**Oferte speciale ** la pachetele de televiziune și internet **pentru abonații Vodafone mobil **

listing-c-home-deal-500
listing-c-all-Inclusive-500
listing-c-home-deal-1000
listing-c-all-inclusive-1000

Termeni și condiții

Oferta se adresează clienților noi Vodafone fix, care dețin un abonament de voce mobilă Vodafone și care achiziționează un pachet de servicii (televiziune și internet) pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Ofertă valabilă până la 31 octombrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Oferta este valabila atât timp cât ambele servicii fixe și mobile Vodafone rămân active. In cazul in care oricare dintre servicii (fixe sau mobile) nu mai sunt active, clientul va plăti prețul de lista al ofertei corespunzătoare. Pentru a beneficia de  oferta, abonamentele de servicii fixe și mobile trebuie să fie pe numele aceluiași titular.

Toate prețurile includ TVA.

Supernet Fibra reprezintă denumirea rețelei de Internet fix a Vodafone Romania. Acesta oferă o experiență optimă pentru serviciul de internet fix, prin intermediul mai multor tehnologii: HFC (Hybrid Fiber Coaxial), FTTB (Fiber to the Building) și FTTH (fiber to the home), cu viteze de download de până la 940 Mbps. Viteza serviciului de internet poate varia în funcție de tehnologia disponibilă la adresa la care se furnizează serviciul. Produse disponibile în limita acoperirii serviciilor fixe Vodafone.