Se încarcă...

Samsung Galaxy S5 vine în România în jurul datei de 11 aprilie 2014 și vei putea comanda varianta aurie prima oară numai de la Vodafone.
Lasă-ne datele tale de contact și te vom anunța pe email când începe etapa de pre-comandă.

Prin completarea câmpurilor de mai sus ești de acord să fii contactat de către Vodafone. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Acțiunea e mereu în focus

Surprinde cele mai importante momente chiar atunci când se întâmplă! Focalizarea Automată (AutoFocus) este mult mai rapidă acum, tocmai ca să surprinzi la milisecundă cele mai importante detalii, chiar și atunci când subiectul se află în mișcare.

Imagini mai vii și mai luminoase

Pornește funcția HDR dacă subiectul pe care vrei să îl filmezi sau să îl pozezi este slab luminat sau se află în contra-lumină și previzualizează în timp real imaginile, ca să observi diferențele uimitoare de tonuri și culori.

Senzor pentru puls, pentru un stil de viață mai sănătos

Samsung Galaxy S5 este primul smartphone cu senzor pentru puls încorporat, iar cu ajutorul acestuia poți să-ți verifici pulsul și starea generală a sănătății în orice moment. Plus că e atât de simplu: trebuie doar să așezi un deget pe senzorul de pe spatele telefonului.

Viteze maxime pe Internet, cu Download Booster

Download Booster folosește simultan tehnologiile Wi-Fi și LTE pentru o viteză inegalabilă pe Internet! Dacă ai fișiere mari de descărcat și te grăbești, pornește Download Booster și bucură-te de o viteză de până la 90% mai mare! .

* Vitezele pentru tehnologiile 4G şi Wi-Fi afișate sunt doar pentru exemplificare. Viteza Download Booster variază, în funcție de condițiile de rețea și de localizare.

Rezistent la apă și praf

Samsung Galaxy S5 este certificat IP67, fiind rezistent la apă, lichide, transpirație, nisip și praf, ca tu să îți poți desfășura activitatea în orice situație.