit/notificare.

Pentru a trimite o notificare gratuită "Sună-mă", apelează *100#, ramura "Contul meu" sau:

 1. Apelează gratuit *120#.
 2. Alege opțiunea "Sună-mă".
 3. Alege "Sună-mă național".
 4. Introdu numărul de telefon al persoanei care vrei să te sune.

Notificare gratuită "Sună-mă internaţional"

Atunci când ramâi fără credit sau valabilitate la cartelă, poți trimite notificări "Sună-mă" oricărui număr mobil internațional. Beneficiezi de 2 notificări gratuite în fiecare lună. Orice notificare suplimentară va fi taxată cu 0,14€ credit.

 1. Apelează gratuit *100#, ramura "Contul meu" sau *100#, ramura "Internațional și Roaming"
 2. Alege opțiunea "Sună-mă internațional".
 3. Introdu numărul de telefon al persoanei care dorești să te sune (în format internațional). Numărul de telefon către care ai trimis notificarea va primi un mesaj de la Vodafone cu solicitarea ta.

Află mai multe despre modalitățile de reîncărcare ale Cartelei Vodafone aici.