**Televiziune și Net pentru toată familia.** Alege pachetul care ți se potrivește

50% reducere

primele 6 luni la pachetul Home Deal 500

Exclusiv online. Ofertă expiră în:

**De Sărbători, pachetele cu televiziune și internet pentru acasă vin cu reduceri și cadouri incluse.** <br>Descoperă surprizele pe care ți le-am pregătit <a href="https://www.vodafone.ro/craciun/servicii-fixe-craciun">aici</a>.

De Sărbători, pachetele cu televiziune și internet pentru acasă vin cu reduceri și cadouri incluse.
Descoperă surprizele pe care ți le-am pregătit aici.

  listing-home-deal-500
  listing-all-inclusive-500
  listing-nc-home-deal-1000
  listing-nc-all-inclusive-1000

  Termene și condiții

  Oferta se adresează clienților noi care contractează un pachet de servicii (televiziune și internet) pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Ofertă valabilă până la 21 ianuarie 2022, cu posibilitate de prelungire. Toate prețurile includ TVA.

  Oferta de 6 luni 50% reducere la abonament pentru pachetul Home Deal 500 este valabilă exclusiv online, până la 20 decembrie 2021.

  Supernet Fibra reprezintă denumirea rețelei de Internet fix a Vodafone Romania. Acesta oferă o experiență optimă pentru serviciul de internet fix, prin intermediul mai multor tehnologii: HFC (Hybrid Fiber Coaxial), FTTB (Fiber to the Building) și FTTH (fiber to the home), cu viteze de download de până la 940 Mbps. Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Produse disponibile în limita acoperirii serviciilor fixe Vodafone.

  CoverageBanner