Vodafone One

Un an
de Netflix cadou

Devino client fix și mobil și bucură-te de ofertă!

Internet pentru

toată familia cu Super WiFi

Vodafone TV

Experiența TV la superlativ

Cea mai mare viteză de internet

cu Supernet 5G

Vodafone One îți aduce o superofertă de Sărbători!

Ai Netflix 12 luni cadou din partea noastră dacă devii abonat Vodafone fix și mobil!
Televiziune și Net în toată casa!

Ai abonament Vodafone mobil și vrei servicii fixe?

Oferte la pachete de TV&Net cu prețuri începând de la 12€!

cadou

 • 12 luni Netflix
 • 2€/lună reducere timp de 24 de luni
  la abonament Vodafone mobil
Descoperă ofertele
Abonamente mobile la prețuri reduse!

Ai servicii fixe Vodafone și
vrei abonament mobil?

Oferte la abonamente mobile cu prețuri începând de la 10€!

cadou

 • 12 luni Netflix
 • 2€/lună reducere timp de 24 de luni
  la abonament Vodafone mobil
Descoperă ofertele
Ți-am pregătit un supercadou de Sărbători! Ready?

Tocmai ți-ai luat un abonament nou și ai devenit abonat Vodafone fix și mobil? Activează-ți oferta Netflix în doar câțiva pași simpli!

1. Accesează link-ul

După ce cumperi noul abonament Vodafone, accesează linkul primit prin SMS. Sau poți începe activarea ofertei direct de aici. În cazul abonamentelor de TV&Net, este necesar să aștepți minim 48 de ore după instalarea serviciilor.

2. Confirmă-ți identitatea

Ca să ne asigurăm că oferta se activează pe contul tău, îți trimitem prin SMS un cod PIN de confirmare.

3. Bucură-te de oferta ta Netflix

Selectează-ți oferta cu Netflix

cadou, apoi creează-ți un cont Netflix sau intră in contul tău dacă ești deja abonat. Vizionare plăcută!

Viitorul televiziunii
este aici.

Cea mai tare experiență
și cel mai bogat conținut.

Întrebări frecvente

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a beneficia de cadoul Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Cadoul Netflix timp de 12 luni este oferit de Vodafone clienților care aleg atât servicii fixe de Televiziune & Internet, cât și servicii de voce mobilă Vodafone în perioada campaniei promoționale (19 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021.*Perioada promoțională este extinsă până la data de 28 februarie 2021):

 • Clienți Vodafone cu abonament de voce mobilă care achiziționează un abonament pe 2 ani pentru unul din pachetele eligibile de servicii fixe cu Televiziune digitală și Internet 500Mbps.
 • Clienți Vodafone cu servicii fixe de Televiziune & Internet care achiziționează și un abonament Vodafone de voce mobilă pe 2 ani începând cu Red 12.

Un client poate primi un cadou de maxim 12 luni de acces la Netflix în perioada campaniei promoționale  (19 noiembrie 2020-15 ianuarie 2021.*Perioada promoțională este extinsă până la data de 28 februarie 2021), iar cadoul Netflix poate fi activat până la data de 28 mai 2021.

Pe durata promoţiei, serviciul Netflix poate fi modificat oricând de Netflix (atât din punct de vedere al conţinutului, cât și din punct de vedere al prețurilor și pachetelor comercializate) conform politicii comerciale Netflix. În consecință, orice schimbare de preț poate duce la o modificare a perioadei de valabilitate a ofertei (număr de luni de promoţie)

În acest caz, creditul primit de client conform promoţiei cu Netflix cadou rămane neschimbat. Dar, dacă valoarea creditului cadou va fi aplicată la un abonament Netflix de o valoare diferită, acest lucru poate duce la o ajustare corespunzătoare a perioadei de valabilitate a ofertei (mai exact a numărului de luni)

Poți verifica Termenii și Conditiile Promoției aici.

