Se încarcă...

Despre cartelă

Cartela Vodafone îți dă libertatea să îţi alegi ofertele şi serviciile care corespund cel mai bine nevoilor tale de comunicare, plătind când vrei, cât ai nevoie..

La achiziționarea Cartelei Vodafone poți opta pentru următoarele variante:

  • Cartela Vodafone cu credit inițial 0€. O ofertă promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat. Vezi aici care sunt ofertele promoționale.
  • Cartela Vodafone cu credit inițial 5€. Oferta promoțională de 5 euro credit ți se va activa automat. Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite în 24 de ore de la activare un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de a folosi beneficiile. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea ofertei.

Bine de știut

  • Dacă dorești o ofertă de valoare mai mare sau mai mică decât cea activată automat pe Cartelă, dar nu ai consumat din beneficiile incluse, poți cere creditul înapoi trimițând, în 24 de ore de la activare, un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579. Vei primi creditul înapoi, după care poți reîncărca diferența până la valoarea ofertei dorite (daca valoarea este mai mare decât creditul inițial). Important: în acest caz nu se activează automat oferta dorită. Pentru activare va trebui să intri în contul tău MyVodafone, să apelezi *100# sau *222.