Se încarcă...

Promoţie Cartela Vodafone

Ai puterea să îţi pui net-ul la treabă!

Ai 10.000 MB de net bonus! Vrei să asculţi muzică, să dai share la filmuleţe sau poze de tot felul sau pur şi simplu să socializezi? Acum, la Cartelă, începând cu Oferta 6, ai 10.000 MB în plus faţă de beneficiile din ofertă în Supernet™ 4G+. Pune-ţi net-ul la treabă!

+10.000 MB BONUS

Minute/SMS-uri
în rețea

Minute naționale/
MB/
SMS-uri naționale

Internet
pe mobil

Minute
internaționale
UE mobil

 
 
 

Oferta 6

RECOMANDAT
 

NELIMITAT

1500

Ce Vrei Tu

2000 MB

200

6 Activează
Valabilitate
28 zile
 
 

YOU
Pentru cei sub
24 de ani

 

NELIMITAT

1500

Ce Vrei Tu

3000 MB

200

6 Înscrie-te
Valabilitate
28 zile
 
 

Oferta 7

 

NELIMITAT

2000

Ce Vrei Tu

5000 MB

200

7 Activează
Valabilitate
35 zile
 
 

Oferta 8

 

NELIMITAT

2000

Ce Vrei Tu

disponibil
și în roaming

7000 MB

400

8 Activează
Valabilitate
35 zile
 
 

Oferta 10

 
nelimitat 2 luni
 

NELIMITAT

2000

Ce Vrei Tu

disponibil
și în roaming

7000 MB

700

10 Activează
Valabilitate
28 zile
 
 

Oferta 12

 
nelimitat 2 luni
 

NELIMITAT

2000

Ce Vrei Tu

disponibil
și în roaming

11000 MB

700

12 Activează
Valabilitate
28 zile
 
 

Oferta 5

BONUS

2000 MB

NELIMITAT

1000

minute/SMS-uri
naţionale şi
internaţionale fix UE

2000 MB

100

5 Activează
Valabilitate
28 zile
Toate tarifele de la Cartelă sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Viteze Internet pe mobil
Ofertele 6, 7, 8, 10 și 12 beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 100 Mbps download și 50 Mbps upload. Oferta 5 beneficiază de internet pe mobil la viteze 3G de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Viteza poate depinde de mai mulți factori, inclusiv parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.

Roaming
Pentru Ofertele 8, 10 și 12 unităţile “Ce Vrei Tu” se pot folosi gratuit în roaming în Uniunea Europeană şi Islanda, Norvegia și Liechtenstein. La depăşirea beneficiilor incluse se aplică tarifele standard.

Bonus 10.000 MB
Poate fi folosit 90 de zile atâta timp cât ai o extraopţiune de minimum 6 euro credit activă pe cont. Bonusul se acordă o singură dată pe un număr de telefon, în mod automat, la prima activare a ofertei

Activare și reînnoire
Ofertele pot fi activate sau reînnoite până la 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire.

Bine de știut despre extraopțiuni

Ordine de consum pentru MB

 1. MB din Oferta activă pe contul tău
 2. MB din bonusul promoțional de 10.000 MB / 5000 MB / 2000 MB / 1000 MB valabil 90 de zile, în ordinea valabilității lor (mai întâi beneficiile bonusului care expiră cel mai repede)
 3. Alte bonusuri de MB
 4. "Ce Vrei Tu" din Oferta activă pe contul tău

Dacă ai 2 extraopțiuni active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile extraopțiunii care expiră cel mai repede.

Tarifare

În cazul în care nu ai o ofertă activă sau ţi-ai terminat beneficiile din oferte, vei fi taxat la următoarele tarife standard:

 • 0,18 euro credit/minut pentru apeluri în reţele naţionale fixe şi mobile;
 • 0,05 euro credit/SMS naţional;
 • 0,20 euro credit/1 MB pentru traficul de Internet;
 • 0,40 euro credit/minut în reţelele fixe din Europa
 • 0,50 euro credit/minut în reţelele mobile din Europa sau în orice reţea din SUA şi Canada. Vezi tarifele complete aici;
 • 0,12 euro credit/SMS internaţional;
 • 0,14 euro credit/MMS naţional

Minutele și SMS-urile naționale incluse in Oferte:

 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale).
 • nu pot fi consumate către numerele Telekom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video.

Apeluri internaționale

Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada.

Minutele naţionale şi unităţile "Ce Vrei Tu" sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici.

Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Zonga

Orice ofertă promoţională îţi oferă acces nelimitat la Zonga RO Music. Poţi descărca cele mai noi melodii româneşti şi le poţi asculta oricând, de pe telefonul tău.

Orice ofertă promoţională de minimum 7 euro credit, îţi oferă acces la Zonga Premium cu peste 36 milioane de melodii străine şi româneşti, inclusiv hit-urile momentului. Oferta Zonga Premium este disponibilă gratuit atâta timp cât ai o ofertă de minimum 7 euro credit activă pe cont.

HBO GO

Ofertele promoţionale 10 şi 12 îţi oferă acces nelimitat în aplicaţia HBO GO timp de 2 luni. Promoţia esta valabilă o singură dată pentru fiecare Cartelă. Nu ai HBO GO inclus în extraopțiune sau a expirat perioada promoțională de 2 luni? Îl poți activa aici pentru doar 3,5 euro credit/lună.

Condiții generale de furnizare ale serviciului

Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Detalii despre aria de acoperire a serviciilor Vodafone, inclusiv în reţeaua 4G, le găseşti aici.

Configurează-ţi telefonul pentru a funcţiona corect. Verifică setările de Internet specifice telefonului tău la https://www.vodafone.ro/setari

Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni

ACTIVARE – automată

La achiziționarea Cartelei Vodafone, se activează automat oferta promoțională în funcţie de valoarea primei reîncărcari. Spre exemplu, la achiziționarea unui SIM Vodafone nou și încărcarea cu 7 euro credit, se va activa automat Oferta 7. Activarea ofertei se face la primul apel efectuat sau la primul SMS trimis.

La activarea sau reînnoirea extraopțiunii vei primi un mesaj de confirmare.

Dacă nu vrei să păstrezi extraopţiunea activată automat, trimite în maximum 24 de ore de la activare un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579 şi îţi vom returna creditul. Creditul se returnează doar dacă trimiţi mesajul înainte de a consuma din beneficiile incluse în extraopţiune.

ACTIVARE – la alegerea ta

Alege-ți oferta care ți se potrivește:

 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura „Promoţie”
 • SMS gratuit la 321 cu textul: EO5 pentru Oferta 5, EO6 pentru Oferta 6, respectiv EO7, EO8, EO10 sau EO12 în funcţie de extraopţiunea pe care doreşti să o activezi
 • apel la *222 - opţiunea 4, "Descoperă promoţiile"

Dacă îţi activezi o extraopţiune atunci când ai activă pe cont o altă extraopţiune, beneficiile din oferte se vor cumula până la data expirării fiecărei oferte. Ultima ofertă activată de tine va fi singura cu reînnoire automată.

REÎNNOIRE - automat

Extraopțiunile se reînnoiesc automat dupa expirarea perioadei lor de valabilitate, cât timp ai credit suficient pe cont. Dacă nu ai credit suficient pe Cartelă, reînnoirea se amână până când ai în cont credit suficient, dar nu mai mult de 30 de zile.

REÎNNOIRE – la alegerea ta

Poţi să îţi reînnoieşti oferta existentă înainte de expirarea ei, chiar dacă nu ai terminat toate beneficiile incluse. Sună gratuit la *100# - ramură "Contul meu" - "Opţiuni active" şi alege oferta pe care vrei să o reînnoieşti. Vei putea folosi benefiicle rămase din ofertă în continure, până la data expirării lor.

DEZACTIVARE – automat

Oferta se dezactivează automat în a 31-a zi după data exprirării ofertei tale. Oferta se poate dezactiva automat în cazul în care aceasta nu mai este disponibilă pentru activare sau reînnoire.

DEZACTIVARE – la alegerea ta

Poți dezactiva oferta:

 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura "Contul meu" - "Opțiuni active" și alege oferta pe care vrei să o dezactivezi.

La dezactivarea extraopțiunii vei primi mesaj de confirmare, iar aceasta nu se va mai reînnoi.

Cost Control

Poţi verifica în aplicaţia MyVodafone sau prin apel gratuit la *123# beneficiile rămase în oferta ta precum şi data de expirare sau de reînnoire a ofertei tale.

