**Televiziune și Net pentru toată familia.** Alege pachetul care ți se potrivește

**Alege orice pachet de Televiziune cu Net 1000 sau Net 500 și te bucuri de internet, oriunde și oricând, cu Super Wi-Fi DUO!**

Alege orice pachet de Televiziune cu Net 1000 sau Net 500 și te bucuri de internet, oriunde și oricând, cu Super Wi-Fi DUO!

  • Internet în toată casa cu Super Wi-Fi Box

  • Internet rapid, oriunde mergi, cu Mini Router Wi-Fi mobil CADOU

listing-convergece-tv-start+net-500
listing-convergece-VTV+net-500
listing-tv-start-sport-Net-1000
listing-vodafone-tv-net-1000

Termeni și condiții

Oferta se adresează clienților noi Vodafone fix, care dețin un abonament de voce mobilă Vodafone și care achiziționează un pachet de servicii fixe prin cablu Vodafone, pe o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Ofertă valabilă până la 31 august 2021, cu posibilitate de prelungire.

Oferta este valabila atât timp cât ambele servicii fixe și mobile Vodafone rămân active. In cazul in care oricare dintre servicii (fixe sau mobile) nu mai sunt active, clientul va plăti prețul de lista al ofertei corespunzătoare. Pentru a beneficia de oferta, abonamentele de servicii fixe și mobile trebuie să fie pe numele aceluiași titular.

Ofertele pentru pachetele TV Start + Sport + Net 500 și Vodafone TV + Net 500 sunt valabile exclusiv online, până la 31 august 2021. Vodafone își rezervă dreptul de a prelungi perioada ofertei.

Toate prețurile includ TVA.