Se încarcă...

Promoţie Cartela Vodafone

Din orice rețea ești, net de la Vodafone primești

Primești 1 MB în Vodafone pentru FIECARE MB folosit în rețeaua ta mobilă, chiar și în alta decât Vodafone!

Dacă ești din altă rețea, instalează-ți aplicația NetPrimești din Google Play sau din App Store și primești încă o dată, ca BONUS, net-ul pe care l-ai folosit în rețeaua ta! Bonusul de date îl vei putea utiliza pe orice număr de Cartela Vodafone.

Activează gratuit
bonusul de
50.000 MB
din aplicația
My Vodafone

Oferta 5

Oferta 6

Oferta 7

Oferta 8

Oferta 10

Oferta 12

2000 MB

internet pe mobil

4000 MB

internet pe mobil

6000 MB

internet pe mobil

8000 MB

internet pe mobil

10.000 MB

internet pe mobil
din care
3400 MB valabili
în roaming SEE*

12.000 MB

internet pe mobil
din care
4000 MB valabili
în roaming SEE*

Disponibil și în roaming

1000

minute/SMS-uri naționale și internaționale fix UE

2000

CE VREI TU

2000

CE VREI TU

2000

CE VREI TU

2000

CE VREI TU

2000

CE VREI TU

100

minute internaționale pe mobil

200

minute internaționale pe mobil

200

minute internaționale pe mobil

400

minute internaționale pe mobil

700

minute internaționale pe mobil

700

minute internaționale pe mobil

 

NELIMITAT Vodafone Italia

 

NELIMITAT minute și SMS-uri în rețea

  primele 2 luni gratuit

Valabilitate
28 zile

Valabilitate
28 zile

Valabilitate
35 zile

Valabilitate
35 zile

Valabilitate
28 zile

Valabilitate
28 zile

5 €

6 €

7 €

8 €

10 €

12 €

Viteze Internet pe mobil
Ofertele 6, 7, 8, 10 și 12 beneficiază de trafic de internet la viteze 4.5G de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Oferta 5 beneficiază de internet pe mobil la viteze 3G de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Viteza poate depinde de mai mulți factori, inclusiv parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.

Roaming
Ofertele 5, 6, 7, 8 includ beneficii disponibile doar național. Ofertele 10 și 12 includ beneficii naționale disponibile și în roaming, în SEE, în limita Politicii de Utilizare Rezonabilă, detaliată aici.

Apeluri internaționale
Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada.

Minutele naţionale şi unităţile "Ce Vrei Tu" sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Bonus 50.000 MB Net Primești din aplicația My Vodafone
Bonusul Net Primești 50.000 MB este disponibil pentru clienții Cartelei Vodafone care au o ofertă națională de minimum 5 euro credit activă pe cont. Bonusul poate fi activat în perioada 13 decembrie 2017 – 25 martie 2018 exclusiv din aplicația My Vodafone, începând cu versiunea 4.4 pentru telefoanele cu sistem de operare Android și începând cu iOS 8 pentru iPhone.

Bonusul Net Primești 50.000 MB este independent de alte bonusuri din campania Net Folosești, Net Primești și are valabilitate 30 de zile. După expirarea perioadei de valabilitate se mai poate activa încă o dată dacă te afli în perioada menționată mai sus.

Dacă pe cont există și alte bonusuri active, se va consuma primul, cel cu valabilitatea cea mai mică. Toate bonusurile de internet se consumă înaintea beneficiilor din ofertă.

Bonus 30.000 MB la înrolare în campanie
Trimite SMS cu DA la 2777 şi înscrie-te în campania Net Foloseşti, Net primeşti. La înscriere primeşti automat bonusul 30.000 MB. Bonusul este valabil 120 de zile (maximum 10.000 MB/lună) şi poate fi folosit cu o ofertă naţională activă de minimum 5 euro credit. Primeşti bonusul o singură dată pe o Cartelă.

Bonus de până la 30.000 MB din Net Folosești, Net Primești
Trimite SMS cu numărul unei Cartele Vodafone şi înscrie şi acel număr în campanie. Automat, la înscriere, acel număr va primi şi el bonusul de 30.000 MB. După înscriere, MB acumulaţi de tine se vor primi ca bonus pe numărul înscris în campanie, iar MB acumulaţi de numărul înscris în campanie îi vei primi tu ca bonus. Bonusul cumulat se primeşte o dată la 14 zile, în limita a 30.000 MB la 28 de zile şi poate fi folosit cu o oferta naţională activă de minimum 5 euro credit.

Activare și reînnoire
Ofertele pot fi activate sau reînnoite din 28 noiembrie 2017 până la 25 martie 2018, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Bine de știut despre extraopțiuni

Afișează Bine de știut despre extraopțiuni conținutul

Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni

Afișează Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni conținutul

Informații despre Ce Vrei Tu

Afișează Informații despre Ce Vrei Tu conținutul

Bine de știut nelimitat Vodafone Italia

Afișează Bine de știut nelimitat Vodafone Italia conținutul
 
30.000 MB
BONUS
la înrolarea în
Net Folosești, Net Primești
 

În plus, în fiecare lună primești înapoi
net-ul folosit, până la 30.000 MB

 
Ești client Vodafone?
Ești din altă rețea?

