Se încarcă...

Promoţie Cartela Vodafone

La Cartelă, primești înapoi netul folosit!

De acum, primești până la 30.000 MB în fiecare lună pentru netul pe care îl folosești! Deci stai cât mai mult pe net, ca să primești mult înapoi! Înscrie-te în Net folosești, Net primești, în formularul de mai sus sau prin SMS cu DA la 2777. La înscriere, ai 30.000 MB BONUS, valabil 120 de zile! Apoi, la fiecare 14 zile, vei primi net BONUS pentru fiecare MB consumat și pentru fiecare minut de apel primit sau inițiat.

 

Oferta 5

Valabilitate
28 zile

Oferta 6

Valabilitate
28 zile

 

Valabilitate
28 zile

 

Oferta 7

Valabilitate
35 zile

 
 

Disponibil și în roaming

Oferta 8

Valabilitate
35 zile

 
 

Oferta 10

Valabilitate
28 zile

 
 

Oferta 12

Valabilitate
28 zile

 
 

Ce Vrei Tu
(MB / minute /
SMS-uri naționale)

1000

minute/SMS-uri
naţionale şi
internaţionale
fix UE

1500

1500

2000

2000

2000

2000

Internet pe mobil

2.000 MB

4.000 MB

5.000 MB

6.000 MB

din care
1.900 MB în
roaming SEE*

9.000 MB

din care
2.200 MB în
roaming SEE*

9.000 MB

din care
2.700 MB în
roaming SEE*

13.000 MB

din care
3.200 MB în
roaming SEE*

BONUS la înrolarea în Net Folosești, Net Primești 30.000 MB

Minute internaționale pe mobil

100

200

200

200

400

700

700

Bonus minute internaționale pe mobil

-

500

500

500

500

500

500

NELIMITAT
minute / SMS-uri în rețea

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 €

6 €

6 €

7 €

8 €

10 €

12 €

Viteze Internet pe mobil
Ofertele 6, 7, 8, 10 și 12 beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 100 Mbps download și 50 Mbps upload. Oferta 5 beneficiază de internet pe mobil la viteze 3G de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Viteza poate depinde de mai mulți factori, inclusiv parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.

Roaming
Începând cu Oferta 7, beneficiile naționale (SMS-uri / minute / MB) se pot consuma în roaming, în Spațiul Economic European (SEE): Uniunea Europeană + Islanda, Norvegia și Liechtenstein. La depăşirea beneficiilor incluse se aplică tarifele standard. În afara acestei zone, ești tarifat cu tarife standard. Pentru aceste oferte, apelurile de voce primite în roaming, din țările SEE, sunt gratuite și nu se scad din unităţile “Ce Vrei Tu”. Limitele de consum pentru traficul de internet inclus în Ofertele disponibile în roaming sunt următoarele: Oferta 7 = 1.900 MB, Oferta 8 = 2.200 MB, Oferta 10 = 2.700 MB, Oferta 12 = 3.200 MB

* Beneficiile naționale din Ofertele 7, 8, 10 și 12 pot fi folosite și în Spațiul Economic European (SEE), cu aplicarea politicii de utilizare rezonabilă - detalii. Limita pentru traficul de internet include și traficul pentru Bonusul Net folosești, Net primești.

Apeluri internaționale
Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada.

Minutele naţionale şi unităţile "Ce Vrei Tu" sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria. Bonusul de 500 minute internaționale este valabil 90 de zile și se acordă o singura dată pe fiecare Cartelă.

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Bonus 30.000 MB
Bonusul 30.000 MB se acordă la înrolarea în mecanismul Net Foloseşti, Net Primeşti, este valabil 120 de zile (maximum 10.000 MB/lună) şi poate fi folosit cu o ofertă activă de minimum 5 euro credit. Bonusul poate fi primit o singură dată pe fiecare Cartelă.

Activare și reînnoire
Ofertele pot fi activate sau reînnoite până la 31 august 2017, cu posibilitate de prelungire.

Bine de știut despre extraopțiuni

Ordine de consum pentru MB

 1. MB din Oferta activă pe contul tău, partea disponibila national
 2. Alte bonusuri de MB
 3. MB din Oferta activă pe contul tău, partea disponibilă național și în roaming
 4. "Ce Vrei Tu" din Oferta activă pe contul tău. Dacă ai 2 extraopțiuni active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile extraopțiunii care expiră cel mai repede.

 

Dacă ai 2 extraopțiuni active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile extraopțiunii care expiră cel mai repede.

