Sub
27
ani

Aplicația Shake se închide pe 20 noiembrie. Vă mulțumim pentru fiecare moment în care ne-ați fost alături cu un Shake!

De la surprize săptămânale, la super experienţe cu gașca

Descarcă aplicația Vodafone Shake

Activează-ți surprizele săptămânale și strânge Shakes

Schimbă Shakes pentru șanse la experiențe super cool

Ca să strângi cât mai multe șanse, bucură-te în fiecare săptămână de surprizele gratuite

Oferte Vodafone

Activeaza saptamanal optinua de 10 GB ca sa nu ramai pana de net! Shake & Refil!

Activeaza saptamanal optiunea Music si asculti toate melodiile si artistii preferati fara sa-ti mai faci griji cu netul consumat! Shake & Music!

Ai net cat vrei ca sa comunici cu toti prietenii tai si iti faci selfie-uri cat e ziua de lunga! Shake & get Social

Activeaza saptamanal optiunea Video si te uiti la clipuri pe net fara grija netului consumat! Shake & Video!

Da-ti un boost de Shakes si GB! Shake & PowerUp!


Oferte Parteneri

7Card

Vezi ce surpriza te asteapta din partea Answear in aceasta saptamana si fii mereu gata de aventura!

7Card

Da-i cu Shake si vezi ce concert free spirit te cheama saptamana asta.

7Card

All you need is love. And pizza. Activeaza supriza saptamanala DoDo Pizza, Shake & be happy!

7Card

Da-i cu Shake si conduci un supercar pe un circuit de viteza alaturi de un pilot profesionist.

7Card

Vezi ce ofertă cool ți-a pregătit Cărturești săptămâna asta! Shake & get smarter!

7Card

Vezi ce surpriză te așteaptă din partea Skullcandy în această săptămână!

Ce este moneda Shake?

Monedă virtuală doar în Vodafone Shake

Le aduni cu fiecare ofertă gratuită

Cumpără cu ele șanse la exprienţele cu gașca

Bine de știut

Campania

 • Șansele câștigătoare au fost extrase și le poți verifica aici.
 • Campania se desfășoară în perioada 28.04.2020 - 29.06.2020 până la ora 23:59:59. La campanie poate participa orice persoană fizică, abonat Vodafone sau utilizator Cartela Vodafone, care îndeplinește condițiile specificate în regulament.

Aplicație

 • Aplicația Vodafone Shake este dedicată celor intre 16 si 26 de ani, inclusiv. Aplicația poate fi descărcată din Play Store (pentru telefoanele cu sistem de operare Android) și din App Store (pentru telefoanele cu sistem de operare iOS). Trebuie doar să cauți “Vodafone Shake” în magazinul online, descarci aplicația și te bucuri de ofertele unice dedicate tinerilor.

Beneficii și bonusuri

 • Bonusurile din Vodafone Shake pot fi folosite doar cu o ofertă de minimum 5 euro pe cont sau cu orice abonament Vodafone, persoana fizica. Ofertele de la parteneri se activeaza in aceleasi conditii, pentru clientii Vodafone, dar au acces la ele si clientii de competitie.
 • După expirare, fiecare ofertă Vodafone se dezactivează automat.
 • Bonusul de 10 GB este valabil 7 zile și se poate activa o dată pe săptămână. Atât în cazul unui abonament, cât și al Cartelei Vodafone, acesta se consumă primul.
 • Bonusul de Power Shake iti ofera 10 GB de date si este valabil 30 de zile. Se poate activa lunar de maximum 6 ori.
 • Activarea opțiunilor implică acordul privind prelucrarea datelor de trafic. Detaliile complete despre opțiunile Nelimitat Social&Chat, Nelimitat Video și Nelimitat Music sunt disponibile pe www.vodafone.ro/nelimitataplicatii

