Se încarcă...

Promoţii

Reincarca si castiga un IPhone

Vorbești cât poftești și primești la schimb net!

Fiecare apel dat sau primit te încarcă cu Internet. Primeşti bonus lunar, cu care să navighezi în cea mai tare reţea de date. Spor la vorbit şi dat pe net!

Trimite SMS gratuit cu textul DA la 2777 și înscrie-te în promoţia “Vorbeşti, NET primeşti”.

 
 
5 GB

Vorbești, NET
primești!

Bine de ştiut

 • Pentru a primi bonusul, trebuie să fii înscris în promoția “Vorbești, NET primești”
 • Primești 1MB pentru fiecare apel efectuat sau primit către/din orice rețea națională sau internațională și care are o durată de minimum 1 minut. Nu se iau în cosiderare apelurile către/de la numere netaxabile, de exemplu *222, numere verzi etc.
 • Primești primul bonus la 2 săptămâni de la momentul înscrierii în campanie; acesta e valabil 2 săptămâni. De exemplu: te-ai înscris în promoție marți, 18 februarie 2014; primești primul bonus pe 3 martie și e valabil până la 17 martie.
 • Valoarea minimă de acordare a bonusului este 10 MB, iar maxim de 2,5 GB. Dacă ai acumulat mai puțin de 10 MB, bonusul nu se acordă și nu se reportează pentru perioada următoare.
 • Bonusul se consumă doar în perioada de valabilitate a Cartelei.
 • Perioada de acumulare pentru bonus este de două săptămâni, iar perioada de valabilitate a bonusului primit este tot de două săptămâni.
 • Bonusul nu poate fi utilizat în roaming.
 • Acordarea bonusului nu este condiționată de efectuarea unei reîncărcări sau de activarea unei extraopțiuni.
 • Bonusul se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus sau a extraopțiunii (dacă există) sau înaintea creditului. Pentru a consuma din bonus, după primirea notificării, trebuie să închizi sesiunea de date deschisă și să o redeschizi (sau telefonul). În caz contrar, vei continua să consumi din extraopțiunile active sau din credit.

Scenarii pentru primirea bonusului

Cazul 1 – Te-ai înscris în promoție și îndeplinești condițiile de acordare a bonusului

14 februarie: te înscrii în promoție cu un SMS la 2777
14 februarie dupa ora înscrierii - 27 feb ora 23.59.59 reprezintă perioada de acumulare bonus I
28 februarie: primești bonusul I (ex: la ora 10.00). Bonusul este valabil pana la 15 martie (ora instalării ex: 8.30)
28 februarie ora 00.00.00 – 13 martie ora 23.59.59 reprezintă perioada de acumulare bonus II
14 martie: primești bonusul II (ex: ora 11.00). Bonusul este valabil pana la 29 martie ora 11.00.
14 martie ora 00.00.00 – 27 martie ora 23.59.59  reprezintă perioada de acumulare bonus III
28 martie: primești bonusul III (ex: ora 9.00): Bonusul este valabil pana la 12 aprilie ora 9.00.

Cazul 2 - Te-ai înscris în promoție dar NU îndeplinești condițiile de acordare a bonusului
14 februarie: te înscrii în promoție cu un SMS la 2777
14 februarie dupa ora înscrierii - 27 feb ora 23.59.59 reprezintă perioada de acumulare bonus I
28 februarie: ai acumulat mai puțin de 10MB in intervalul 14 - 27 februarie, iar bonusul se pierde (nu se acordă).

Cazul 3 - Te-ai înscris în promoție și îndeplinești condițiile de acordare a bonusului dar nu îl poți utiliza pentru că nu ești în perioada de valabilitate a Cartelei
14 februarie: te înscrii în promoție cu un SMS la 2777
14 februarie dupa ora înscrierii - 27 feb ora 23.59.59 reprezintă perioada de acumulare bonus I
28 februarie : primești bonusul I (h 9.00). Bonusul este valabil pana la 15 martie ora 9.00
1 martie: perioada de valabilitate a Cartelei tale a expirat iar Cartela intră în perioada de grație

Pentru a putea utiliza bonusul dupa data de 1 martie, va trebui să efectuezi o reîncărcare. Dacă reîncarci în perioada 1-15 martie,  vei deveni eligibil pentru consumarea bonusului. Dacă reîncarci după 15 martie, nu vei mai beneficia de acest bonus.