Informații despre Ce Vrei Tu

"Ce Vrei tu" înseamnă beneficii naționale: minute / MB / SMS-uri pe care să le folosești aşa cum vrei. Nu trebuie să alegi dinainte, beneficiile se consumă în ordinea utilizării lor atunci când comunici: 1 Ce Vrei Tu = 1 MB = 1 SMS = 1 minut

Minutele sunt valabile în orice reţea naţională din România, fixă sau mobilă, precum şi în reţelele mobile şi fixe din SUA şi Canada şi în reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria. SMS-urile sunt valabile în orice reţea mobilă naţională.

Exemplu de utilizare

Ai 1000 "Ce Vrei Tu". Vorbeşti 100 minute naţionale, trimiți 10 SMS-uri şi consumi 200 MB de net. Îţi rămân 690 "Ce Vrei Tu" (1000 "Ce Vrei Tu" - 100 minute - 10 SMS - 200 MB).

Se aplică lista de prefixe exceptate de aici.

Bine de știut nelimitat Vodafone Italia și Spania

 • La opţiunile de minimum 10€ credit vorbeşti nelimitat cu Vodafone Italia şi Vodafone Spania
 • Pentru a vorbi gratuit cu cei dragi, trebuie să ai înregistrat fiecare număr cu care vorbeşti nelimitat
 • Pentru Înregistrarea numerelor, ai la dispoziţie:
  1. contul tău MyVodafone – Din dreptul “nelimitat Italia şi Spania” – găseşti beneficiul în “Contul tău” sau la „Cost Control”, în dreptul opţiunii tale de minimum 10€ credit
  2. SMS la 2800 cu numărul pe care doreşti să îl adaugi. Numărul trebuie să fie în formatul internaţional (începând cu 0039 pentru Italia şi 0034 pentru Spania).
  3. *100# - Ramura „Internaţional şi Roaming” – apoi „Nelimitat Vodafone Italia Spania”
 • Poţi avea maximum 10 numere cu care să vorbeşti gratuit
 • Numerele setate le poţi modifica din contul tău MyVodafone, *100#, *222, în limita a 10 modificări/lună
 • Dacă unul din numerele preferate din Italia sau Spania părăseşte reţeaua Vodafone, te vom anunţa prin SMS. În momentul în care vei primi SMS-ul, noi vom scoate acel număr din lista ta de numere preferate. Vei putea să vorbeşti în continuare cu acel număr din minutele internaţionale incluse în oferta activă pe contul tău.
 • Oferta este valabilă până la 31 martie 2017, cu posibilitate de prelungire.

Condiţii de utilizare

 • Indiferent ce alte oferte ai pe cont, când suni numerele preferate, minutele nelimitate către Vodafone Italia şi Spania se vor consuma întotdeauna primele.
 • Poţi alege să vorbești nelimitat cu toate numerele mobile din Vodafone Italia şi Spania, exceptând numerele scurte sau numerele speciale folosite de comercianţi.
 • Numerele din Vodafone Italia şi Spania setate de tine nu ţin cont de lista de prefixe extra-cost.
 • Oferta este valabilă doar naţional. Nu poţi folosi din minutele nelimitate cât eşti plecat în afara ţării (în Roaming).
 • Nu poți înregistra un număr de telefon preferat dacă: acesta este suspendat în rețea, a fost portat în altă rețea și nu se mai află în rețeaua Vodafone, telefonul respectiv este închis sau dacă nu este introdusă cartela în telefon.
 • Vodafone România îşi rezervă dreptul de a întrerupe unilateral serviciile conform politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor, care poate fi accesată aici.

Vorbeşti, NET primeşti

 
Ești client Vodafone?
Ești din altă rețea?

Primești

 

pentru apelurile iniţiate
către orice reţea sau pentru apelurile primite din Vodafone

 

pentru apelurile primite
din alte reţele

Trimite acum DA la 2777

Alte modalități de înscriere

 •  Direct în aplicația MyVodafone
    Simplu și rapid
 •  Sau introdu numărul de telefon în formularul de înscriere de la începutul acestei pagini

Cum afli câți MB ai acumulat?

 •  Trimiți SMS cu textul INFO la 2777

Cum recomanzi un prieten?

 •  Trimiți SMS la 2777 cu numărul de telefon al prietenului pe care vrei să îl recomanzi.

Cum ieși din promoție?

 •  Trimiți SMS la 2777 cu textul STOP

* Clienții Vodafone Business nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Primești

pentru apelurile
efectuate către Vodafone

 

Trimite acum DA la 0722 10 10 10

Alte modalități de înscriere

 •  Direct în aplicația MyVodafone
    Simplu și rapid
 •  Sau introdu numărul de telefon în formularul de înscriere de la începutul acestei pagini

Cum recomanzi un prieten?