Primești

1 MB/minut

pentru fiecare apel primit/
iniţiat în orice reţea

1 MB/MB

pentru fiecare MB consumat

Când iți iei bonusul de NET?

 •   Primești înapoi net-ul folosit la fiecare 2 săptămâni.

Cum te înscrii?

Înscrie-te în Net Folosești, Net Primești. Introdu mai jos numărul de telefon sau al unui prieten, dacă ești deja înscris în promoție.

 
 

Cum verific cât net am acumulat?

 •  Trimiți SMS cu textul INFO la 2777.

Am abonament, pot beneficia și eu?

 •  Dacă ești abonat Vodafone, înscrie-te în promoție și poți transfera net-ul consumat pe o Cartelă       Vodafone.

Vrei și mai mult NET?

 •  Înscrie în promoție un prieten cu Cartelă Vodafone și primiți amândoi net-ul folosit de fiecare!
 •  Poți înscrie un prieten introducând numărul lui de telefon online sau trimițând numărul lui prin SMS la 2777.
În aplicația My Vodafone, ai 50.000 MB bonus! Intră și activează-l gratuit.

Primești

1 MB/MB

pentru fiecare MB consumat

Când îți iei bonusul de NET?

 •  Primești înapoi Net-ul folosit la fiecare 2 săptămâni.

Cum te înscrii?

 •  Descarcă aplicația Net Primești din App Store sau Google Play și primești încă o dată ca BONUS, netul pe care l-ai folosit în rețeaua ta.
 •  Net-ul folosit de tine îl poți transfera către un număr de Cartela Vodafone.

Cum verific cât net am acumulat?

 •  Vezi direct în aplicație cât net ai folosit și câte zile mai ai până la următorul bonus.

Vrei și mai mult NET? Acumulezi

1 MB/minut

pentru fiecare apel
efectuat către Vodafone

Bine de știut

AscundeBine de știut

Client Vodafone cu Cartelă:
Cartela de pe care te înscrii trebuie să fie activă în momentul înrolării. Activarea Cartelei se efectuează în urma introducerii sale într-un telefon.

Un Client de Cartelă mai poate primi, în afară de net-ul folosit de el, și net-ul folosit de un singur alt prieten. Acest prieten poate să fie utilizator de Cartelă, abonat sau client al altei rețele.

 • Dacă vrei să primești net-ul folosit de un prieten cu Cartelă, trebuie să introduci numărul lui în formularul de înscriere online sau să îl trimiți prin SMS la numărul 2777. Amândoi veți primi net-ul folosit de fiecare.
 • Dacă vrei să primești net-ul folosit de un prieten cu abonament, acel prieten trebuie te aleagă introducând numărul tău în formularul de înscriere online sau trimițându-l prin SMS la 2777
 • Dacă vrei să primești net-ul folosit de un prieten din altă rețea, acel prieten trebuie te aleagă introducând numărul de cartelă în aplicația NetPrimești

La finalizarea înscrierii în promoție, primeşti un bonus de 30.000 MB valabil 120 de zile. La fiecare 2 săptămâni vei primi un bonus egal cu net-ul și minutele folosite, în limita a 15.000 MB. Acest bonus e valabil 2 săptămâni, până la primirea următorului bonus. Orice consum de internet (inclusiv al prietenului asociat în campanie, dacă ai unul) care depășește limita celor 15.000 MB nu se va lua în considerare pentru bonusul de net.

Abonat Vodafone (persoană fizică)
Că să finalizezi înscrierea în campanie, ai nevoie de un număr de Cartelă Vodafone pe care să îți transferi net-ul folosit. Cartela pe care alegi să transferi net-ul trebuie să fie activă în momentul înrolării. Ca transferul de net să se finalizeze cu succes, numărul trebuie să nu primească bonusuri de net de la un al treilea număr (fie el de Cartelă, de abonament sau număr din altă rețea).

Clienții Vodafone Business și Cartela Verde nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Client al altei rețele mobile naționale
Aplicația NetPrimești contorizează net-ul folosit în rețeaua ta mobilă, fără a înregistra tipul de trafic sau site-urile pe care le accesezi.
Ca să finalizezi înscrierea în campanie, ai nevoie de un număr de Cartela Vodafone pe care să îți transferi net-ul folosit în rețeaua ta mobilă, altă decât Vodafone. Cartela pe care alegi să transferi net-ul trebuie să fie activă în momentul înrolării. Activarea Cartelei se efectuează în urma introducerii într-un telefon.
Pentru a se finaliza transferul de NET cu succes, numărul trebuie să nu primească bonusuri de net de la un al treilea număr (fie el de Cartelă, de abonament sau număr din altă rețea).

La finalizarea înscrierii în promoție, numărul de Cartela Vodafone pe care alegi să transferi netul va primi bonusul de înrolare de 30.000 MB. La fiecare 2 săptămâni, vei primi pe Cartelă un bonus egal cu net-ul și minutele folosite de tine, în limita a 15.000 MB. Acest bonus e valabil 2 săptămâni, adică până la primirea următorului bonus. Orice consum de internet peste limita celor 15.000 MB nu se va lua în considerare pentru bonusul de net.

Dacă vrei să părăsești promoția: șterge contul din câmpul „Setări” sau dezinstalează aplicația.

Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, poți lua o Cartelă gratis din orice magazin Vodafone - vezi lista aici.