Cloud Security

Ce primești

Această soluție personalizată pentru clienții Vodafone se bazează pe o arhitectură furnizată de un lider mondial în soluții de securitatea rețelelor și se actualizează regulat, în mod automat, reușind să limiteze în mod eficient aceste riscuri și reducând efectele nocive asupra afacerii pe care o conduceți.

Cloud Security

INCLUS IN PACHET
Securitate
Securitate profesională, monitorizare constantă, proactivă și filtrarea automată a traficului IP în momentul atacului.
Antivirus
Limitează posibilitatea primirii de programe malițioase cunoscute, blocând descărcarea acestora în timpul navigării pe internet.
Motor IPS
Blochează exploatarea vulnerabilităților existente protejând stațiile de lucru chiar dacă acestea nu sunt actualizate de către utilizator.
Protecție Botnet
Detectează și blochează încercările de conectare la botneturi cunoscute, care urmăresc să preia controlul asupra dispozitivelor.
Raport periodic
Raport periodic de trafic în care vor apărea listate toate pericolele care au fost blocate.
Te sunam noi mini banner EBU

Te sunăm noi

Dacă vrei să afli mai multe despre ofertă sau să primești o ofertă personalizată, lasă-ne datele tale și te sunăm în maxim o zi.

Cere oferta
Beneficii si avantaje

Rapoartele generate și trimise prin email vă oferă o perspectivă retroactivă asupra aplicațiilor și resurselor folosite, dar și a incidentelor de securitate.Aceste informații vă pot ajuta la optimizarea politicilor de securitate.

  • Fără costuri inițiale de instalare sau achiziție hardware.
  • Traficul internet va rămâne în interiorul rețelei Vodafone, iar accesul paginilor HTTP este protejat de amenințări cunoscute.
  • Valoarea abonamentului lunar este independentă de numărul de atacuri și nu implică alte costuri generate de update-uri.