Se încarcă...

Roaming pentru abonati

Beneficiile de roaming incluse în abonamente și în extraopțiuni se pot utiliza în ţările din Uniunea Europeană şi Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveţia, Turcia, Albania, în reţelele eligibile (rețeaua Vodafone şi Partenerii din aceste țări). Tarifele aplicabile la depăşirea beneficiilor din bonus: 0,08€/minut iniţiat şi 0,05€/minut primit sau SMS iniţiat şi 0,06€/MB. Tarifele speciale sunt valabile şi în următoarele ţări din afara UE: Africa de Sud, Australia, Egipt, Ghana, Hong Kong, India, Japonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA inclusiv Hawaii. Pentru toate celelalte țări se aplică tarifele standard de roaming disponibile aici.

Serviciul de Roaming oferit de furnizorii de roaming alternativ

Ai posibilitatea de a opta pentru furnizarea serviciilor de roaming de către furnizorii de roaming alternativ care au încheiate acorduri cu Vodafone, în conformitate cu Regulamentul UE nr. 531/2012 şi Regulamentul UE nr. 1203/2012. Această opţiune nu implică taxe suplimentare percepute de Vodafone. În situaţia în care serviciul de roaming este furnizat de către un furnizor de roaming alternativ:

  • vom restricţiona accesul la serviciul şi ofertele noastre de Roaming;
  • tu rămâi în relaţie contractuală cu noi în ceea ce priveşte furnizarea celorlalte servicii contractate şi furnizate la nivel naţional;
  • drepturile şi obligaţiile tale cu privire la accesul şi furnizarea serviciilor de roaming vor fi guvernate de termenii contractuali ai furnizorului de roaming ales;
  • te vei adresa în mod exclusiv către furnizorul de roaming ales pentru orice detalii sau reclamaţii cu privire la furnizarea şi operarea serviciului de roaming.

Momentan Vodafone România nu are un contract semnat cu nici un operator sau furnizor de servicii de telecomunicaţii în vederea oferirii de servicii de roaming alternativ abonaţilor Vodafone România. De asemenea, nici Vodafone România nu furnizează servicii de roaming alternativ abonaţilor altor reţele mobile din România.