Se încarcă...

B’estfest

B'estfest banner

Invităm fanii muzicii la B’ESTFEST Summer Camp 2013, eveniment organizat și promovat de către Emagic. Festivalul va avea loc în perioada 5-7 iulie 2013, la B’ESTFEST Park, Tunari.

Sponsori ai ediției din acest an a B’ESTFEST, vom găzdui, pe scena Vodafone Dance Arena, cunoscuți artiști ai muzicii electronice, atât români, cât și străini.

În plus, vom amenaja și un spațiu ce va oferi publicului prezent la B’ESTFEST mai multe facilități de relaxare și numeroase surprize. De asemenea, participanții la festival, care instalează aplicația Zonga powered by Vodafone vor putea câștiga, prin tragere la sorți, 9 pachete Vodafone Smart mini și un smartphone HTC One.

Mai mult, publicul de la B’ESTFEST poate juca și în noul videoclip Les Elephants Bizarres, printr-un concurs desfășurat pe platforma Instagram. Utilizatorii trebuie doar sa încarce imagini de la festival pe Instagram, marcate #vodafoneclip, iar acestea vor putea fi folosite în noul clip al formației.

Bilete

Abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (199 RON), biletele pentru o singură zi (99 RON) și voucherele de camping (40 RON) sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu, precum și la casa de bilete amenajată la intrarea în spațiul de festival. Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit.

Program

Accesul în zona de eveniment se va face vineri, 5 iulie, începînd cu ora 17:00, urmând ca în celelalte două zile porțile să se deschidă la ora 16:00, concertele fiind programate sa înceapă după ora 18:00. Programul artiștilor pe zile, ore, scene, este disponibil pe site-ul oficial www.bestfest.ro.

Acces

Accesul în zona de festival se va face numai în baza abonamentelor și a biletelor valide, accesul în camping fiind permis în baza voucher-ului de campare. Posesorii de abonamente vor primi la intrarea în festivaș o brățară care va trebui păstrată pe toată durata evenimentului și care va permite intrarea și ieșirea din B’ESTFEST Park ori de câte ori posesorul acesteia va avea nevoie. Posesorii biletelor de o zi vor avea acces o singură dată în spațiul de festival însă, la nevoie, aceștia vor putea achiziționa un upgrade, respectiv o brățară care să le permită ieșirea și revenirea în spațiul de festival, de mai multe ori în aceeași zi. Brățările de o zi vor fi disponibile în interiorul festivalului, la Infopoint, prețul unui upgrade fiind de 20 RON.

Transport

Transportul către festival se va putea face cu mașina, bicicleta sau motocicleta personală, la intrarea în spațiul de festival fiind amenajate două parcări extrem de generoase, una gratuită, una cu plată. Pietonii vor avea la dispoziție microbuzul 445, care poate fi luat de la stația de Metrou Pipera, precum și cursa specială RATB care va circula tur-retur de la Charles de Gaulle (breteaua din fața parcului Herăstrău) până la B’ESTFEST Park, începând cu ora 16:30 vineri, și 16:00 în zilele de sâmbătă și duminică, până la 6 dimineața. Cursa va circula în regim de expres, biletul fiind de 3,5 RON pe călătorie.

 

Regulament Vodafone Q'UEST 2013

Vezi mai jos cele mai interesante secvențe de la B'ESTFEST 2012