Sub
27
ani

Descarcă Shake și deblochează
experiențe cool

De la surprize săptămânale, la super experienţe cu gașca

Descarcă aplicația Vodafone Shake

Activează-ți surprizele săptămânale și strânge Shakes

Schimbă Shakes pentru șanse la experiențe super cool

Ce experiență ți-ar plăcea să încerci?

Cum ti-ar sta la volanul unui Porsche? Indraznesti sa ii testezi limitele? Un instructor te va ajuta sa combini adrenalina cu siguranta, pe cel mai rapid circuit din tara! Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

Aventura in natura! Vino impreuna cu inca 3 prieteni sa traiesti experienta Edenland. Vei dormi in casuta din copaci Soimu’ si te vei distra cu activitatile din cel mai mare parc de aventura din Romania! Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

Fii primul care vede Spider-Man: Far From Home in format IMAX. Nu rata ocazia sa vezi in premiera absoluta cel mai nou film din serie in cel mai spectaculos format, IMAX, la Cinema City, in data de 2 iulie. Premiile constau in 5 invitatii duble la gala de lansare din Bucuresti AFI Cotroceni.Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 21 iunie 2019.”

LP promite un concert manifest, fara filtre, fara cenzura si fara inflorituri. Ai ocazia sa ii spui personal cat de mult iti place piesa "Lost on you", la un meet&greet inaintea evenimentului. Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 14 iunie 2019.

Daca ai avea pizza gratis timp de un an, ai testa toate variantele disponibile? Ai din ce alege, indiferent daca preferi gusturi traditionale, de la Margherita la Prosciutto & Funghi, sau vrei sa descoperi un mix tropical, a la Hawaii. Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

Calatoreste liber cu o autorulota super cool! Fa-ti programul dupa preferinta zilnica, trezeste-te in fiecare dimineata in alt loc sau trage pe dreapta pentru un pui de somn, daca traficul nu iti e pe plac! Condu linistit, fara grija check-in-ului sau a hotelului! Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

4000 m 200 km/h 5 minute de adrenalină pură Spune DA aventurii vieții tale! Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

Traficul orasului poate sa para o jungla, dar nu trebuie sa iti fie teama! Chiar daca nu ai permis, poti sa te pregatesti, cu prima experienta pe circuit! Un instructor te va ajuta sa intelegi dinamica masinii in siguranta! Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

Apa, mare si o placa, tot ce trebuie pentru un sport super cool! Cine nu vrea sa faca surf? Tucu inca 3 prieteni aveti acum ocazia! Vodafone te provoaca sa descoperi plajele virgine din Portugalia, atat de iubite de surferi din intreaga lume! Strange cat mai multe sanse pentru extragerea din 02 august 2019.

Descoperă cele mai tari experienţe în
aplicaţia Vodafone Shake.

Descarcă Shake și deblochează
experiențe cool

Ca să strângi cât mai multe șanse, bucură-te în fiecare săptămână de surprizele gratuite

Oferte Vodafone

Activeaza saptamanal optinua de 10 GB ca sa nu ramai pana de net! Shake & Refil!

Activeaza saptamanal optiunea Music si asculti toate melodiile si artistii preferati fara sa-ti mai faci griji cu netul consumat! Shake & Music!

Ai net cat vrei ca sa comunici cu toti prietenii tai si iti faci selfie-uri cat e ziua de lunga! Shake & get Social

Activeaza saptamanal optiunea Video si te uiti la clipuri pe net fara grija netului consumat! Shake & Video!

Da-ti un boost de Shakes si GB! Shake & PowerUp!


