La Cartelă primești oferta în avans. Ai 7 zile să reîncarci.

Reactivezi oferta chiar și când nu ai suficient credit pe cont

 
 
N-ai putut să
reîncarci la timp?
 

Trimite SMS cu DA la 366

 
 

Îți reactivăm Oferta în avans,
iar tu ai 7 zile să reîncarci.

 
Astfel, rămâi conectat chiar și când nu poți să reîncarci!
 

Dacă n-ai reîncărcat, din a 8-a zi ți se va scădea din valabilitatea opțiunii fiecare zi care trece fără să reîncarci. Vei putea folosi din nou beneficiile Ofertei după ce returnezi creditul primit în avans.

Serviciul “Ofertă în avans” este disponibil pentru numărul tău după ce ai avut pe cont cel puțin două reînnoiri consecutive ale ofertei.
Valoarea maximă a Euro creditului acordat pentru “Oferta în avans” este de 12€.

Alege-ți una dintre ofertele  în care ai, lunar de la

60.000 MB
 

Disponibilitate

Serviciul “Ofertă în avans” este disponibil pentru numărul tău după ce ai avut pe cont cel puțin două reînnoiri consecutive ale ofertei. Valoarea maximă a Euro creditului acordat pentru “Oferta în avans” este de 12€.

Accesul la serviciu

Ai acces la serviciul “Ofertă în avans” prin trimiterea unui SMS gratuit de pe Cartela Vodafone cu textul DA la numărul 366. Vei avea acces la acest serviciu doar după ce ai avut cel puțin două reînnoiri consecutive ale unei oferte pe Cartela ta Vodafone. De exemplu: dacă ai pe cont o ofertă de 6 euro credit și aceeași ofertă de 6 euro credit a fost reînnoită de două ori, fără pauză între oferte, pe acel număr, atunci oferta ta este eligibilă pentru serviciul “Ofertă în avans”.

Cum funcționează

Trimiți SMS cu textul “DA” la 366 și primești confirmarea de activare a serviciului “Ofertă în avans”.

Odată cu primirea confirmării, oferta se va reînnoi automat chiar și dacă nu ai credit suficient, prin acordarea unui credit în avans care îți reactivează oferta existentă pe cont.

Ai 7 zile la dispoziție să restitui creditul oferit în avans, astfel încât să poți folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă, pe toată perioada de valabilitate a acesteia.

În cadrul serviciului “Ofertă în avans”, pentru reactivarea automată a ofertei, completarea necesarului de credit se face în valori întregi de euro credit (de exemplu, dacă ai nevoie de 0,70 euro credit, vei primi în completare 1 euro credit și vei rămâne cu 0,30 euro credit în cont).

Dacă ai primit oferta în avans, aceasta se va mai reactiva automat numai după ce ai returnat creditul (adică nu ți se poate reactiva automat o altă ofertă în avans până când nu returnezi creditul datorat pentru oferta anterioară). 

Exemplu

Numărul tău de Cartela Vodafone a avut până acum două reînnoiri ale ofertei de 6 Euro credit și în ultima zi cu ofertă activă, ai pe cont 2 Euro credit. În această zi vei primi un SMS de la Vodafone pentru reactivarea automată a ofertei existente, chiar dacă nu ai credit suficient în cont. Dacă trimiți DA prin SMS la 366, oferta se va reactiva automat și va trebui să reîncarci diferența de 4 euro credit oferită în avans în următoarele 7 zile, valabilitatea ofertei începând odată cu reactivarea automată a ofertei. Dacă în a 6-a zi de la activare, nu ai efectuat reîncărcarea necesară, vei primi un SMS de reamintire și dacă nu reîncarci nici în a 7-a zi, începând cu a 8-a zi serviciile vor fi suspendate până la reîncărcarea necesară. Atunci când vei efectua reîncărcarea cu diferența de euro credit (în acest exemplu, 4 euro credit), vei putea folosi din nou beneficiile din oferta pentru perioada de valabilitate rămasă de la dată reactivării automate.

Dezactivare

Poți dezactiva oricând serviciul “Ofertă în avans” trimițând SMS gratuit de pe Cartela ta Vodafone cu textul STOP la 366.

Prețul

Serviciul “Ofertă în avans” este gratuit: vei restitui exact suma primită pentru reînnoirea în avans a ofertei. Vodafone nu percepe nicio taxă suplimentară sau comision (de exemplu, dacă ai 2 euro credit pe cont la activarea automată a unei oferte de 6 euro credit, atunci va trebui să returnezi diferența până la 6 euro credit, adică exact 4 euro credit).