Se încarcă...

Roaming

 • Tarife standard

  Tarife standard

  Ai tarife avantajoase în Roaming, pentru a păstra legatura cu cei dragi atunci când ești în străinătate.

  Tarife standard - Vezi detalii
 • Internet pe laptop sau tabletă

  Vodafone Connect Abroad

  Rămâi conectat cu prietenii tăi atunci când eşti plecat din ţară şi ia cu tine internetul pe laptop în roaming.

  Vodafone Connect Abroad - Vezi detalii
 • Notificări date roaming

  Notificari date roaming

  Controlezi costurile pentru serviciile de date în roaming și esti informat atunci când atingi pragurile valorice prestabilite în opţiunea de notificare.

  Notificari date roaming - Vezi detalii

Vezi detalii despre ofertele de roaming retrase din portofoliu.

Serviciul de Roaming oferit de furnizorii de roaming alternativ

Ai posibilitatea de a opta pentru furnizarea serviciilor de roaming de către furnizorii de roaming alternativ care au încheiate acorduri cu Vodafone, în conformitate cu Regulamentul UE nr. 531/2012 şi Regulamentul UE nr. 1203/2012. Această opţiune nu implică taxe suplimentare percepute de Vodafone. În situaţia în care serviciul de roaming este furnizat de către un furnizor de roaming alternativ:

 • vom restricţiona accesul la serviciul şi ofertele noastre de Roaming;
 • tu rămâi în relaţie contractuală cu noi în ceea ce priveşte furnizarea celorlalte servicii contractate şi furnizate la nivel naţional;
 • drepturile şi obligaţiile tale cu privire la accesul şi furnizarea serviciilor de roaming vor fi guvernate de termenii contractuali ai furnizorului de roaming ales;
 • te vei adresa în mod exclusiv către furnizorul de roaming ales pentru orice detalii sau reclamaţii cu privire la furnizarea şi operarea serviciului de roaming.

Momentan Vodafone România nu are un contract semnat cu nici un operator sau furnizor de servicii de telecomunicaţii în vederea oferirii de servicii de roaming alternativ abonaţilor Vodafone România. De asemenea, nici Vodafone România nu furnizează servicii de roaming alternativ abonaţilor altor reţele mobile din România.