Cum activez cadoul Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Clienții care în timpul perioadei promoționale:

a) au deja un abonament Vodafone de voce mobilă și achizitionează un abonament pe 2 ani pentru unul din pachetele eligibile cu servicii de Televiziune digitală și Internet 500Mbps sau

b) au deja un abonament Vodafone de Televiziune & Internet și achizitioneaza și un abonament Vodafone de voce mobilă pe 2 ani începând cu RED 12

Dacă te încadrezi în una dintre categorille de clienți menționați mai sus la punctele a), b) pentru a-ți activa cadoul Netflix, trebuie:

 • Să accesezi acest link: vodafone.ro/netflix sau https://offers.vodafone.com/ro și să urmezi pașii descriși.
 • Să te autentifici cu numărul tău Vodafone, să selectezi activarea bonusului si să continui către site-ul Netflix. Vei ajunge într-o pagină unde va trebui fie să îți creezi un cont nou Netflix, fie să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.

Pentru a urmări Netflix este necesar un dispozitiv compatibil Netflix (administrat și achizitionat separat). Lista completă cu dispozitivele pe care te poți uita la Netflix o găsești aici: https://devices.netflix.com.

Până la ce dată pot activa cadoul Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Cadoul Netflix poate fi activat până la data de 28 mai 2021.

Ce tip de abonament Netflix pot activa cu această ofertă?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Promoția este valabilă pe abonamentul Netflix Standard (HD) la pretul de 9.99€/lună. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 119.88€, echivalentul a 12 luni de abonament Netflix Standard (HD).

În cazul în care dorești să alegi un alt abonament Netflix după activarea cadoului, creditul se va consuma mai târziu, dacă alegi abonamentul Netflix Basic, sau mai devreme, dacă alegi abonamentul Netflix Premium.

După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix pe care ai activat oferta, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției. În cazul în care ai activat oferta pe un cont nou de Netflix, vei fi tarifat pe factura ta Vodafone.

Prețurile abonamentelor Netflix pot suferi modificări.

Pe durata promoţiei, serviciul Netflix poate fi modificat oricând de Netflix (atât din punct de vedere al conţinutului, cât și din punct de vedere al prețurilor și pachetelor comercializate) conform politicii comerciale Netflix. În consecință, orice schimbare de preț poate duce la o modificare a perioadei de valabilitate a ofertei (număr de luni de promoţie).

În acest caz, creditul primit de client conform promoţiei cu Netflix cadou rămane neschimbat. Dar, dacă valoarea creditului cadou va fi aplicată la un abonament Netflix de o valoare diferită, acest lucru poate duce la o ajustare corespunzătoare a perioadei de valabilitate a ofertei (mai exact a numărului de luni).

Ce abonamente Netflix sunt disponibile?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Abonamentul tău Netflix stabilește numărul de ecrane pe care se poate urmări simultan Netflix și rezoluția la care te poți uita la Netflix: rezoluție standard (SD), rezoluție înaltă (HD) sau rezoluție ultra-înaltă (UHD).

Abonament Minim: 1 ecran la rezoluție SD (poți viziona doar pe un singur dispozitiv, la rezoluție standard)

Abonament Standard: 2 ecrane la rezoluție HD (poți viziona simultan pe 2 dispozitive, la rezoluție înaltă, dacă este disponibilă)

Abonament Premium: 4 ecrane la rezoluție HD / UHD 4K (poți viziona simultan pe 4 dispozitive, la rezoluție înaltă sau ultra-înaltă, dacă sunt disponibile)

Poți găsi lista completă cu abonamentele Netflix disponibile aici: netflix.com/signup.

Alege abonamentul care ți se potrivește. Poți schimba oricând cu un abonament la un preț mai mic sau mai mare.

Când îmi pot activa oferta cu Netflix cadou?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Poți activa oferta cu Netflix cadou după activarea abonamentului mobil Vodafone pe care l-ai cumpărat sau după minim 48 de ore de la instalarea serviciilor fixe de Televiziune & Internet, în cazul în care ai cumpărat un pachet eligibil de servicii de TV & Net.

