Se încarcă...

Portare în rețeaua Vodafone

Vino cu Numarul in VOdafone

Portarea se face într-o singură vizită în magazin sau online

Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua noastră într-unul dintre magazinele Vodafone ia cu tine cartea de identitate şi ultima factură de la operatorul actual.

Pentru a-ţi porta online numărul în reţeaua noastră trebuie să urmezi pașii de mai jos:

 1. alege telefonul și/sau abonamentul dorit din magazinul online
 2. selectează opțiunea "Am număr în altă reţea şi vreau să-l portez la Vodafone" în coșul de cumpărături
 3. completează datele tale
 4. trimite comanda
Pentru procesarea cererii tale de portare este nevoie să trimiți câteva documente pentru încheierea contractului. Vei primi pe e-mail lista cu toate documentele necesare, imediat după plasarea comenzii. În scurt timp vei fi contactat de un consultant Vodafone pentru a confirma cererea de portare și pentru a stabili pașii următori pentru finalizarea tranzacției. Cererea ta va fi înregistrată imediat după plasarea comenzii, dar procesarea va începe doar în momentul finalizării verificării actelor și dacă sunt îndeplinite toate condițiile de activare a noului contract. Dacă ai comandat un telefon, îl vei primi imediat după ce ai fost anunţat prin SMS că portarea numărului tău în reţeaua Vodafone a fost realizată cu succes.

Portarea este gratuită

Vei completa o cerere de portare împreună cu Reprezentantul de vânzări Vodafone iar portarea numerelor de fix şi mobil se face gratuit.

La portare ai oferte speciale

Dacă portezi numărul tău de abonament sau de Cartelă pe un abonament nou, beneficiezi de oferta specială de portare, cu beneficii suplimentare incluse și reduceri pentru telefoane.

Cât durează portarea?

Conform reglementărilor ANC, durează maximum 3 zile lucrătoare. Procesul se poate prelungi, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.

Bine de ştiut

 • Nu îţi este permis transferul ultimei facturi de la vechiul operator pe factura Vodafone.
 • Cei care te sună vor auzi un semnal înaintea tonului de apel şi vor şti astfel că numărul tău a fost portat.
 • Pentru apelul către un număr Vodafone portat într-o altă reţea se va aplica tariful unui apel către alte reţele, în funcţie de abonamentul tău. Tariful pentru apelurile către numerele portate în reţeaua Vodafone este cel aplicat apelurilor în reţea.
 • Poţi verifica din ce reţea aparţine un număr portat prin apel la numărul *177# sau pe www.portabilitate.ro.
 • îţi poţi porta numărul de telefon de câte ori doreşti.
 • Dacă vrei să anulezi cererea de portare este nevoie să depui o cerere la punctul de vânzare Vodafone unde ai înregistrat cererea de portare cu cel puţin 24 de ore înainte de ora stabilită pentru portare.
 • Cereri pentru portare:

Pentru a-ţi porta numărul tău de telefon în reţeaua Vodafone, trebuie să completezi cererea de portare în oricare din locaţiile Vodafone.

Cerere de portare numere mobile

Cerere de portare numere fixe

Cerere de anulare a portării

Dacă nu poţi vizualiza documentul pdf, descarcă şi instalează Acrobat Reader.

Bine de ştiut

 • Pentru a-ţi porta numărul în reţeaua Vodafone, vizitează unul dintre magazinele Vodafone şi ia cu tine cartea de identitate şi cu cartela SIM cu numărul actual. Vei completa o cerere de portare împreună cu Reprezentanul de vânzări Vodafone.
 • Profită de oferta specială şi portează acum numărul tău prepaid în reţeaua Vodafone! în prezent nu se percep taxe pentru portarea numerelor de telefonie mobilă sau fixă în reţeaua Vodafone.
 • Pentru a beneficia de oferta promoţională pentru Cartela Vodafone, vino într-unul dintre magazinele noastre cu vechea ta cartelă şi cu un act de identitate. Semnezi cererea de portare şi primești o cartelă Vodafone și un credit iniţial pe care îl achiţi în momentul primirii sau poți alege Cartela Vodafone cu 0€ credit iniţial. Achiziţia unei cartele preplătite în vederea portării se poate face doar cu achiziţionarea concomitentă a unei valori de reîncărcare de minimum 5€ credit.
 • Conform reglementărilor ANC, portarea trebuie realizată în 3 zile lucrătoare. Procesul se poate prelungi din motive tehnice, dar nu mai mult de 25 de zile lucrătoare.
 • Cei care te sună vor auzi un semnal înaintea tonului de apel şi vor şti astfel că numărul tău a fost portat.
 • Pentru apelul către un număr Vodafone portat într-o altă reţea se va aplica tariful unui apel către alte reţele, în funcţie de planul tarifar sau extraopțiunea activă. Tariful pentru apelurile către numerele portate în reţeaua Vodafone este cel aplicat apelurilor în reţea.
 • Poţi verifica de ce reţea aparţine un număr portat prin apel la numărul *177# sau de pe www.portabilitate.ro.
 • îţi poţi porta numărul de telefon de câte ori doreşti.
 • Pentru a anula cererea de portare, este nevoie să depui o cerere la punctul de vânzare Vodafone unde ai înregistrat cererea de portare cu cel puţin 24 de ore înainte de ora stabilită pentru portare.