Se încarcă...

Portare în rețeaua Vodafone

Vino cu Numarul in VOdafone

De ce Vodafone?

Ai Supernet™ 4G+ la viteză
de până la 300 Mbps

Ai reduceri la smartphone-uri
de 3 x valoarea abonamentului

NELIMITAT, timp de 2 sau 24 luni: peste
2000 de ore de seriale și filme,
documentare, plus programe speciale

Abonamente speciale pentru portare

RED 17

 
NELIMITAT

minute și SMS-uri în orice rețea națională

NELIMITAT
Vodafone Italia și Spania.
Activează la *100#

 
6 GB

Internet
pe mobil

600

minute internaționale
pe mobil

Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonament se vor consuma pentru apeluri în reţele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria şi Vatican.

Bonus Roaming
 

50 minute

efectuate și primite sau SMS-uri trimise în roaming
 

100 MB

în roaming

 
 
 
16,86€ / lună

Super RED 25

 
NELIMITAT

minute și SMS-uri în orice rețea națională

NELIMITAT
Vodafone Italia și Spania.
Activează la *100#

 
10 GB

Internet
pe mobil

600

minute internaționale
pe mobil

Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonament se vor consuma pentru apeluri în reţele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria şi Vatican.

Bonus Roaming
 

100 minute

efectuate și primite sau SMS-uri trimise în roaming
 

300 MB

în roaming

 
 
 
24,79€ / lună

Oferta de telefoane la portare

Ofertă
specială

Samsung
Galaxy J5 2016

Samsung Galaxy J5 2016
cu RED 17
16,86€/lună
0€
Ofertă
specială

Huawei
P9 Lite

Huawei P9 Lite
cu SUPER RED 21
20,83€/lună
0€
Ofertă
specială

Samsung
Galaxy A5 2016

Samsung Galaxy A5 2016
cu SUPER RED 25
24,79€/lună
8,93€

Cum te portezi?

Vino în orice magazin Vodafone și completează cererea de portare

Găsește cel mai apropiat magazin

Viteze Internet pe mobil
Abonamentele beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 150 Mbps download și 75 Mbps upload. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Bonusuri
Bonusul „NET NELIMITAT” se activează din aplicația MyVodafone, secțiunea “Bonusuri sau opțiuni”, în termen de 60 de zile de la activarea sau reînnoirea contractului pe 2 ani. Acesta include trafic nelimitat de internet pe mobil național.

Oferta "Nelimitat Vodafone Italia şi Spania" include apeluri nelimitate către numere preferate internaţionale din Vodafone Italia sau Vodafone Spania. Pentru a vorbi gratuit cu cei dragi, trebuie să înregistrezi fiecare număr cu care doreşti să vorbeşti nelimitat. Ai la dispoziţie: MyVodafone, *100#, *222 sau SMS la 2800. Îţi poţi seta până la 5 numere preferate şi le poţi modifica oricând.W

Contract
Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani.