 •  Trimiți SMS la 0722 10 10 10 cu numărul de
  telefon al prietenului pe care vrei să îl recomanzi.

Cum îți iei bonusul de NET?

 •  Te înscrii în promoție
 •  Alegi un număr de Cartela Vodafone pe care să primești bonusul.
 •  Dacă nu ai o Cartelă îți poți lua una gratis din
  orice magazin Vodafone.
 •  Trimiți prin SMS la 0722 10 10 10 numărul ales.

Cum ieși din promoție?

 •  Trimiți SMS la 0722 10 10 10 cu textul STOP.
Vorbeşti, NET de la Vodafone primeşti.

Pentru a te înregistra în Vorbești, NET primești, te rugăm să introduci numărul tău de telefon mai jos, indiferent în ce rețea este.
Dacă ești deja înrolat, poți să îți inviți prietenii și vă veți încărca toți cu NET.

 

Client Vodafone cu Cartelă

 • Înrolarea în campania "Vorbeşti, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS gratuit, cu orice text, la 2777 sau pe www.vodafone.ro
 • Cartela trebuie să fie activă în momentul înrolării. Activarea Cartelei se efectuează în urma introducerii într-un telefon
 • O Cartelă preplătită Vodafone poate fi asociată unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale pentru a primi bonusurile de net pe care acel număr le acumulează.
 • O Cartelă preplătită Vodafone poate fi asociată unui singur număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care se va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 2777 cu textul INFO. Vei primi atât informaţii despre acumularea ta cât şi despre cât a acumulat numărul care te-a ales să primeşti bonusurile, dacă eşti asociat unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "Vorbeşti, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Nu vei mai primi nici bonusurile accumulate de prietenii tăi dacă eşti asociat unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.

Client Vodafone cu abonament, persoană fizică

 • Înrolarea în campania "Vorbeşti, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS gratuit, cu orice text, la 2777 sau pe www.vodafone.ro
 • Asocierea unei Cartele Vodafone se efectuează prin trimiterea unui SMS gratuit la 2777 cu numărul ales. Cartela asociată trebuie să fie activă în momentul înrolării.
 • Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, cere în orice punct de vânzare Vodafone o Cartelă gratis.
 • Dacă vrei să schimbi numărul asociat, trimite SMS cu noul număr la 2777 şi vei primi pe acela următoarele bonusuri. La schimbarea numărului, noul număr nu va mai primi bonusul de 1 GB.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care numărul asociat va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 2777 cu textul INFO.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "Vorbeşti, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Numărul de Cartelă pe care l-ai asociat va primi un SMS prin care va fi informat de acest lucru.
 • Promoție valabilă doar pentru persoane fizice.

Client al altei reţele mobile naţionale

 • Înrolarea în campania "Vorbeşti, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS, cu orice text, la 0722 10 10 10 sau pe www.vodafone.ro. SMS–ul va fi taxat conform tarifelor operatorului tău.
 • Asocierea unei Cartele Vodafone se efectuează prin trimiterea unui SMS gratuit la 0722 10 10 10 cu numărul ales. Cartela asociată trebuie să fie activă în momentul înrolării.
 • Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, cere în orice punct de vânzare Vodafone o Cartelă gratis.
 • Dacă vrei să schimbi numărul asociat, trimite SMS cu noul număr la 0722 10 10 10 şi vei primi pe acela următoarele bonusuri. La schimbarea numărului, noul număr nu va mai primi bonusul de 1 GB.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care numărul asociat va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 0722 10 10 10 cu textul INFO.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "Vorbeşti, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Numărul de Cartelă pe care l-ai asociat va primi un SMS prin care va fi informat de acest lucru.

Toate bonusurile din Campania "Vorbeşti, NET primeşti" sunt valabile 15 zile, în perioada de valabilitate a Cartelei.

Bonusul pentru apelurile primite sau efectuate se alocă la fiecare 15 zile. Bonusul maxim care se poate acumula în 15 zile este de 5 GB, adică 10 GB pe lună. Apelurile primite sau efectuate, după acumularea celor 5 GB, nu vor fi luate în calcul la acumulare, urmând să se considere din nou apelurile, după alocarea bonusului.

Clienții Vodafone Business nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Deţinătorii de Cartelă Verde nu sunt eligibili pentru activarea promoţiei.

Apelurile se contorizează în ordinea efectuării lor.

