Se încarcă...
SUPER RED 99
99€ / lună
 • NELIMITAT minute/sms naționale și minute internațional fix
 • 1000 minute interationale mobile
 • 34GB de net
Mai multe detalii

Beneficiile naționale 

Minutele și SMS-urile nelimitate în orice rețea:

 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de formă 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale). Detalii complete aici.
 • Lista aplicațiilor și website-urilor este dinamică, putând suferi modificări.
 • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.
 • pot fi consumate pentru trimiterea de mesaje multimedia (MMS).

Beneficiile incluse în abonamente nu se reportează.

Internet

Accesul la viteză 4G este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G, împreună cu un telefon compatibil şi un SIM 4G. Detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici. 

Viteză maximă de download este de până la 500 Mbps, iar viteză maximă de upload este de până la 75 Mbps.

În cazul abonamentelor de voce cu trafic național de internet pe mobil vei fi notificat prin SMS la consumarea a 75% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE)

SUPER RED 99 fără telefon oferă acces la serviciul de Roaming în Spaţiul Economic European (SEE).

Conform Regulament UE 531/2012 şi Regulament UE 2016/2286, beneficiile naţionale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate şi în ţările SEE (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein şi Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate şi a limitei pentru consumul de date în roaming SEE. După depăşire se aplică Suprataxa reglementată şi/sau tariful naţional la depăşire.

Opțiunea Smart Travel

Cu opțiunea Smart Travel te bucuri de 100 minute inițiate către România/primite și 1 GB în roaming în Australia, Canada, Elveția, India, Indonezia, Israel, Japonia, Kenya, UȘA, Singapore, Tailanda, Turcia, Vietnam. Tarifele la depășirea beneficiilor incluse, precum și cele pentru SMS trimis și apel efectuat către alte zone sunt standard și se pot verifică pe www.vodafone.ro/roaming.

Aplicații și accesul la conținut 

Cu abonamentele RED ai acces și la următoarele aplicății și servicii:

 • Secure Net  - 2 luni gratuit. Cu Secure Net, traficul tău de date în rețeaua națională Vodafone este protejat antivirus, antiphising, antimalware și împotriva website-urilor dăunatoare. Poți dezactiva oricând serviciul din contul tău MyVodafone. La expirarea perioadei promoționale, tariful lunar este 0,40€/lună (TVA inclus).

Traficul efectuat în aplicățiile de mai sus se consumă conform ofertei specifice fiecărui abonament.

Beneficii internaționale

Minutele naţionale incluse în abonament pot fi folosite şi pentru apeluri internaţionale către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie (fără Irlanda de Nord), Vatican și rețelele fixe și mobile din SUA și Canada, cu excepția destinațiilor special și premium. Tariful pentru apelurile efectuate către alte destinaţii internaţionale care nu sunt incluse în abonament este cel standard, în funcţie de destinaţia apelată -  detalii

Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonamentele RED se vor consumă pentru apeluri în reţele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie şi Vatican.

Destinațiile internaționale speciale și premium se vor taxa cu tarifele standard – detalii  aici.

Tarife la depășire și ordinea de consum

Tarife aplicabile pentru serviciile care nu sunt incluse în abonamente sau la depășirea beneficiilor incluse sunt următoarele:

 • 1€ / 3GB pentru traficul de Internet;
 • 0,431€ / MMS internațional;
 • 0,21€ / minut pentru apelurile video în rețeaua Vodafone și 0,29€ / minut pentru apelurile video în rețelele naționale
 • internațional: tarif standard în funcție de destinația apelată.

Ordine de consum: beneficiile incluse în opțiuni promoționale sau bonusuri se vor consumă înaintea beneficiilor incluse în abonament.

Termeni și condiții și Politică de utilizare rezonabilă 

Informațiile despre politică de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici

Alte informații utile 

Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartelă SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea).

Accesul la serviciul 112 este disponibil atât pe teritoriul Roamâniei, cât și în Spațiul Economic European (SEE). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.

Dizabilităţi vizuale
1,93€ / lună
 • 300 minute naţionale şi internaţionale fix
Smart 11
11€ / lună
 • NELIMITAT minute și SMS în rețea
 • 300 minute naționale
 • 500MB net național
Mai multe detalii

Abonament Vodafone Smart 11 fără telefon la 11 EUR/luna cu TVA include minute și SMS nelimitat în Vodafone, 300 minute naționale și SMS și 500 MB trafic național pentru navigare pe internet de pe mobil.

Minutele/SMS naționale incluse în abonament se vor consumă în rețeaua Vodafone (fix și mobil) și rețele naționale (fix și mobil).

Minutele naționale se pot consumă și pentru apeluri în internaționale rețele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie (fără Irlanda de Nord), Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican și rețele fixe și mobile din SUA și Canada și, în limita a 50 de minute, în rețele mobile din Franța, Germania, Italia, Marea Britanie (fără Irlanda de Nord), Spania, Portugalia, Ungaria, SUA și Canada.

Ordinea de consum a minutelor incluse în abonament este în conformitate cu eligibilitatea acestora în funcție de destinație, primele se consumă minutele/SMS în rețea, apoi minutele/SMS naționale.

După consumarea minutelor internaționale incluse, se vor aplică tarifele standard în funcție de destinația apelată (Europa rețele Vodafone și fixe - 0,42 euro/minut, Europa - alte rețele mobile 0,54 euro/minut, SUA, Canada - 0,36 euro/minut).

Pentru a verifică încadrarea destinației internaționale apelate și tarifele standard, accesați www.vodafone.ro, secțiunea Servicii și Tarife – Apeluri Internaționale.

Tarife după depășire: 0.21 EUR/min pentru apeluri către orice rețea națională, 0.06 EUR/SMS pentru SMS-uri trimise în orice rețea națională, 0.17EUR/MMS pentru MMS-uri trimise în orice rețea națională.

Traficul suplimentar va fi tarifat cu 0.72EUR/50 MB. Viteză de navigare:până la 100 Mbps, upload: până la 50 Mbps.

Granularitatea contorizării traficului este de 10kB.

Pentru acest tip de abonament nu se poate activă serviciul Roaming. Clauzele privind serviciul de roaming din CCP și TCG nu sunt aplicabile. Activarea serviciului de roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului. Detalii: www.vodafone.ro www.vodafone.ro.

Prețurile includ TVA - Detalii: www.vodafone.ro. Abonamentul este valabil pentru contractele noi sau reînnoirile de contract, cu perioada nedeterminată. Clauzele privind justă despăgubire din CCP și TCG nu sunt aplicabile.

Dizabilităţi auditive şi/sau de vorbire
3,84€ / lună
 • NELIMITAT SMS-uri în rețea
 • 150 SMS-uri naționale
 • 300MB internet pe mobil