Tarifare

În cazul în care nu ai o ofertă activă sau ţi-ai terminat beneficiile din oferte, vei fi taxat la următoarele tarife standard:

 • 0,18 euro credit/minut pentru apeluri în reţele naţionale fixe şi mobile;
 • 0,05 euro credit/SMS naţional;
 • 0,20 euro credit/1 MB pentru traficul de Internet;
 • 0,40 euro credit/minut în reţelele fixe din Europa
 • 0,50 euro credit/minut în reţelele mobile din Europa sau în orice reţea din SUA şi Canada. Vezi tarifele complete aici;
 • 0,12 euro credit/SMS internaţional;
 • 0,14 euro credit/MMS naţional

 

Minutele și SMS-urile naționale incluse in Oferte:

 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale).
 • nu pot fi consumate către numerele Telekom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video.

 

Apelurile şi SMS-urile către numere de interes general (de exemplu: ora exactă etc.) sau către numere cu suprataxă (de exemplu: jocuri, concursuri) nu sunt incluse în ofertele de roaming.

Apelurile efectuate din Uniunea Europeană se tarifează la secundă după primele 30 de secunde. Apelurile primite se taxează la secundă încă din primul minut. Vei fi taxat doar pentru SMS-urile trimise.

Eşti taxat când pleci în roaming: la primul apel efectuat, SMS trimis sau sesiune de date.

Zonga
Orice ofertă promoţională îţi oferă acces nelimitat la Zonga RO Music. Poţi descărca cele mai noi melodii româneşti şi le poţi asculta oricând, de pe telefonul tău.

Orice ofertă promoţională de minimum 7 euro credit, îţi oferă acces la Zonga Premium cu peste 36 milioane de melodii străine şi româneşti, inclusiv hit-urile momentului. Oferta Zonga Premium este disponibilă gratuit atâta timp cât ai o ofertă de minimum 7 euro credit activă pe cont.

Condiții generale de furnizare ale serviciului
Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Detalii despre aria de acoperire a serviciilor Vodafone, inclusiv în reţeaua 4G, le găseşti aici.

Configurează-ţi telefonul pentru a funcţiona corect. Verifică setările de Internet specifice telefonului tău la https://www.vodafone.ro/setari

Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni

ACTIVARE – automată

La achiziționarea Cartelei Vodafone, se activează automat oferta promoțională în funcţie de valoarea primei reîncărcari. Spre exemplu, la achiziționarea unui SIM Vodafone nou și încărcarea cu 7 euro credit, se va activa automat Oferta 7. Activarea ofertei se face la primul apel efectuat sau la primul SMS trimis.

La activarea sau reînnoirea extraopțiunii vei primi un mesaj de confirmare.

Dacă nu vrei să păstrezi extraopţiunea activată automat, trimite în maximum 24 de ore de la activare un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579 şi îţi vom returna creditul. Creditul se returnează doar dacă trimiţi mesajul înainte de a consuma din beneficiile incluse în extraopţiune.

ACTIVARE – la alegerea ta

Alege-ți oferta care ți se potrivește:

 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura „Promoţie”
 • SMS gratuit la 321 cu textul: EO5 pentru Oferta 5, EO6 pentru Oferta 6, respectiv EO7, EO8, EO10 sau EO12 în funcţie de extraopţiunea pe care doreşti să o activezi
 • apel la *222 - opţiunea 4, "Descoperă promoţiile"

Dacă îţi activezi o extraopţiune atunci când ai activă pe cont o altă extraopţiune, beneficiile din oferte se vor cumula până la data expirării fiecărei oferte. Ultima ofertă activată de tine va fi singura cu reînnoire automată.

REÎNNOIRE - automat

Extraopțiunile se reînnoiesc automat dupa expirarea perioadei lor de valabilitate, cât timp ai credit suficient pe cont. Dacă nu ai credit suficient pe Cartelă, reînnoirea se amână până când ai în cont credit suficient, dar nu mai mult de 30 de zile.

REÎNNOIRE – la alegerea ta

Poţi să îţi reînnoieşti oferta existentă înainte de expirarea ei, chiar dacă nu ai terminat toate beneficiile incluse. Sună gratuit la *100# - ramură "Contul meu" - "Opţiuni active" şi alege oferta pe care vrei să o reînnoieşti. Vei putea folosi benefiicle rămase din ofertă în continure, până la data expirării lor.

DEZACTIVARE – automat

Oferta se dezactivează automat în a 31-a zi după data exprirării ofertei tale. Oferta se poate dezactiva automat în cazul în care aceasta nu mai este disponibilă pentru activare sau reînnoire.

DEZACTIVARE – la alegerea ta

Poți dezactiva oferta:

 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura "Contul meu" - "Opțiuni active" și alege oferta pe care vrei să o dezactivezi.

