Se încarcă...

Promoţie Cartela Vodafone

Ofertele tale la Cartela Vodafone

E simplu să câștigi, jucandu-te! Deschizi zilnic Mystery Box-ul din My Vodafone, colecționezi cartonașele și câștigi.
Și, dacă te joci în grup, cu prietenii, primești și mai multe cartonașe!

Internet pe mobil

Minute / SMS-uri naționale din care minute internaționale pe mobil

Mesaje şi apeluri video prin Facebook, Whatsapp şi alte aplicaţii

Minute către Vodafone Italia

Minute și SMS-uri în rețea

Oferta 5

28 zile

30.000 MB

1.000   100

 

 

nelimitat

2 luni gratuit

5€

Oferta 6

28 zile

60.000 MB

2.000   400

nelimitat

nelimitat

2 luni gratuit

6€

Oferta 7

35 zile

70.000 MB

2.000   400

nelimitat

nelimitat

2 luni gratuit

7€

Oferta 8

42 zile

80.000 MB

2.000   500

nelimitat

nelimitat

2 luni gratuit

8€

Oferta 10

28 zile

100.000 MB

2.000   900

nelimitat

nelimitat

2 luni gratuit

10€

Intri zilnic în My Vodafone și primești 1 cartonas.
REÎNCARCI Cartela și primești MAI MULTE CARTONAȘE

5 x
6 x
7 x
8 x
10 x

Viteze Internet pe mobil
Pentru ofertele la Cartelă viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 225 Mbps download și 50 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire de aici. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile telefonului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.

Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 5 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.

Roaming
Ofertele 5, 6, 7, 8, 10 includ beneficii disponibile doar național si nu au beneficii disponibile in roaming. Pentru oferte cu beneficii in roaming in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, te rugam sa consulti ofertele de aici.

Apeluri internaționale
Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Austria, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada cu excepția destinațiilor premium și speciale, disponibile aici

Minutele naţionale sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Activare și reînnoire
Ofertele pot fi activate sau reînnoite din 12 aprilie 2019 până la 30 iunie 2019, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Bine de știut despre oferte

Afișează Bine de știut despre oferte conținutul Afișează Bine de știut despre extraopțiuni conținutul

Activare, reînnoire și dezactivare oferte

Afișează Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni conținutul

Vezi detalii despre extraopțiuni și oferte retrase din portofoliu.