Se încarcă...

Concert Madonna in Romania

Madonna

Legenda pop Madonna a concertat live la București pe 26 august 2009, în Parcul Izvor, Vodafone România având deosebita plăcere de a anunța un nou concert unic in România, din seria Vodafone Best Music. Promovat de Live Nation și organizat de Emagic, concertul a făcut parte din turneul mondial Sticky & Sweet Tour.

Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vândut turneu din istorie al unui artist solo. În 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orașe, înregistrând vânzări de bilete record pretutindeni.

Invitatul special al concertului Madonna a fost DJ Paul Oakenfold, artistul care a deschis toate show-urile din cadrul turneului Sticky & Sweet Tour, inclusiv cel de la București. Paul Oakenfold este considerat unul dintre cele mai importante nume din cultura de club modernă. A remixat piese de Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack si chiar Elvis Presley și a fost producătorul trupei britanice The Happy Mondays.