La dezactivarea extraopțiunii vei primi mesaj de confirmare, iar aceasta nu se va mai reînnoi.

Cost Control

Poţi verifica în aplicaţia MyVodafone sau prin apel gratuit la *123# beneficiile rămase în oferta ta precum şi data de expirare sau de reînnoire a ofertei tale.

Informații despre Ce Vrei Tu

"Ce Vrei tu" înseamnă beneficii naționale: minute / MB / SMS-uri pe care să le folosești aşa cum vrei. Nu trebuie să alegi dinainte, beneficiile se consumă în ordinea utilizării lor atunci când comunici: 1 Ce Vrei Tu = 1 MB = 1 SMS = 1 minut

Minutele sunt valabile în orice reţea naţională din România, fixă sau mobilă, precum şi în reţelele mobile şi fixe din SUA şi Canada şi în reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria. SMS-urile sunt valabile în orice reţea mobilă naţională.

Exemplu de utilizare

Ai 1000 "Ce Vrei Tu". Vorbeşti 100 minute naţionale, trimiți 10 SMS-uri şi consumi 200 MB de net. Îţi rămân 690 "Ce Vrei Tu" (1000 "Ce Vrei Tu" - 100 minute - 10 SMS - 200 MB).

Se aplică lista de prefixe exceptate de aici.

Bine de știut nelimitat Vodafone Italia și Spania

 • La opţiunile de minimum 10€ credit vorbeşti nelimitat cu Vodafone Italia şi Vodafone Spania
 • Pentru a vorbi gratuit cu cei dragi, trebuie să ai înregistrat fiecare număr cu care vorbeşti nelimitat
 • Pentru Înregistrarea numerelor, ai la dispoziţie:
  1. contul tău MyVodafone – Din dreptul “nelimitat Italia şi Spania” – găseşti beneficiul în “Contul tău” sau la „Cost Control”, în dreptul opţiunii tale de minimum 10€ credit
  2. SMS la 2800 cu numărul pe care doreşti să îl adaugi. Numărul trebuie să fie în formatul internaţional (începând cu 0039 pentru Italia şi 0034 pentru Spania).
  3. *100# - Ramura „Internaţional şi Roaming” – apoi „Nelimitat Vodafone Italia Spania”
 • Poţi avea maximum 10 numere cu care să vorbeşti gratuit
 • Numerele setate le poţi modifica din contul tău MyVodafone, *100#, *222, în limita a 10 modificări/lună
 • Dacă unul din numerele preferate din Italia sau Spania părăseşte reţeaua Vodafone, te vom anunţa prin SMS. În momentul în care vei primi SMS-ul, noi vom scoate acel număr din lista ta de numere preferate. Vei putea să vorbeşti în continuare cu acel număr din minutele internaţionale incluse în oferta activă pe contul tău.
 • Oferta este valabilă până la 15 iunie 2017, cu posibilitate de prelungire.

Condiţii de utilizare

 • Indiferent ce alte oferte ai pe cont, când suni numerele preferate, minutele nelimitate către Vodafone Italia şi Spania se vor consuma întotdeauna primele.
 • Poţi alege să vorbești nelimitat cu toate numerele mobile din Vodafone Italia şi Spania, exceptând numerele scurte sau numerele speciale folosite de comercianţi.
 • Numerele din Vodafone Italia şi Spania setate de tine nu ţin cont de lista de prefixe extra-cost.
 • Oferta este valabilă doar naţional. Nu poţi folosi din minutele nelimitate cât eşti plecat în afara ţării (în Roaming).
 • Nu poți înregistra un număr de telefon preferat dacă: acesta este suspendat în rețea, a fost portat în altă rețea și nu se mai află în rețeaua Vodafone, telefonul respectiv este închis sau dacă nu este introdusă cartela în telefon.
 • Vodafone România îşi rezervă dreptul de a întrerupe unilateral serviciile conform politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor, care poate fi accesată aici.
 
Ești client Vodafone?
Ești din altă rețea?

Primești

 

pentru fiecare apel primit/
iniţiat în orice reţea

 

pentru fiecare MB consumat

Trimite acum DA la 2777

Alte modalități de înscriere

 •  Direct în aplicația MyVodafone
    Simplu și rapid
 •  Sau introdu numărul de telefon în formularul de înscriere de la începutul acestei pagini

Cum afli câți MB ai acumulat?

 •  Trimiți SMS cu textul INFO la 2777

Cum recomanzi un prieten?

 •  Trimiți SMS la 2777 cu numărul de telefon al prietenului pe care vrei să îl recomanzi.

Cum ieși din promoție?