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea bonusului disponibil?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Dacă ți-ai activat bonusul pe un cont nou de Netflix, după consumarea creditului alocat în ofertă, abonamentul Netflix va fi taxat pe factura abonamentului tău Vodafone. Înainte de expirarea ofertei, vei primi un mesaj de notificare prin sms pe numărul tău Vodafone și prin e-mail pe adresa asociată contului tău Netflix.

Dacă ți-ai activat bonusul pe un cont Netflix deja existent, vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării bonusului.

Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea ‘Date de facturare’.

Dacă am deja un abonament activ Netflix, pot beneficia de cadoul Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Da, poți beneficia de cadoul Netflix chiar dacă ai deja un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 119.88€, în funcție de oferta activată, din care va fi scăzută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă am deja un abonament Netflix pe care îl plătesc cu cardul și activez cadoul Netflix, se va modifica modalitatea de plată?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

După consumarea creditului alocat prin această ofertă, vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai înainte să activezi acest cadou.

Dacă îmi anulez abonamentul Netflix în perioada în care beneficiez de această ofertă, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu, dar care nu a fost consumat?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Îți poți anula abonamentul Netflix oricând, dar abonamentul Netflix se va încheia doar după ce creditul oferit în cadrul acestei promoții a fost consumat în totalitate. Pana atunci, abonamentul Netflix se va reînnoi atât timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar. Creditul primit prin această ofertă promoțională nu poate fi schimbat în bani, carduri cadou sau în credit pentru un serviciu Vodafone.

Pentru anularea abonamentul tău Netflix accesează www.netflix.com și alege opțiunea ‘Anulează abonament’ din Cont.

Dacă ți-ai creat un cont nou de Netflix, îți poți anula abonamentul aici: https://offers.vodafone.com/ro . Trebuie să selectezi ‘Anulare abonament’ pe pagina care se deschide.

Am uitat datele de autentificare pentru contul meu Netflix. Cum le pot recupera?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Dacă ți-ai uitat parola, accesează https://help.netflix.com/ro/node/23732/ro , secțiunea ‘Nu reușesc să mă conectez la Netflix’

Cum îmi pot schimba abonamentul de Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Îți poți modifica abonamentul din contul tău Netflix accesând pagina www.netflix.com/changeplan.

Cum pot schimba metoda de plată?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Dacă ai abonament Netflix pe care îl plătești cu cardul și vrei să-ți schimbi metoda de plată, trebuie mai întâi să te dezabonezi de la Netflix. Odată închis abonamentul tău Netflix (după ce se termină perioada curentă de facturare), îl poți trece pe factura ta Vodafone accesând https://offers.vodafone.com/ro  și te poți abona din nou la Netflix folosind datele tale de autentificare  (utilizator și parolă).

Dacă ești abonat la Netflix pe factura ta Vodafone și vrei să schimbi metoda de plată, urmează pașii de mai jos:

 1. Intră în contul tău Netflix (link-ul este: https://www.netflix.com/youraccount )
 2. În secțiunea Cont & Date de facturare, selectează ‘Gestionarea informațiilor de plată’.
 3. Introdu o nouă metodă de plată și alege ‘Salvează’
Unde pot urmări Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Te poți uita la Netflix oriunde, oricând și pe orice fel de dispozitiv compatibil. Intră în contul tău Netflix pentru a te uita la Netflix fie de pe Vodafone TV, din secțiunea ‘Aplicații’, fie online pe site-ul www.netflix.com, pe laptop sau pe orice dispozitiv conectat la internet cu aplicația Netflix, inclusiv televizoare Smart, smartphone-uri, tablete, playere media de difuzare online sau console de jocuri.

Poți și să descarci serialele preferate prin aplicația Netflix disponibilă pe iOS și Android sau pe dispozitive cu Windows 10 ( se pot aplica anumite restricții pentru descărcare). Lista completă de dispozitive pe care te poți uita la Netflix o găsești aici: https://devices.netflix.com.

 

Cum pot afla mai multe despre Netflix?
2F48249C-3920-4752-8C55-FC54F38A23B0

Poți găsi mai multe detalii despre abonamentele Netflix aici: https://help.netflix.com, iar utilizarea serviciului Netflix se supune acestor termeni si conditii: www.netflix.com/termsofuse.