UPC este acum Vodafone

Antivirus Smartguard
EXTRAOPȚIUNI INTERNET
Antivirus Smartguard

Pachet complet de protecție a computerului tău împotriva oricărui pericol venit din exterior. Tehnologia DeepGuard asigură protecția în 60 de secunde de la confirmarea unui nou virus apărut.

  • antispam, firewall control parental

Descarcă kit instalare

1.5€/lună
Comandă
HBO GO
EXTRAOPȚIUNI INTERNET
HBO GO

Blockbustere, seriale originale, comedii și producții pentru copii. Primești inclus serviciul HBO GO, care îți oferă acces la conținutul HBO pe laptop, tabletă sau smartphone.

CUM ACTIVEZ HBO GO?
Nimic complicat, faci totul în câțiva pași simpli. Înainte de orice, ai nevoie de un cont HBO. Dacă ai deja unul, te autentifici pe hbogo.ro sau în aplicația mobilă cu numele de utilizator și parola cunoscute. Dacă nu ai încă un cont HBO, îți poti face unul foarte simplu pe hbogo.ro, folosind codul de client de servicii fixe si selectand in lista de operatori [Vodafone – servicii fixe si TV]

Pentru HBO GO pe laptop, PC sau aplicație
Intră pe hbogo.ro sau în aplicația mobilă descarcată deja pe smartphone-ul sau tableta ta, intră în cont din zona “Abonat printr-un operator”, selectează din lista Vodafone – servicii fixe si TV. Aici introduci adresa de e-mail și parola contului tău HBO iar dupa introducerea datelor corecte, vei fi din nou direcționat în platforma HBO GO, unde te bucuri de tot ce-i mai bun în materie de filme și seriale.

3€/lună
Comandă
SPORT GO
EXTRAOPȚIUNI INTERNET
SPORT GO

Destinat clienților cu internet fix Vodafone, disponibil in Horizon Go. Cele mai importante meciuri din Liga Campionilor, Europa League și spectacolul din Liga 1

  • 8 canale incluse: Look Plus, LookSport HD, LookSport 2 HD, LookSport 3 HD, PPV 1 LOOKSPORT, PPV 2 LOOKSPORT, PPV 3 LOOKSPORT, PPV 4 LOOKSPORT

0,50€/lună
Comanda
VOYO
EXTRAOPȚIUNI INTERNET
VOYO

Cele mai vizionate seriale românești ale momentului, episoade din "Las Fierbinți", "Triplusec" și ediții “Românii au talent”, "Vocea Romaniei" și alte show-uri marca ProTV"

CUM ACCESEZ?
După ce ai comandat VOYO și ai primit codul de acces primul pas este să te înregistrezi pe www.voyo.ro. Pentru înregistrarea pe platforma VOYO, trebuie completat formularul de înregistrare şi stabilit un username și o parolă. Imediat vei primi un email cu link-ul de activare. După activarea contului mai este nevoie doar de 4 click-uri:

1 "Vreau Voyo" din pagina principală
2 "Fă-ți abonament"
3 Apasă butonul "Activează-ți abonamentul prin UPC/Vodafone Servicii Fixe"
4 Validează cod voucher primit de la Vodafone

2.5€/lună
Comandă