 •  Trimiți SMS la 2777 cu textul STOP

* Clienții Vodafone Business și Cartela Verde nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Primești

pentru apelurile
efectuate către Vodafone

 

Trimite acum DA la 0722 10 10 10

Alte modalități de înscriere

 •  Direct în aplicația MyVodafone
    Simplu și rapid
 •  Sau introdu numărul de telefon în formularul de înscriere de la începutul acestei pagini

Cum recomanzi un prieten?

 •  Trimiți SMS la 0722 10 10 10 cu numărul de
  telefon al prietenului pe care vrei să îl recomanzi.

Cum îți iei bonusul de NET?

 •  Te înscrii în promoție
 •  Alegi un număr de Cartela Vodafone pe care să primești bonusul.
 •  Dacă nu ai o Cartelă îți poți lua una gratis din
  orice magazin Vodafone.
 •  Trimiți prin SMS la 0722 10 10 10 numărul ales.

Cum ieși din promoție?

 •  Trimiți SMS la 0722 10 10 10 cu textul STOP.

Bine de știut

AscundeBine de știut

Client Vodafone cu Cartelă

 • Înrolarea în campania "NET folosești, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS gratuit, cu orice text, la 2777, pe www.vodafone.ro sau în aplicația MyVodafone
 • Cartela trebuie să fie activă în momentul înrolării. Activarea Cartelei se efectuează în urma introducerii într-un telefon
 • O Cartelă preplătită Vodafone poate fi asociată unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale pentru a primi bonusurile de net pe care acel număr le acumulează.
 • O Cartelă preplătită Vodafone poate fi asociată unui singur număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care se va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 2777 cu textul INFO. Vei primi atât informaţii despre acumularea ta cât şi despre cât a acumulat numărul care te-a ales să primeşti bonusurile, dacă eşti asociat unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "NET folosești, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Nu vei mai primi nici bonusurile accumulate de prietenii tăi dacă eşti asociat unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.

Client Vodafone cu abonament, persoană fizică

 • Înrolarea în campania "NET folosești, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS gratuit, cu orice text, la 2777 sau pe www.vodafone.ro
 • Asocierea unei Cartele Vodafone se efectuează prin trimiterea unui SMS gratuit la 2777 cu numărul ales. Cartela asociată trebuie să fie activă în momentul înrolării.
 • Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, cere în orice punct de vânzare Vodafone o Cartelă gratis.
 • Dacă vrei să schimbi numărul asociat, trimite SMS cu noul număr la 2777 şi vei primi pe acela următoarele bonusuri. La schimbarea numărului, noul număr nu va mai primi bonusul de 10.000 MB.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care numărul asociat va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 2777 cu textul INFO.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "NET folosești, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Numărul de Cartelă pe care l-ai asociat va primi un SMS prin care va fi informat de acest lucru.
 • Promoție valabilă doar pentru persoane fizice.

Client al altei reţele mobile naţionale

 • Înrolarea în campania "NET folosești, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS, cu orice text, la 0722 10 10 10 sau pe www.vodafone.ro. SMS–ul va fi taxat conform tarifelor operatorului tău.
 • Asocierea unei Cartele Vodafone se efectuează prin trimiterea unui SMS gratuit la 0722 10 10 10 cu numărul ales. Cartela asociată trebuie să fie activă în momentul înrolării.
 • Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, cere în orice punct de vânzare Vodafone o Cartelă gratis.
 • Dacă vrei să schimbi numărul asociat, trimite SMS cu noul număr la 0722 10 10 10 şi vei primi pe acela următoarele bonusuri. La schimbarea numărului, noul număr nu va mai primi bonusul de 1 GB.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care numărul asociat va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 0722 10 10 10 cu textul INFO.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "NET folosești, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Numărul de Cartelă pe care l-ai asociat va primi un SMS prin care va fi informat de acest lucru.

Toate bonusurile din Campania "NET folosești, NET primeşti" sunt valabile 14 zile, în perioada de valabilitate a Cartelei.

Se alocă 1 MB pentru fiecare 1 MB sau 1 minut apel primit sau efectuat. Bonusul se primește la fiecare 14 zile. Bonusul maxim care se poate acumula în 14 zile este de 15.000 MB, adica 30.000 MB/28 zile. MB, apelurile primite sau efectuate după acumularea celor 15.000 MB nu se vor mai lua în calcul la acumulare, urmând să se considere din nou apelurile, după alocarea bonusului. Bonusul poate fi folosit doar dacă există o ofertă de minimum 5 euro credit activă pe cont.

Clienții Vodafone Business și Cartela Verde nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Apelurile se contorizează în ordinea efectuării lor.