Pachete

TV Start + SPORT + Net 300

Bucură-te de conținut TV diversificat și internet pentru întreaga familie
  • 144 canale TV
  • 300 Mbps
  • SPORT inclus
11€/lună

Televiziune pentru întreaga familie

Un număr echilibrat de canale care acoperă nevoile de divertisment ale întregii familii.
Canalele online sunt disponibile in Vodafone TV. Afla mai multe detalii aici.

Un număr echilibrat de canale care acoperă nevoile de divertisment ale întregii familii.<br>Canalele online sunt disponibile in Vodafone TV. Afla mai multe detalii <a href="https://www.vodafone.ro/updates/schimbare-aplicatie#section-4">aici</a>.
INCLUS IN PACHET
158 de canale
Televiziune pentru întreaga familie
Sport
14 canale pachet SPORT să te bucuri de meciurile preferate
Canale online
61 canale online disponibile în aplicatia Vodafone TV
Card Digital
Inclus in pachet
Vezi grila de canale

Navighează rapid împreună cu cei dragi

INCLUS IN PACHET
300 Mbps Download
6 Mbps Upload
Super WiFi Box
Inclus
300 Mbps viteza maximă download, 6 Mbps viteza maximă upload. 200 Mbps viteza de transfer a datelor disponibilă în mod normal pentru download, respectiv 4 Mbps upload. 20 Mbps viteza minimă de transfer a datelor pentru download, respectiv 2 Mbps upload

Echipamente incluse

Card Digital

Card Digital

Imagine și sunet la o calitate superioară, fără a mai avea nevoie de echipamente suplimentare.

inclus în pachet
Descoperă
Super WiFi Box

Super WiFi Box

WiFi până la 500 Mbps + SUPER BENEFICII Dual band: 2,4 și 5 GHz, cu selectare automată a celui mai bun semnal disponibil

inclus în pachet
Descoperă

Recomandări

Pentru divertisment complet

4K
EXTRAOPȚIUNI TV
4K

Ai totul într-un super pachet UHD. Canalele 4K pot fi recepționate doar prin intermediul mediabox-ului Vodafone TV sau a cardului CI+ și a unui televizor 4K.

  • Canale incluse: Look 4K, Eurosport 4K și Insight TV.

1€/lună
2,00€/lună
Comandă
HBO & HBO GO
EXTRAOPȚIUNI TV
HBO & HBO GO

Blockbustere, seriale originale, comedii și producții pentru copii. Primești inclus serviciul HBO GO, care îți oferă acces la conținutul HBO pe orice device

  • 6 canale incluse : HBO & HBO HD, HBO2 & HBO2 HD, HBO3 & HBO3 HD 

CUM ACTIVEZ HBO GO?
Nimic complicat, faci totul în câțiva pași simpli. Înainte de orice, ai nevoie de un cont HBO. Dacă ai deja unul, te autentifici pe hbogo.ro sau în aplicația mobilă cu numele de utilizator și parola cunoscute. Dacă nu ai încă un cont HBO, îți poti face unul foarte simplu pe hbogo.ro, folosind codul de client de servicii fixe si selectand in lista de operatori [Vodafone – servicii fixe si TV]

Pentru HBO GO pe laptop, PC sau aplicație
Intră pe hbogo.ro sau în aplicația mobilă descarcată deja pe smartphone-ul sau tableta ta, intră în cont din zona “Abonat printr-un operator”, selectează din lista Vodafone – servicii fixe si TV. Aici introduci adresa de e-mail și parola contului tău HBO iar dupa introducerea datelor corecte, vei fi din nou direcționat în platforma HBO GO, unde te bucuri de tot ce-i mai bun în materie de filme și seriale.

3€/lună
Comandă
Prin MyVodafone Fix & TV **totul e mai simplu**

Prin MyVodafone Fix & TV totul e mai simplu

Intră în cont

Termeni și condiții

Oferta se adresează clienților noi care contractează un pachet de servicii (televiziune și internet) pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Ofertă valabilă până la 31 august 2021, cu posibilitate de prelungire. Toate prețurile includ TVA.

Serviciile achiziționate individual (televiziune sau internet) sunt furnizate exclusiv cu ajutorul echipamentului de recepție care se oferă în chirie lunară (1 EUR/lună), în cazul achiziției unui pachet de servicii (televiziune și internet), modemul pentru internet și primul echipament de televiziune sunt incluse in abonament.

Pentru recepția serviciului de televiziune digitală din pachet, poți opta și pentru un Mediabox Horizon. Dacă dorești să schimbi Cardul Digital Vodafone inclus inițial, menționează acest lucru consultantului de vânzări online, când te va contacta telefonic pentru validarea comenzii.

Viteza serviciului de internet este oferită în regim best-effort.

Pachetele din ofertă pot fi comandate și telefonic la numărul 0311.001.001 (tarif normal) disponibil: L-V între orele 10:00 - 20:00. Numărul este disponibil doar pentru vânzări online.

Inclus în pachet:
Televiziune
Număr canale:
144
SPORT
inclus
canale online
61
Internet
Viteză download
300 Mbps
Viteză upload
6 Mbps
Echipament
Super WiFi Box
+
Card Digital
Preț pachet
11€/lună
Vrei sa ne auzim?

Mai simplu prin telefon?

Suna la 0311001001
TV Start + Sport + Net 300
11€/lună