Bine de știut

 • Bonusul „NET NELIMITAT” se activează din aplicația MyVodafone, secțiunea “Bonusuri sau opțiuni”, în termen de 60 de zile de la activarea sau reînnoirea contractului pe 2 ani. Acesta include trafic nelimitat de internet pe mobil național, se acordă o singură dată și este valabil 2 luni.
 • Oferta "Nelimitat Vodafone Italia și Spania":
  • include apeluri nelimitate către o listă de 5 numere internaționale mobile preferate din Vodafone Italia sau Vodafone Spania;
  • se poate activa prin apel la *100# -> “Roaming și Internațional” -> “Internațional” -> “Opțiuni”, secțiunea “Nelimitat Vodafone Italia, Spania”, în termen de 60 de zile de la achiziția sau reînnoirea unui abonament de voce de minimum 10 euro;
  • este gratuită și are un termen de valabilitate de 3 luni de la activare;
  • nu este valabilă în roaming;
  • detalii suplimentare și informatii despre definirea listei de numere internaționale preferate găsești aici;
 • Minutele şi SMS-urile naţionale incluse în pachetele Vodafone RED se consumă pentru apeluri în reţeaua Vodafone (fix şi mobil) și în reţelele naţionale (fix şi mobil).
 • Minutele naţionale incluse în abonament pot fi folosite şi pentru apeluri internaţionale către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Vatican și rețelele fixe și mobile din SUA și Canada; 1 minut naţional = 1 minut internaţional. Tariful pentru apelurile efectuate către alte destinaţii internaţionale care nu sunt incluse în abonament este cel standard, în funcţie de destinaţia apelată - detalii.
 • Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonamentele RED se vor consuma pentru apeluri în reţele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie şi Vatican.
 • Minutele internaționale incluse în abonamente se pot folosi pentru apeluri către destinații internaționale,cu excepția destinațiilor internaționale speciale și premium – detalii aici
 • La planurile tarifare speciale care includ beneficii sau extraopțiuni cu trafic de internet în roaming nu se trimit notificări cu privire la atingerea unor praguri valorice pentru serviciile de date în roaming.
 • Abonamentele RED 16, SUPER RED 19 și SUPER RED 25 sunt eligibile pentru activarea ofertei alternative de roaming - Bonus exclusiv de Roaming -, la semnarea sau reînnoirea contractului, fără modificarea tarifului lunar al abonamentului. Beneficiile din Bonus Roaming se pot utiliza în ţările din Uniunea Europeană şi Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveţia, Turcia, Albania, în reţelele eligibile (rețeaua Vodafone şi Parteneri). Tarifele aplicabile la depăşirea beneficiilor din bonus: 0,08€/minut iniţiat şi 0,05€/minut primit sau SMS iniţiat şi 0,06€/MB. Tarifele speciale sunt valabile şi în ţări din afara UE (Africa de Sud, Australia, Egipt, Ghana, Hong Kong, India, Japonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA inclusiv Hawaii). Ai posibilitatea de a solicita oricând, gratuit, aplicarea tarifelor standard de roaming, fără modificarea cuantumului abonamentului. În acest caz, oferta alternativă de roaming se va dezactiva în termen de o zi lucrătoare, cu împărțirea beneficiilor din oferta alternativă şi aplicarea tarifelor standard de la momentul activării acestora.În cazul în care nu se optează pentru activarea bonusului exclusiv de roaming la semnarea sau reînnoirea contractului, se vor aplica tarifele standard în roaming.
 • Tarife suplimentare pentru serviciile care nu sunt incluse în abonamente:
  • 0,60€ / 100MB pentru traficul de Internet;
  • 0,05€ / minut național;
  • 0,03€ / SMS național;
  • 0,431€ / MMS internațional;
  • 0,21€ / minut pentru apelurile video în rețeaua Vodafone și 0,29€ / minut pentru apelurile video în rețelele naționale;
  • internațional: tarif standard în funcție de destinația apelată.
 • Ordine de consum: beneficiile incluse în opțiuni promoționale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.
 • În cazul abonamentelor de voce cu trafic național de internet pe mobil vei fi notificat prin SMS la consumarea a 75% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).
 • Accesul la viteza 4G este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G, împreună cu un telefon compatibil şi un SIM 4G. Detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.
 • Minutele și SMS-urile nelimitate în orice rețea:
  • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale). Până la data de 2 iunie 2013, apelurile către astfel de numere nu s-au scăzut din abonament, ci au fost taxate la tariful standard (0,184 €/minut pentru apelurile în rețelele naționale și 0,062 €/SMS pentru SMS-uri în rețelele naționale). Detalii complete aici.
  • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
  • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.
  • pot fi consumate pentru trimiterea de mesaje multimedia (MMS).
 • Abonamentele RED permit efectuarea de apeluri telefonice pe internet (VoIP).
 • Beneficiile incluse în abonamente nu se reportează.
 • Viteza pentru traficul de internet pe mobil pentru RED 13 și RED 16 este de până la 150 Mbps.
 • În cazul în care te afli sub incidența perioadei minime contractuale pentru achiziționarea unui telefon la preț promoțional, planul tarifar nu poate fi schimbat cu un alt plan tarifar de tip "Fără Telefon", chiar dacă acesta este de valoare mai mare.
 • În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.
 • Conform art. 2.2 din Termeni și condiții generale pentru persoane fizice, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.
 • Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.
 • Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.
 • Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.
 • HBO GO - oferta este valabilă timp de 2 de luni.
 • Zonga RO Music - pachetele Vodafone RED oferă acces nelimitat la conținutul Zonga, cea mai mare colecţie de muzică online din România, artiști români. Traficul efectuat în aplicația Zonga se consumă din traficul inclus în abonament.
 • Secure Net - 2 luni gratuit. Cu Secure Net traficul tău de date în rețeaua națională Vodafone este protejat antivirus, antiphising, antimalware și împotriva website-urilor dăunatoare. Poți dezactiva oricând serviciul din contul tău MyVodafone. La expirarea perioadei promoționale tariful lunar este 0,25€/lună (TVA inclus).
 • Asigurarea mobilă oferă repararea sau înlocuirea telefonului cu unul identic sau având specificaţii similiare (care poate fi sub forma unui dispozitiv recondiţionat). Înlocuirea tefonului se realizează atunci când acesta este distrus ca urmare a unui accident, potrivit condiţiilor şi descrierilor din Termenii şi Condiţiile asigurării - detalii.
 • Telefoanele/echipamentele achiziționate pot fi folosite doar în rețeaua Vodafone.
 • Pachetele Vodafone RED cu smartphone inclus sunt promoționale. Oferta promoțională este disponibilă pentru contractele încheiate pe 1 ani sau 2 ani și este valabilă de la 15 aprilie 2016 până la 5 aprilie 2017, în limita stocului disponibil.
 • Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA.