Oferte Parteneri

7Card

Vine vara, nu lasa beach body-ul pe ultima suta de metri! Activeaza surpriza saptamanala 7card, Shake & stay fit!

carturesti

Stai cu orele printre rafturi pentru ca tot descoperi lucruri care iti plac? Vezi ce oferta cool ti-a pregatit Carturesti saptamana asta! Shake & get smarter!

answear

Vezi ce surpriză te așteaptă din partea Answear în această săptămână și fii mereu gata de aventură!

clever

Dă-i cu Shake și descoper ofertele Clever! Oriunde te duci, du-te cu Clever.

ruvix

Da-i cu Shake si vezi ce surpriza cool ai saptamana asta de la Ruvix.

Dodo Pizza

Dă cu Shake și hai la pizza!

Free Spirit

Dă-i cu Shake și vezi ce concert te cheamă săptămâna asta.

Smart Driving

Dă-i cu Shake și conduci un supercar pe un circuit de viteză alături de un pilot profesionist.

Ce este moneda Shake?

Monedă virtuală doar în Vodafone Shake

Le aduni cu fiecare ofertă gratuită

Cumpără cu ele șanse la exprienţele cu gașca

Bine de știut

Campania

 • Șansele câștigătoare au fost extrase și le poți verifica aici.
 • Campania se desfășoară în perioada 04.06.2019 - 29.07.2019 până la ora 23:59:59. La campanie poate participa orice persoană fizică, abonat Vodafone sau utilizator Cartela Vodafone, care îndeplinește condițiile specificate în regulament.

Aplicație

 • Aplicația Vodafone Shake este dedicată celor intre 16 si 26 de ani, inclusiv. Aplicația poate fi descărcată din Play Store (pentru telefoanele cu sistem de operare Android) și din App Store (pentru telefoanele cu sistem de operare iOS). Trebuie doar să cauți “Vodafone Shake” în magazinul online, descarci aplicația și te bucuri de ofertele unice dedicate tinerilor.

Beneficii și bonusuri

 • Bonusurile din Vodafone Shake pot fi folosite doar cu o ofertă de minimum 5 euro pe cont sau cu orice abonament Vodafone.
 • După expirare, fiecare ofertă Vodafone se dezactivează automat.
 • Bonusul de 10 GB este valabil 7 zile și se poate activa o dată pe săptămână. Atât în cazul unui abonament, cât și al Cartelei Vodafone, acesta se consumă primul.
 • Bonusul de Power Shake iti ofera 10 GB de date si este valabil 30 de zile. Se poate activa lunar de maximum 6 ori.
 • Activarea opțiunilor implică acordul privind prelucrarea datelor de trafic. Detaliile complete despre cele opțiunile Social&Chat, Video și Music sunt disponibile pe www.vodafone.ro/pass

Date personale

 • Autentificarea în aplicație se face cu contul tău de Facebook.
 • În plus, avem nevoie să îți verificăm vârsta pe baza CNP-ului, ca să ai acces la ofertele speciale pentru tinerii cu vârsta intre 16- 26 de ani, inclusiv.

Roaming

 • Dacă ai o ofertă sau un abonament cu acces la serviciul de roaming, traficul efectuat prin opțiunile  Vodafone Shake în țările din Spațiul Economic European (SEE) va fi disponibil în limita de utilizare rezonabilă, iar la depăşire continuă traficul de internet la tarifele standard/reglementate, de aici. Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone Shake va fi tarifat conform abonamentului sau ofertei tale.
 • Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone Shake va fi tarifat conform abonamentului sau ofertei tale.

Activare și dezactivare opțiuni

 • Aceste bonusuri speciale pot fi activate doar din aplicația Vodafone Shake.
 • Bonusurile și ofertele cu plată nu se reactivează automat după data lor de expirare.
 • Dacă ești abonat Vodafone, plata se face pe factură, începând cu luna următoare. Costul opțiunii nu se împarte la numărul de zile rămase din lună.
 • Dacă ești utilizator Cartela Vodafone, plata se face din creditul existent pe cont la momentul activării. Dacă nu ai credit pe cont, trebuie să-ți reîncarci Cartela.
 • Poți activa pe contul tău oricare opțiune Vodafone Shake sau toate. Îți putem activa o opțiune doar dacă nu ai deja pe cont o opțiune care îți oferă un beneficiu identic.
 • Dacă ești utilizator Cartela Vodafone, după consumarea creditului sau a volumului de date inclus în ofertă, blocarea accesului la serviciile de date se va aplica tuturor categoriilor de trafic.

