VIITORUL E PREZENT îN SUPERNET 5G

Vodafone, cea mai bună reţea de date mobile din România, îţi aduce prima reţea 5G.
Prima reţea 5G înseamnă o lume cu posibilităţi infinite pe care, până acum, doar ţi-ai imaginat-o. Ready?

Alege primele abonamente echipate cu 5G Şi Net Nelimitat.
Xiaomi Mi Mix 3
128GB 5G
cu abonament
RED INFINITY 17 și NET NELIMITAT
 • Rata 25€/lună
Detalii 
 • NET NELIMITAT la viteza 5G/4G
 • NELIMITAT minute și SMS-uri in orice retea nationala si in roaming in SEE
 • 1000 minute internationale mobil
 •  
Comandă acum
cu abonament
RED INFINITY 25 și NET NELIMITAT
 • Rata 30€/lună
Detalii 
 • NET NELIMITAT la viteza 5G/4G
 • NELIMITAT minute și SMS-uri in orice retea nationala si in roaming in SEE
 • NELIMITAT minute internationale mobil
 • 1GB si 100 minute in roaming Restul Lumii
Comandă acum
 
 
 

 

cu abonament
 

Preţ telefon
 

Rată telefon
12
Abonament
13

Xiaomi MIX 3
128GB 5G

cu abonament
RED INFINITY 17

Preţ telefon
 

Rată telefon
 
Abonament
 

 

cu abonament
   
 
 
CNP:  
 


Plată la curier
 
Preț telefon
 

Pentru oferta aleasă este necesară efectuarea unei plăți în avans a abonamentului în valoare de . Vei achita echivalentul în lei al acestei sume, la curier, în momentul livrării coletului. Din plata în avans vor fi scăzute valorile facturilor tale, emise ulterior, până la epuizarea sumei (ex. dintr-o plată în avans a abonamentului de 200 de lei se vor scădea 4 facturi în valoare de 50 de lei fiecare).


În cazul în care constatăm comenzi multiple, datorii către noi sau către alți operatori sau dacă există îndoieli cu privire la corectitudinea plasării comenzii, valorea și tipul sumei comunicată inițial se pot modifica. În acest caz, te vom contacta pentru a-ți comunica noua sumă de plată.


Plată lunară pachet
 
Rată telefon
 
Abonament
 
Bine de știut 

Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 2 ani.

Abonamentele ofera trafic national date nelimitat ce permite acces la tehnologia 5G. Primele zone in care Vodafone a inceput acoperirea 5G sunt zone din cadrul oraselor Bucuresti, Cluj Napoca si Mamaia.

Beneficiile naționale

Minutele și SMS-urile nelimitate în orice rețea:

 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale).
 • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.

 

Roaming în Spațiul Economic European (SEE) Abonamentele RED oferă acces la serviciul de Roaming în Spațiul Economic European. Conform Regulament UE 531/2012 și Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate și în țările SEE (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein și Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate și a limitei pentru consumul de date în roaming SEE. După depășire se aplică Suprataxa reglementată și/sau tariful național la depășire. Pentru fiecare abonament se poate verifica volumul de date disponibil în roaming conform formulei de calcul de aici.

Beneficiile internaționale

Minute internationale mobil si fix se pot consuma catre retele din tarile Spatiului Economic European (Austria,Belgia,Bulgaria, Cehia, Cipru,Croatia, Danemarca,Estonia, Franta,Finlanda, Germania,Gibraltar, Grecia, Guadeloupe, Guiana Franceza, Irlanda, Islanda, Ungaria,Italia,Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Olanda,Malta, Martinica, Norvegia,Polonia,Portugalia, Reunion-Mayotte, Slovacia, Slovenia, Spania,Suedia, Marea Britanie (fara Irlanda de Nord), retele fixe si mob din SUA si Canada. Beneficiile internationale nu se pot consuma catre destinatii speciale si premium, prefixele incluse fiind mentionate in Anexa parte integranta a Contractului.

Beneficii roaming Restul Lumii

Beneficiile disponibile in roaming Restul Lumii se pot utiliza in Australia, Canada, Elvetia, India, Indonezia, Israel, Japonia, Kenya, USA, Singapore, Tailanda, Turcia, Vietnam. Tarifele la depasirea beneficiilor incluse, precum si cele pentru SMS trimis si apel efectuat catre alte zone sunt standard si se pot verifica pe www.vodafone.ro/roaming.

Felicitări!

Vei fi contactat de un reprezentant Vodafone în cel mai scurt timp!

Înapoi