Se încarcă...

Cartela Internet

Ia-ţi Cartela Internet Vodafone

Exclusiv online: Cartela Internet cu credit inițial 5€

Ai acces instant la internet de pe tableta sau de pe laptopul tău ca să rămâi tot timpul conectat.

Odată cu prima conectare la internet, se activează automat extraopțiunea Internet 10 zile (0,5 GB trafic național oricând și 1 GB trafic de noapte în intervalul 00:00 - 07:00).

Vrei mai mult trafic?
Reîncarcă pentru a te bucura de una din extraopțiunile cu trafic inclus de până la 15 GB și de 30 de zile de valabilitate.

Doar în magazine: Cartela Internet cu credit inițial 1€

Ai acces instant la internet de pe tableta sau de pe laptopul tău ca să rămâi tot timpul conectat. Odată cu prima conectare la internet, se activează automat extraopțiunea Internet 1€ (150 MB trafic valabil 3 zile) și poti naviga pe net în limita acestuia.

Vrei mai mult trafic?
Reîncarcă pentru a te bucura de una din extraopțiunile cu trafic inclus de până la 15 GB și de 30 de zile de valabilitate.

Doar în magazine: Cartela Internet cu credit inițial 0€

La cumpărare, o extraopțiune promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat. Te poți bucura astfel de una din extraopțiunile cu trafic inclus de până la 15 GB și de 30 de zile de valabilitate.

Internet la pachet cu modem sau hotspot. Conectează-te instant, orice device ai avea.

Vrei o altă extraopțiune decât cea activată automat?

Ai  activat deja SIM-ul dar vrei altă extraopțiune? Nu-i nimic, poți cere returnarea creditului, dacă nu ai folosit din trafic:

 1. Poți solicita creditul înapoi prin SMS gratuit la numărul 579 cu textul “CREDIT”. Îți vom returna creditul dacă traficul consumat până la trimiterea SMS-ului este mai mic de 50MB.
 2. Reîncarcă apoi cu valoarea necesară pentru extraopțiunea dorită și se va activa automat oferta cea mai apropiată de valoarea creditului existent pe cartelă.

Pentru a te bucura de cele mai bune tarife, îți recomandăm una dintre noile extraopțiuni cu mai mult trafic inclus.

Opțiune Cost Trafic total Trafic național (oricând) Trafic de noapte (00:00 - 07:00) Valabilitate Viteza maximă
Internet 10 zile 5€ credit 1,5 GB 0,5 GB 1 GB 10 zile 21,6 Mbps
Internet 30 zile 9€ credit 6 GB 2 GB 4 GB 30 zile 21,6 Mbps
Internet 30 zile Intensiv 12€ credit 9 GB 3 GB 6 GB 30 zile 21,6 Mbps
Internet 30 zile Super 15€ credit 15 GB 5 GB 10 GB 30 zile 21,6 Mbps
Folosești un modem USB?

Unde găsești Cartela Internet Vodafone

 • în magazinul online;
 • în orice magazin Vodafone sau la distribuitorii autorizați.

Informații credit și cartelă SIM

Numărul Cartelei Internet este tipărit pe partea din spate a cutiei. De asemenea, pentru a afla informații despre numărul Cartelei Internet, traficul de date disponibil la un moment dat sau informații despre perioada de utilizare și perioada de grație a cartelei SIM, trimite un SMS gratuit, fără text, la numarul 367 de pe tableta sau din aplicația Vodafone de conectare la Internet instalată pe calculator. În câteva secunde, un mesaj scris va apărea pe ecranul tabletei sau în aplicația de conectare, cu informații despre traficul de date rămas disponibil și despre perioada de utilizare rămasă disponibilă.

Bine de știut

 • Înainte de consumarea totală a traficului inclus, vei fi informat printr-un mesaj pe ecranul calculatorului sau tabletei. După consumarea traficului inclus sau expirarea ofertei, vei reveni la taxarea standard de 0,02€ credit/MB, în limita creditului disponibil. În momentul în care creditul este consumat, conexiunea va fi întreruptă. Pagina de start dedicată Cartelei Internet va putea fi accesată în continuare pentru reîncărcare și/sau cumparare de oferte.
 • Cartela Internet Vodafone nu permite efectuarea de apeluri telefonice pe Internet și/sau folosirea de aplicații prin protocolul VoIP. Aceastea sunt permise doar pentru abonamentele de Internet mobil care au activată opțiunea Internet Premium.
 • Oferta este valabilă până la 15 aprilie 2014.

Alege dintre modalitatile de reîncărcare de mai jos:

 • online, cu card bancar, chiar dacă nu ai un cont MyVodafone;
 • din pagina dedicată contului de Cartela Internet folosind cartele valorice sau card bancar;
 • prin apel din orice rețea la numărul 0722 044 444 folosind cartele valorice;
 • în orice magazin sau la orice distribuitor autorizat Vodafone;
 • la orice bancomat BCR, utilizând un card în lei emis de orice bancă (comision zero).

Traficul efectuat pe pagina dedicată Cartelei Internet Vodafone, www.vodafone.ro/cartela-internet, este gratuit și nelimitat și nu se scade din traficul inclus în ofertă.

Valori reîncărcare Preț cu TVA inclus
4 - 6 € credit 4,96 – 7,44 €
7 - 10 € credit 8,68 – 12,4 €
11 - 15 € credit 13,64 – 18,6 €
16 - 25 € credit 19,84 – 31 €
26 - 49 € credit 32,24 – 60,76 €
50 - 99 € credit 62 – 122,76 €
100 - 200 € credit 124 - 248 €

Bonus 25%

La fiecare reactivare de extraopțiune făcută la un interval de cel mult 30 zile față de cea anterioară, primești bonus 25% din traficul disponibil oricând și 25% din traficul de noapte.

 • reîncărcarea și apoi activarea automată a opțiunii trebuie efectuate în maximum 30 de zile de la ultima reîncărcare;
 • reîncărcarea trebuie să fie efectuată prin una din metodele: online, în magazin, de pe un abonament sau cu ajutorul unei cartele reîncărcabile;
 • bonusul se acordă doar în situația în care, în momentul reîncărcării, nu mai există o altă opțiune activă, cu trafic inclus, pe Cartela Internet.

Informații valabilitate

Cartela Internet Vodafone este valabilă timp de 10 luni de la activare.

Fiecare reîncărcare îți asigură reînnoirea perioadei de valabilitate la 10 luni. Pe parcursul perioadei de valabilitate, creditul nefolosit se păstrează. La expirarea perioadei de valabilitate contul se dezactivează și creditul nefolosit se pierde. Informația referitoare la creditul disponibil și la valabilitatea acestuia va fi afișată în pagina dedicată contului tău Cartela Internet.

Bine de știut

În cazurile în care încărcarea nu este directă (creditul nu este încarcat automat în contul Cartelei Internet Vodafone) obții un cod de reîncărcare pe care îl vei introduce în secțiunea "Reîncărcare" din pagina dedicată Cartelei Internet Vodafone.