La Cartela Vodafone ai 30% reducere la telefoanele selecționate.

Pentru a primi cuponul de reducere, trimite un SMS gratuit cu textul “DA” la numărul 2730. Introdu cuponul de reducere primit prin SMS în coșul de cumpărături, la rubrica “Ai un cupon de reducere?”.

-30%

Samsung Galaxy J5
2016 Auriu

1032 00 lei 722,00 lei

2GB RAM

Ecran 5 inch sAMOLED

Baterie 3100 mAH

Garanție 24 luni

-30%

Samsung
Galaxy A5 2016

recomandat

1565 00 lei 1096,00 lei

Procesor Quad Core 1.6 Ghz

2GB RAM

Ecran FullHD

Garanție 24 luni

Vodafone Smart Prime 7 Negru

314 00 lei 220,00 lei

1GB RAM

Ecran 5 inch HD TFT IPS

Baterie 2540 mAh

Garanție 12 luni

Huawei P8 Lite Auriu

629 00 lei 440,00 lei

2GB RAM

Ecran 5 inch HD TFT IPS

Baterie 2200 mAh

Garanție 12 luni

-30%

Samsung Galaxy J5
2016 Negru

1032 00 lei 722,00 lei

2GB RAM

Ecran 5 inch sAMOLED

Baterie 3100 mAH

Garanție 24 luni

-30%

Samsung Galaxy A5
2016 Auriu

1565 00 lei 1096,00 lei

Procesor Quad Core 1.6 Ghz

2GB RAM

Ecran FullHD

Garanție 24 luni

-30%

Lenovo Moto G4 Play

861 00 lei 603,00 lei

Android 6.0

Ecran 5 inch

Procesor Qualcomm 410

Garanție 24 luni

-30%

Vodafone
Smart Ultra 7

1024 00 lei 717,00 lei

Android 6

2GB RAM

Cameră 14 MP

Garanție 24 luni

Nokia Lumia 735

263 00 lei 184,00 lei

Windows Phone 8.1

Ecran 4.7”

Procesor Quad-Core 1.2 GHz

Garanție 24 luni

Huawei P8 Lite Negru

629 00 lei 440,00 lei

2GB RAM

Ecran 5 inch HD TFT IPS

Baterie 2200 mAh

Garanție 12 luni

Huawei Y5 Negru

314 00 lei 220,00 lei

1GB RAM

Ecran 4.5 inch

Baterie 2000 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY J1 2016  Negru

629 00 lei 440,00 lei

1GB RAM

Ecran 4.5 inch sAMOLED

Baterie 2000 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY J1 2016 Auriu

629 00 lei 440,00 lei

1GB RAM

Ecran 4.5 inch sAMOLED

Baterie 2000 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY S6 32GB Negru

2207 00 lei 1545,00 lei

3GB RAM

Ecran 5.1 inch sAMOLED

Baterie 2550 mAh

Garanție 12 luni

Vodafone Smart First 7 Negru

79 00 lei 55,00 lei

512MB RAM

Ecran 3.5 Inch

Baterie 140 mAh

Garanție 12 luni

Allview C6 Duo Negru

126 00 lei 88,00 lei

1GB RAM

Ecran 4.5 inch IPS LCD

Baterie 1700 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY S6 Edge 32GB Auriu

2501 00 lei 1751,00 lei

3GB RAM

Ecran 5.1 inch sAMOLED

Baterie 2600 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY S6 Edge 32GB Verde

2501 00 lei 1751,00 lei

3GB RAM

Ecran 5.1 inch sAMOLED

Baterie 2600 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY S6 32GB Auriu

2207 00 lei 1545,00 lei

3GB RAM

Ecran 5.1 inch sAMOLED

Baterie 2550 mAh

Garanție 12 luni

Samsung GALAXY S6 Edge 32GB Negru

2501 00 lei 1751,00 lei

3GB RAM

Ecran 5.1 inch sAMOLED

Baterie 2600 mAh

Garanție 12 luni

Vodafone  Smart Prime 7 Alb

314 00 lei 220,00 lei

1GB RAM

Ecran 5 inch HD TFT IPS

Baterie 2540 mAh

Garanție 12 luni

-30%

Alcatel 1052

76 00 lei 53,00 lei

Ecran TFT 1.8 inch

Bluetooth 2.1

Mufă jack 3.5mm

Garanție 24 luni

Bine de stiut

Afișează Bine de stiut