Se încarcă...

Cartela cu Net pentru laptop și tabletă

Pentru a te bucura de cea mai bună ofertă pentru nevoile tale, îți recomandăm una dintre noile extraopțiuni cu valabilitate extinsă, de 60 de zile. Pentru 10€ credit, exclusiv la Vodafone poți alege dublu trafic sau dublă valabilitate.

Opțiune Cost Trafic național (oricând) Valabilitate Viteza maximă
Internet 3 zile

1€ credit

250 MB 3 zile 43,2 Mbps
Internet 30 zile

5€ credit

1 GB 30 zile 43,2 Mbps
Internet 30 zile Plus
4g

9€ credit

4 GB 30 zile 100 Mbps
Internet 30 zile Intensiv
4g

10€ credit

6 GB 30 zile 100 Mbps
NOU! Internet 30 zile Intensiv Plus
4g

15€ credit

11 GB 30 zile 100 Mbps
Internet 60 zile Extensiv
4g

10€ credit

3 GB 60 zile 100 Mbps
Internet 60 zile Extensiv Plus
4g

12€ credit

5 GB 60 zile 100 Mbps
Folosești un modem USB?

Unde găsești Cartela cu Net

 • în magazinul online;
 • în orice magazin Vodafone sau la distribuitorii autorizați.

Informații credit și cartelă SIM

Numărul Cartelei cu Net este tipărit pe partea din spate a cutiei. De asemenea, pentru a afla informații despre numărul Cartelei cu Net, traficul de date disponibil la un moment dat sau informații despre perioada de utilizare și perioada de grație a cartelei SIM, trimite un SMS gratuit, fără text, la numarul 367 de pe tableta sau din aplicația Vodafone de conectare la Internet instalată pe calculator. În câteva secunde, un mesaj scris va apărea pe ecranul tabletei sau în aplicația de conectare, cu informații despre traficul de date rămas disponibil și despre perioada de utilizare rămasă disponibilă.

Bine de știut

 • În cazul reîncărcării cu 10€ credit, se va activa automat extraopțiunea “Internet 30 zile Intensiv”. Pentru activarea extraopțiunii “Internet 60 de zile Extensiv” trebuie mai întâi să ceri returnarea creditului, prin SMS gratuit la numărul 579 cu textul CREDIT, și apoi să activezi extraopțiunea dorită.
 • Înainte de consumarea totală a traficului inclus, vei fi informat printr-un mesaj pe ecranul calculatorului sau tabletei. După consumarea traficului inclus sau expirarea ofertei, vei reveni la taxarea standard de 0,02€ credit/MB, în limita creditului disponibil. În momentul în care creditul este consumat, conexiunea va fi întreruptă. Pagina de start dedicată Cartelei cu Net va putea fi accesată în continuare pentru reîncărcare și/sau cumpărare de oferte.
 • Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G ai nevoie de un echipament compatibil, de o opțiune care să îți ofere acces la această tehnologie și să te afli în aria de acoperire 4G. În plus, asigură-te că mergi în cel mai apropiat magazin pentru a obține gratuit un SIM compatibil 4G.
 • Oferta este valabilă până la 31 martie 2017.

Exclusiv online: Cartela cu Net cu credit inițial 5€

Ai acces instant la internet de pe tableta sau de pe laptopul tău ca să rămâi tot timpul conectat.

Odată cu prima conectare la internet, se activează automat extraopțiunea Internet 10 zile (0,5 GB trafic național oricând și 1 GB trafic de noapte în intervalul 00:00 - 07:00).

Vrei mai mult trafic?
Reîncarcă pentru a te bucura de una din extraopțiunile cu trafic inclus de până la 6 GB și de 60 de zile valabilitate.

Cartela Internet Vodafone

Doar în magazine: Cartela cu Net cu credit inițial 0€

La cumpărare, o extraopțiune promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat. Te poți bucura astfel de una din extraopțiunile cu trafic inclus de până la 6 GB și de 60 de zile valabilitate.

Vrei o altă extraopțiune decât cea activată automat?

Ai  activat deja SIM-ul dar vrei altă extraopțiune? Nu-i nimic, poți cere returnarea creditului, dacă nu ai folosit din trafic:

 1. Poți solicita creditul înapoi prin SMS gratuit la numărul 579 cu textul “CREDIT”. Îți vom returna creditul dacă traficul consumat până la trimiterea SMS-ului este mai mic de 50MB.
 2. Reîncarcă apoi cu valoarea necesară pentru extraopțiunea dorită și se va activa automat oferta cea mai apropiată de valoarea creditului existent pe cartelă.

Alege dintre modalitatile de reîncărcare de mai jos:

 • online, cu card bancar, chiar dacă nu ai un cont MyVodafone;
 • din pagina dedicată contului de Cartela Internet folosind cartele valorice sau card bancar;
 • prin apel din orice rețea la numărul 0722 044 444 folosind cartele valorice;
 • în orice magazin sau la orice distribuitor autorizat Vodafone;
 • la orice bancomat BCR, utilizând un card în lei emis de orice bancă (comision zero).

Traficul efectuat pe pagina dedicată Cartelei cu Net, www.vodafone.ro/cartela-internet, este gratuit și nelimitat și nu se scade din traficul inclus în ofertă.

Valori reîncărcare Preț cu TVA inclus
4 - 6 € credit 4,96 – 7,44 €
7 - 10 € credit 8,68 – 12,4 €
11 - 15 € credit 13,64 – 18,6 €
16 - 25 € credit 19,84 – 31 €
26 - 49 € credit 32,24 – 60,76 €
50 - 99 € credit 62 – 122,76 €
100 - 200 € credit 124 - 248 €

Bonus 25%

La fiecare reactivare de extraopțiune făcută la un interval de cel mult 30 zile față de cea anterioară, primești bonus 25% din traficul disponibil.

 • reîncărcarea și apoi activarea automată a opțiunii trebuie efectuate în maximum 30 de zile de la ultima reîncărcare;
 • reîncărcarea trebuie să fie efectuată prin una din metodele: online, în magazin, de pe un abonament sau cu ajutorul unei cartele reîncărcabile;
 • bonusul se acordă doar în situația în care, în momentul reîncărcării, nu mai există o altă opțiune activă, cu trafic inclus, pe Cartela Internet.

Informații valabilitate

Cartela cu Net este valabilă timp de 10 luni de la activare.

Fiecare reîncărcare îți asigură reînnoirea perioadei de valabilitate la 10 luni. Pe parcursul perioadei de valabilitate, creditul nefolosit se păstrează. La expirarea perioadei de valabilitate contul se dezactivează și creditul nefolosit se pierde. Informația referitoare la creditul disponibil și la valabilitatea acestuia va fi afișată în pagina dedicată contului tău Cartela cu Net.

Bine de știut

În cazurile în care încărcarea nu este directă (creditul nu este încărcat automat în contul Cartelei cu Net) obții un cod de reîncărcare pe care îl vei introduce în secțiunea "Reîncărcare" din pagina dedicată Cartelei cu Net.