Portarea se face într-o singură vizită în magazin

Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua noastră vizitează unul dintre magazinele Vodafone şi ia cu tine buletinul şi ultima factură de la operatorul actual.

Portarea este gratuită

Vei completa o cerere de portare împreună cu Reprezentantul de vânzări Vodafone iar portarea numerelor de fix şi mobil se face gratuit.

La portare ai oferte speciale

Dacă portezi numărul tău de abonament sau de cartelă pe un abonament nou, beneficiezi de oferta specială de portare.

Cât durează portarea?

Conform reglementărilor ANC, durează maximum 3 zile lucrătoare. Procesul se poate prelungi, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.

Bine de ştiut

 • Nu îţi este permis transferul ultimei facturi de la vechiul operator pe factura Vodafone.
 • Primeşti telefonul oferit la promoţie imediat după ce ai fost anunţat prin SMS că portarea numărului tău în reţeaua Vodafone a fost realizată cu succes.
 • Cei care te sună vor auzi un semnal înaintea tonului de apel şi vor şti astfel că numărul tău a fost portat.
 • Pentru apelul către un număr Vodafone portat într-o altă reţea se va aplica tariful unui apel către alte reţele, în funcţie de abonamentul tău. Tariful pentru apelurile către numerele portate în reţeaua Vodafone este cel aplicat apelurilor în reţea.
 • Poţi verifica din ce reţea aparţine un număr portat prin apel la numărul *177# sau pe www.portabilitate.ro.
 • îţi poţi porta numărul de telefon de câte ori doreşti.
 • Dacă vrei să anulezi cererea de portare este nevoie să depui o cerere la punctul de vânzare Vodafone unde ai înregistrat cererea de portare cu cel puţin 24 de ore înainte de ora stabilită pentru portare.
 • Cereri pentru portare:

Pentru a-ţi porta numărul tău de telefon în reţeaua Vodafone,trebuie să completezi cererea de portare în oricare din locaţiile Vodafone . După completarea cererii vei primi un SIM cu un numar de telefon temporar, pe care îl vei putea folosi până la portarea numărului tău.

Pe numărul temporar vei beneficia din primul moment de avantajele serviciilor Vodafone.. Dupa finalizarea portării, numărul temporar va fi înlocuit automat cu numărul tău, pe care îl portezi la Vodafone. Aşadar, tu nu trebuie să faci nimic în plus. Ne ocupăm noi de toate. Din momentul în care s-a finalizat portarea cartela SIM de la vechiul operator nu va mai putea fi folosită.

Cerere de portare numere mobile

Cerere de portare numere fixe

Cerere de anulare a portării

Dacă nu poţi vizualiza documentul pdf, descarcă şi instalează Acrobat Reader.

Bine de ştiut

 • Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua Vodafone, vizitează unul dintre magazinele Vodafone şi ia cu tine cartea de identitate şi cu cartela SIM cu numărul actual. Vei completa o cerere de portare împreună cu Reprezentanul de vânzări Vodafone.
 • Profită de oferta specială şi portează acum numărul tău prepaid în reţeaua Vodafone! în prezent nu se percep taxe pentru portarea numerelor de telefonie mobilă sau fixă în reţeaua Vodafone.
 • Pentru a beneficia de oferta promoţională pentru Cartela Vodafone, vino într-unul din magazinele noastre cu vechea ta cartelă şi cu un act de identitate. Semnezi cererea de portare şi primeşti un pachet cu număr provizoriu de Vodafone şi un credit initial (4 EUR credit initial, 5 EUR credit initial sau 7 EUR credit initial) pe care îl achiţi în momentul primirii sau alege Cartela Vodafone cu 0 EUR credit initial pe care o poti incarca cu orice valoare intre 1 EUR si 200 de EUR. în ziua portării, numărul provizoriu va fi înlocuit cu cel portat.
 • Conform reglementărilor ANC, portarea trebuie realizată în 3 zile lucrătoare. Procesul se poate prelungi din motive tehnice, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.
 • Cei care te sună vor auzi un semnal înaintea tonului de apel şi vor şti astfel că numărul tău a fost portat.
 • Pentru apelul către un număr Vodafone portat într-o altă reţea se va aplica tariful unui apel către alte reţele, în funcţie de planul tarifar sau extraopțiunea activă. Tariful pentru apelurile către numerele portate în reţeaua Vodafone este cel aplicat apelurilor în reţea.
 • Poţi verifica de ce reţea aparţine un număr portat prin apel la numărul *177# sau de pe www.portabilitate.ro.
 • îţi poţi porta numărul de telefon de câte ori doreşti.
 • Pentru a anula cererea de portare, este nevoie să depui o cerere la punctul de vânzare Vodafone unde ai înregistrat cererea de portare cu cel puţin 24 de ore înainte de ora stabilită pentru portare.