Înscris în promoţia “Vorbeşti, NET primeşti”, fiecare apel dat sau primit te încarcă cu 1 MB de net. Primeşti bonus până la 5 GB lunar, cu care să navighezi în cea mai tare reţea de date.

În plus, îți oferim un BONUS de până la 150 minute naționale și internaționale/SMS-uri naționale pentru a-i avea mereu aproape pe cei dragi. Bonusul se poate activa prin apel gratuit la *100#, ramura “Promoție”, până la dată de
22 aprilie 2014.

Extraopţiuni Cartela Vodafone
Reîncarci Primeşti
5€ Oferta 5

2000 minute/SMS-uri în rețea
100 + 100 minute/SMS-uri naţionale şi internaţionale fix
50 MB

6€ Oferta 6

3000 minute în reţea
NELIMITAT SMS-uri în reţea
150 + 150 minute/SMS-uri naţionale, minute internaţionale (până la 50 minute pot fi folosite pentru apeluri către destinații mobile din Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Franța, Ungaria și Portugalia)
200 MB

7€ Oferta 7

NELIMITAT SMS-uri naționale
NELIMITAT minute în reţea
175 + 150 minute naţionale/internaţionale (până la 75 minute pot fi folosite pentru apeluri către destinații mobile din Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Franța, Ungaria și Portugalia)
250 MB

9€ Oferta 9

NELIMITAT minute în reţea
NELIMITAT SMS-uri naționale
200 + 150 minute naţionale/internaţionale (până la 100 minute pot fi folosite pentru apeluri către destinații mobile din Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Franța, Ungaria și Portugalia)
500 MB

12€ Oferta 12

NELIMITAT minute în reţea
NELIMITAT SMS-uri naționale
250 + 150 minute naţionale/internaţionale (până la 125 minute pot fi folosite pentru apeluri către destinații mobile din Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Franța, Ungaria și Portugalia)
750 MB

6,99€ Total Zonga

4500 minute/SMS-uri în rețea
100 minute naţionale, internaţionale sau SMS-uri naţionale
nelimitat Zonga pe computer și pe mobil
75 MB

Ofertele Plus

Dacă ai consumat unul dintre beneficiile incluse în extraopțiune și dacă ai nevoie de mai multe minute, SMS-uri sau net, poți să îți activezi oricare din ofertele PLUS. Acestea pot fi activate doar dacă există o extraopțiune activă pe cont și primesc valabilitatea acelei extraopțiuni de bază.

Plătești Primești
2€ credit NELIMITAT SMS-uri naționale
2€ credit 150 MB Internet pe mobil
2€ credit 50 minute naționale, minute internaționale fix sau SMS-uri naționale
1€ credit 50 MB Internet pe mobil
1€ credit 25 minute naționale, minute internaționale fix sau SMS-uri naționale
 • sunt disponibile doar dacă ai o extraopțiune promoțională activă pe numărul tău, activată după septembrie 2011
 • se activează prin apel gratuit la *100#, „Promoție” și nu se reînnoiesc automat
 • sunt compatibile între ele – poți activa orice combinație, inclusiv toate în același timp
 • aceeași ofertă Plus poate fi activată o singură dată între 2 reînnoiri ale extraopțiunii

Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni

Activare

La achiziționarea Cartelei Vodafone, se activează automat extraopţiunea în funcţie de creditul existent pe Cartelă la primul apel efectuat sau la primul SMS trimis.

