Se încarcă...

Internet Wi-Fi Acasă

 

Wi-Fi Acasă 16

16€ / lună

Internet fix pentru acasă
– utilizare intensivă

100 GB

trafic la viteză maximă

50 Mbps

viteză download

NELIMITAT

trafic de noapte în
intervalul 0:00 – 8:00

 

Trafic suplimentar nelimitat la viteză de 512 kbps

Router Huawei B310
0€

 

Aplicații incluse   

Viteze Internet
Viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 50 Mbps download și 20 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire de aici. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile modemului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.

Contract
Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani. Modemul este disponibil la prețul afișat doar pentru contractele încheiate pe 2 ani.

Bine de știut

Ascunde Bine de știut conținutulAscunde Bine de știut conținutul
 • SIM-ul de date poate fi poate fi folosit doar în echipamentul terminal autorizat de Vodafone pe care Clientul îl achiziţionează la activare şi doar într-o singură locaţie fixă. Utilizarea Wifi Acasă în orice alt echipament sau în mai multe locaţii diferite atrage după sine blocarea serviciului până la următoarea dată de facturare sau deconectarea acestuia în caz de încălcări repetate, cu plata justei despăgubiri conform documentului TCG.
 • Traficul inclus nu se reportează.
 • Traficul efectuat după depăşirea traficului iniţial lunar nu este taxat. Viteza pentru traficul suplimentar este de până la 512 Kbps (download), respectiv 256 Kbps (upload).
 • Cu Secure Net traficul tău de date în reţeaua naţională Vodafone este protejat antivirus, antiphising, antimalware şi împotriva website-urilor dăunătoare. Ai serviciul gratuit timp de două luni, iar după expirarea perioadei promoţionale tariful lunar este 0.25 euro (TVA inclus). Detalii suplimentare www.vodafone.ro/securenet
 • În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii şi condiţiile generale, care poate fi accesat aici.
 • Conform art. 2.2 din Termeni şi condiţii generale pentru persoane fizice, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat şi gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartelă SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică şi transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.
 • Informaţii despre procedurile de măsurare şi gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.
 • Informaţiile despre politică de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.
 • Informaţiile complete despre termenii şi procedurile legale, contractul cadru şi condiţiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.
 • Echipamentele achiziţionate pot fi folosite doar în reţeaua Vodafone.
 • Oferta promoţională este disponibilă pentru contractele încheiate pe 2 ani şi este valabilă până la 30 aprilie 2019, în limita stocului disponibil.
 • Preţurile sunt exprimate în euro şi includ TVA.