Întrebări frecvente

Ce este Vodafone Shake și cui se adresează?

 • Vodafone Shake este aplicația cu oferte și bonusuri exclusive, dedicate tinerilor cu vârsta de până la 26 de ani, inclusiv, atât pentru cei cu abonament Vodafone, cât și pentru utilizatori ai Cartelei Vodafone.

Cum descarc aplicația Vodafone Shake?

 • Aplicația Vodafone Shake se poate descărca din Play Store (pentru Android) și din App Store (pentru iOS). Trebuie doar să cauți “Vodafone Shake” în magazinul online, descarci aplicația și te bucuri de ofertele unice dedicate tinerilor.

Ce pot să îmi iau din Vodafone Shake?

 • In Vodafone Shake îți poți lua, gratuit, săptămânal: 10 GB, opțiunea Video, opțiunea Social&Chat precum și opțiunea Music. Oferta Daily Shake eliberează un bonus de 1500 Shakes la a 5 a activare. Bonusul de 10 GB Power Shake poate fi luat de maximum 6 ori pe lună. Descoperă-le pe toate în aplicație!

Cum pot folosi beneficiile din Vodafone Shake?

 • Bonusurile din Vodafone Shake pot fi folosite doar cu o ofertă de minimum 5 euro credit pe cont sau cu orice abonament Vodafone.
 • În cazul Cartelei Vodafone, ofertele speciale plătite din Vodafone Shake pot fi folosite fără o ofertă activă pe cont.
 • După expirarea lor, fiecare opțiune Vodafone Shake se dezactivează automat. Vei primi automat o notificare prin SMS în momentul dezactivării.

Ce este Shake the World?

 • Noul concept Shake the World permite utilizatorilor să fie recompensați cu Shakes, de fiecare dată când activează o ofertă (gratuită sau contra cost) în aplicație.

Cum câștig premiul?

 • Adună Shakes activând ofertele Shake, iar când strângi numărul suficient de Shakes pentru premiul dorit, îi poți schimba pentru o șansă la marele premiu.

Care sunt condițiile de participare?

 • Campania este deschisă utilizatorilor de Cartelă cu Ofertă activă de minimum 5 eurocredit sau abonament Vodafone, cu vârsta între 18 și 26 ani împliniți, care folosesc aplicația Shake în perioada campaniei.

Cum câștig premii?

 • De fiecare dată cand ajungi la destinație, primești o sansă pentru extragere, dar și un premiu garantat, pe care il alegi tu.

Ce premii pot să câștig?

 • Poți alege vouchere Vodafone sau de la parteneri: TUI, Cinema City, Fashion Days, 7card, Carturesti, KFC sau eMag.

Ce informații personale sunt necesare pentru a primi oferta?

 • Pentru a face totul mai ușor pentru tine, te poți autentifica doar cu contul tău de Facebook. Nimic mai simplu! Pentru acces la ofertele special pentru tineri avem nevoie de numărul tău Vodafone și de CNP pentru a face dovada vârstei.

Ce se întâmplă când folosesc ofertele activate prin Shake în Roaming?

 • Dacă ai o ofertă compatibilă cu serviciul de roaming, traficul efectuat prin opțiunile Vodafone Shake în țările din Spațiul Economic European va fi disponibil gratuit în limita de utilizare rezonabilă. La depăşirea limitei de utilizare rezonabilă vei fi tarifat cu tarifele standard/reglementate, pe care le găsești aici. Dacă eşti în ţări din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone va fi tarifat conform abonamentului sau ofertelor tale.

Descarcă Shake și deblochează
experiențe cool