Se încarcă...

Guns N’Roses

Guns And Roses banner

Vodafone Best Music a fost partener al primului concert Guns N’ Roses din România, care a avut loc pe 21 septembrie 2010, în complexul Romexpo, București.

Cu peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în America, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formații rock din ultimele trei decenii. Încă de la înființare, în 1985, punctul de atracție a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele său adevărat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul său vocal, dar și prin prestația live. Turneul de promovare a ultimului album al trupei, “Chinese Democracy”, lansat în 2008, îi aduce pe cei de la Guns N’ Roses în premieră absolută în România, oferind fanilor prilejul de a-l vedea live pe Axl Rose, unul dintre cei mai carismatici soliști rock din lume.

Show-ul de la București face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour” și a fost organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanți promotori de concerte internaționale din România.