Se încarcă...

Cartela cu Net pentru laptop și tabletă

Opțiune Valabilitate Viteza maximă Cost
Internet național
5.000 MB
2 zile 225 Mbps 

1€ credit

Internet național
10.000 MB
2 zile 225 Mbps 

2€ credit

Internet național
40.000 MB
28 zile 225 Mbps 

5€ credit

Internet național
100.000 MB
28 zile 225 Mbps 

10€ credit

Toate tarifele sunt exprimate în euro credit valoare activata. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Folosești un modem USB?

Unde găsești Cartela cu Net

Bine de știut

 • Viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 225 Mbps download și 50 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire de aici. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile telefonului folosit și nu pot fi garantate.
 • Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.
 • Numărul Cartelei cu Net este tipărit pe partea din spate a cutiei.
 • În cazul reîncărcării cu 10€ credit, se va activa automat extraopțiunea “Internet național 100.000 MB”. Pentru activarea extraopțiunii “Internet național 100.000 MB” trebuie mai întâi să ceri returnarea creditului, prin SMS gratuit la numărul 579 cu textul CREDIT, și apoi să activezi extraopțiunea dorită. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți activa extraopțiunea dorită și din noua aplicație MyVodafone.
 • Bonusurile se consumă cu o ofertă națională de minimum 5 euro credit activă pe cont.
 • În ce ordine se consumă beneficiile din contul meu?
  1. Beneficiile naționale din oferta activă pe contul tău;
  2. Alte bonusuri;
  3. Dacă bonusul are valabilitate mai mică decât oferta activă pe contul tău, se va consuma înainte de beneficiile din ofertă.
   Dacă ai 2 oferte active în acelaşi timp, se vor consuma mai întâi beneficiile ofertei care expiră cel mai repede.
 • Înainte de consumarea totală a traficului inclus, vei fi informat printr-un mesaj pe ecranul calculatorului sau tabletei. După consumarea traficului inclus sau expirarea ofertei, vei reveni la taxarea standard de 0,02€ credit/MB, în limita creditului disponibil. În momentul în care creditul este consumat, conexiunea va fi întreruptă. Pagina de start dedicată Cartelei cu Net va putea fi accesată în continuare pentru reîncărcare și/sau cumpărare de oferte.
 • Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G ai nevoie de un echipament compatibil, de o opțiune care să îți ofere acces la această tehnologie și să te afli în  aria de acoperire 4G. În plus, asigură-te că mergi în  cel mai apropiat magazin pentru a obține gratuit un SIM compatibil 4G.
 • Extraopțiunile nu se reactivează automat.
 • Roaming: la Cartela cu Net ofertele includ beneficii disponibile doar național.
 • Oferta este valabilă până la 31 iulie 2021, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Doar în magazine: Cartela cu Net cu credit inițial 0€

La cumpărare, o extraopțiune promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat. Te poți bucura astfel de una dintre extraopțiunile cu trafic inclus de până la 100.000 MB și de 28 de zile valabilitate

Vrei o altă extraopțiune decât cea activată automat?

Ai  activat deja SIM-ul dar vrei altă extraopțiune? Nu-i nimic, poți cere returnarea creditului, dacă nu ai folosit din trafic:

 1. Poți solicita creditul înapoi prin SMS gratuit la numărul 579 cu textul “CREDIT”. Îți vom returna creditul dacă traficul consumat până la trimiterea SMS-ului este mai mic de 50MB.
 2. Reîncarcă apoi cu valoarea necesară pentru extraopțiunea dorită și se va activa automat oferta cea mai apropiată de valoarea creditului existent pe cartelă.

Alege dintre modalitatile de reîncărcare de mai jos:

 • online, cu card bancar, chiar dacă nu ai un cont MyVodafone;
 • din pagina dedicată contului de Cartela Internet folosind cartele valorice sau card bancar;
 • prin apel din orice rețea la numărul 0722 044 444 folosind cartele valorice;
 • în orice magazin sau la orice distribuitor autorizat Vodafone;
 • la orice bancomat BCR, utilizând un card în lei emis de orice bancă (comision zero).

Traficul efectuat pe pagina dedicată Cartelei cu Net, www.vodafone.ro/cartela-internet, este gratuit și nelimitat și nu se scade din traficul inclus în ofertă.

Valori reîncărcare Preț cu TVA inclus
4 - 6 € credit 4,76 – 7,14 €
7 - 10 € credit 8,33 – 11,9 €
11 - 15 € credit 13,09 – 17,85 €
16 - 25 € credit 19,04 – 29,75 €
26 - 49 € credit 30,94 – 58,31 €
50 - 99 € credit 59,5 – 117,81 €
100 - 200 € credit 119 - 238 €

Informații valabilitate

Cartela cu Net este valabilă timp de 10 luni de la activare.

Fiecare reîncărcare îți asigură reînnoirea perioadei de valabilitate la 10 luni. Pe parcursul perioadei de valabilitate, creditul nefolosit se păstrează. La expirarea perioadei de valabilitate contul se dezactivează și creditul nefolosit se pierde. Informația referitoare la creditul disponibil și la valabilitatea acestuia va fi afișată în pagina dedicată contului tău Cartela cu Net.

Bine de știut

În cazurile în care încărcarea nu este directă (creditul nu este încărcat automat în contul Cartelei cu Net) obții un cod de reîncărcare pe care îl vei introduce în secțiunea "Reîncărcare" din pagina dedicată Cartelei cu Net.