Exemplu:

 • 1€ pe Cartelă - se activează extraopţiunea de urgență de 1€: 100 minute/SMS-uri în reţea + 10 minute/SMS-uri naţionale, cu valabilitate 7 zile
 • 5€ pe Cartelă - se activează extraopţiunea Oferta 5: 2000 minute/SMS-uri în reţea + 100 minute naţionale și internaţionale/SMS-uri naţionale + 50MB, cu valabilitate 30 de zile
 • 6€ pe Cartelă - se activează extraopţiunea Oferta 6: 3000 minute în reţea + Nelimitat SMS-uri în rețea + 150 minute naţionale și internaţionale + 200MB, cu valabilitate 30 de zile
 • 7€ pe Cartelă - se activează extraopţiunea Oferta 7: NELIMITAT SMS-uri naţionale + Nelimitat minute în reţea + 175 minute naţionale și internaţionale + 250MB, cu valabilitate 30 de zile
 • 9€ pe Cartelă - se activează extraopţiunea Oferta 9: NELIMITAT minute în reţea + NELIMITAT SMS-uri naţionale + 200 minute naţionale și internaţionale + 500MB, cu valabilitate 30 de zile
 • 12€ sau mai mult pe Cartelă - se activează extraopţiunea Oferta 12: NELIMITAT minute în reţea + NELIMITAT SMS-uri naţionale + 250 minute naţionale și internaţionale + 750MB, cu valabilitate 30 de zile

Dacă nu vrei să păstrezi extraopțiunea activată automat, trimite un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579 și îți vom returna creditul. Creditul se returnează doar dacă trimiți mesajul înainte de a consuma din beneficiile incluse în extraopțiune.

Alte metode de activare:

 • online, din contul tău MyVodafone
 • apel gratuit la *100# - ramura „Promoţie”
 • SMS gratuit la 321 cu numele ofertei: Oferta5, Oferta6, Oferta7, Oferta9, Oferta12, ZONGA, în funcţie de extraopţiunea pe care doreşti să o activezi
 • apel la *222 - opţiunea 4, "Descoperă promoţiile"

La activarea extraopțiunii vei primi un mesaj de confirmare. Poți verifica prin apel gratuit la *123# beneficiile incluse și data de expirare sau de reînnoire a acestora. Extraopțiunile sunt compatibile între ele și poți activa oricâte vrei. Aceeași extraopțiune poate fi activată de mai multe ori într-o lună.

Poți consuma beneficiile incluse în extraopțiuni și atunci când te afli în perioada de grație a Cartelei.

Reînnoire
 • Extraopțiunile se reînnoiesc automat în fiecare lună, timp de 12 luni, şi vei beneficia din nou de minutele, SMS-urile și MB incluși dacă ai credit suficient şi dacă eşti în perioada de valabilitate a Cartelei.
 • Dacă vrei să reînnoiești o extraopțiune mai devreme de o lună, apelează *100# „Contul meu”, „Opțiuni active”, selecteaza extraopțiunea și alege "Reînnoire". Poți reînnoi extraopțiunea chiar dacă nu ai consumat toate beneficiile incluse;
 • Dacă nu ai credit suficient pe Cartelă, reînnoirea se amâna până la prima reîncărcare, când ai acumulat credit suficient, dar nu mai mult de 30 zile. Reînnoirea extraopțiunii se face imediat după reîncarcare. La reînnoire vei primi mesaj de confirmare.
Dezactivare
 • Apelează gratuit *100#, „Contul meu”, „Opțiuni active”, selectează extraopțiunea și alege „Dezactivare”. Beneficiile incluse în extraopțiune nu se pierd – le poți consuma până la expirare. Poți verifica prin apel gratuit la *123# beneficiile rămase și data de expirare.
 • La dezactivarea extraopțiunii vei primi mesaj de confirmare, iar aceasta nu se va mai reînnoi.

