**Televiziune și internet pentru toată familia.** Acasă sau oriunde mergi.
**Ești deja abonat la serviciile noastre de televiziune și internet? De Sărbători îți oferim cadouri speciale.** <br>Descoperă surprizele pe care ți le-am pregătit <a href="https://www.vodafone.ro/craciun/servicii-fixe-craciun">aici</a>.

Ești deja abonat la serviciile noastre de televiziune și internet? De Sărbători îți oferim cadouri speciale.
Descoperă surprizele pe care ți le-am pregătit aici.

  listing-TV Complet + Net 500 + Wi-Fi Mesh Deco M4
  listing-c-home-deal-500
  listing-c-all-Inclusive-500
  listing-c-home-deal-1000
  listing-c-all-inclusive-1000

  Termeni și condiții

  Oferta se adresează clienților noi Vodafone fix, care dețin un abonament de voce mobilă sau o cartelă reîncărcabilă activă de minimum 6 luni cu încărcări lunare de minimum 1€ în ultimele 3 luni și care achiziționează un pachet de servicii (televiziune și internet) pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Ofertă valabilă până la 15 martie 2022, cu posibilitate de prelungire.

  Oferta este valabila atât timp cât ambele servicii fixe și mobile Vodafone rămân active. In cazul in care oricare dintre servicii (fixe sau mobile) nu mai sunt active, clientul va plăti prețul de lista al ofertei corespunzătoare. Pentru a beneficia de  oferta, serviciile fixe și mobile trebuie să fie pe numele aceluiași titular. Toate prețurile includ TVA.

  Supernet Fibra reprezintă denumirea rețelei de Internet fix a Vodafone Romania. Acesta oferă o experiență optimă pentru serviciul de internet fix, prin intermediul mai multor tehnologii: HFC (Hybrid Fiber Coaxial), FTTB (Fiber to the Building) și FTTH (fiber to the home), cu viteze de download de până la 940 Mbps. Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Produse disponibile în limita acoperirii serviciilor fixe Vodafone.