Bine de știut

 • Minutele naționale incluse în extraopțiuni pot fi consumate și pentru apeluri către umătoarele destinații internaționale:
  • pentru extraopţiunile Oferta 5, Total Zonga și pentru ofertele Plus şi Bonus 100/150: reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveția, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria și reţelele fixe şi mobile din SUA şi Canada. Excepţie face următoarea listă de prefixe. Lista de prefixe se aplică tuturor extraopțiunilor lansate începând cu 1 noiembrie 2013 (inclusiv Mini5, Flexi6, Combi7, Smart9, Smart12).
  • pentru extraopțiunile Oferta 6, Oferta 7, Oferta 9 și Oferta 12: reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria și apelurile către reţele mobile din Italia, Spania, Marea Britanie, Franţa, Germania, Portugalia şi Ungaria, SUA si Canada. Excepţie face următoarea listă de prefixe. Lista de prefixe se aplică tuturor extraopțiunilor lansate începând cu 1 noiembrie 2013 (inclusiv Mini5, Flexi6, Combi7, Smart9, Smart12).
 • Minutele și SMS-urile se scad în ordinea efectuării lor din totalul unităților incluse în extraopțiune. Un SMS este echivalentul unei unități.
 • SMS-urile naţionale incluse în Oferta 7, 9 şi 12 pot fi consumate către orice destinaţie mobilă naţională, inclusiv Vodafone.
 • Detalii despre Internetul pe mobil găsești aici, iar pentru setările de Internet accesează: https://www.vodafone.ro/setari
 • Beneficiile incluse în extraopțiune se pot consuma și în Roaming cu serviciul Roaming pe zi.
 • Apelurile și SMS-urile către numere de interes general, la nivel local sau național (ex: numere de taxi, ora exactă etc.), sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (ex: jocuri și concursuri), nu se consumă din minutele naționale și/sau SMS-urile incluse în extraopțiune, ci sunt taxate conform specificațiilor numărului apelat în plus. Excepție: www.vodafone.ro/numerescurte
 • După consumarea beneficiilor incluse în extraopțiune vei beneficia de tarifele standard naționale sau internaționale, respectiv de tarifele standard pentru Internet pe mobil.
 • Extraopțiunile pot fi activate până la 23 aprilie 2014.
 • Tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Din 1 octombrie, dacă eşti utilizator de Cartela Vodafone te bucuri de o nouă experienţă: la achiziţionarea unui pachet cu telefon poţi activa extraopţiunea din pachet pe orice număr doreşti (fie pe numărul de telefon oferit cadou în pachet, fie pe oricare alt număr existent). Astfel, vei avea acces la telefoane de calitate la preţuri accesibile şi la cele mai avantajoase oferte de servicii. Oferta este valabilă pentru următoarele 3 pachete:

Pachet Vodafone Smart mini

 • 71 €
  Cu acest pachet ai servicii incluse în valoare de 18€, constând în extraopţiunea NELIMITAT 6 gratuită timp de 3 luni.

 • Află mai multe

Pachet Samsung E1200

 • 15 €
  Cu acest pachet ai servicii incluse în valoare de 15€, constând în extraopţiunea TOTAL 5 gratuită timp de 3 luni.

 • Află mai multe

Pachet Nokia 100

 • 25 €
  Cu acest pachet ai servicii incluse în valoare de 15€, constând în extraopţiunea TOTAL 5 gratuită timp de 3 luni.

 • Află mai multe

Bine de ştiut

În interiorul pachetelor va exista câte un cod secret, răzuibil, pe care trebuie să-l trimiţi prin SMS gratuit la 2888 pentru activarea extraopţiunii aferente tipului de pachet:

 • Samsung E1200 și Nokia100 – extraopţiunea TOTAL 5 (2000 minute/SMS-uri în reţea + 100 minute/SMS-uri naţionale + 50MB);
 • Vodafone Smart mini – extraopţiunea NELIMITAT 6 (nelimitat SMS-uri naţionale + 2000 minute în reţea + 100 minute naţionale + 150MB).

Pentru oricare dintre pachetele cu telefon, după expirarea celor 3 luni, îţi poţi alege orice extraopţiune promoţională prin apel gratuit la *100#, ramura Promoţie. Extraopţiunile TOTAL 5 si NELIMITAT 6 nu se pot activa de mai multe ori pe lună.