Date personale

 • Autentificarea în aplicație se face cu contul tău de Facebook.
 • În plus, avem nevoie să îți verificăm vârsta pe baza CNP-ului, ca să ai acces la ofertele speciale pentru tinerii cu vârsta intre 16- 26 de ani, inclusiv. Pentru a putea afisa oferte locale de la Vodafone sau parteneri, avem nevoie de locatia ta.
 • Politica de confidentialitate a Vodafone este disponibila aici

Roaming

 • Daca ai Cartela, bonusurile si optiunile Vodafone Shake sunt valabile exclusiv national, cu oferta activa pe cont, de minimum 5 Euro.
 • Dacă ai un abonament cu acces la serviciul de roaming, traficul efectuat prin opțiunile Vodafone Shake în țările din Spațiul Economic European (SEE) va fi disponibil în limita de utilizare rezonabilă, iar la depăşire se vor aplica tarifele standard. Detalii despre politica de utilizare rezonabila a serviciului de internet mobil in Roaming, in tarile din Spatiul Economic European, aici. Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone Shake va fi tarifat conform abonamentului sau ofertei tale. Daca ai un abonament fara acces la serviciul de roaming, bonusurile si optiunile Vodafone Shake sunt valabile exclusiv national.

Activare și dezactivare opțiuni

 • Aceste bonusuri speciale pot fi activate doar din aplicația Vodafone Shake.
 • Bonusurile și ofertele cu plată nu se reactivează automat după data lor de expirare.
 • Dacă ești abonat Vodafone, plata se face pe factură, începând cu luna următoare. Costul opțiunii nu se împarte la numărul de zile rămase din lună.
 • Dacă ești utilizator Cartela Vodafone, plata se face din creditul existent pe cont la momentul activării. Dacă nu ai credit pe cont, trebuie să-ți reîncarci Cartela.
 • Poți activa pe contul tău oricare opțiune Vodafone Shake sau toate. Îți putem activa o opțiune doar dacă nu ai deja pe cont o opțiune care îți oferă un beneficiu identic.
 • Dacă ești utilizator Cartela Vodafone, după consumarea creditului sau a volumului de date inclus în ofertă, blocarea accesului la serviciile de date se va aplica tuturor categoriilor de trafic.

Întrebări frecvente

Ce este Vodafone Shake și cui se adresează?

 • Vodafone Shake este aplicația cu oferte și bonusuri exclusive, dedicate tinerilor cu vârsta de până la 26 de ani, inclusiv, atât pentru cei cu abonament Vodafone, cât și pentru utilizatori ai Cartelei Vodafone.

Cum descarc aplicația Vodafone Shake?

 • Aplicația Vodafone Shake se poate descărca din Play Store (pentru Android) și din App Store (pentru iOS). Trebuie doar să cauți “Vodafone Shake” în magazinul online, descarci aplicația și te bucuri de ofertele unice dedicate tinerilor.

Ce pot să îmi iau din Vodafone Shake?

 • In Vodafone Shake îți poți lua, gratuit, săptămânal: 10 GB, opțiunea Video, opțiunea Social&Chat precum și opțiunea Music. Oferta Daily Shake eliberează un bonus de 1500 Shakes la a 5 a activare. Bonusul de 10 GB Power Shake poate fi luat de maximum 6 ori pe lună. Descoperă-le pe toate în aplicație!

Cum pot folosi beneficiile din Vodafone Shake?

 • Bonusurile din Vodafone Shake pot fi folosite doar cu o ofertă de minimum 5 euro credit pe cont sau cu orice abonament Vodafone.
 • În cazul Cartelei Vodafone, ofertele speciale plătite din Vodafone Shake pot fi folosite fără o ofertă activă pe cont.
 • După expirarea lor, fiecare opțiune Vodafone Shake se dezactivează automat. Vei primi automat o notificare prin SMS în momentul dezactivării.

Ce este Shake the World?

 • Noul concept Shake the World permite utilizatorilor să fie recompensați cu Shakes, de fiecare dată când activează o ofertă (gratuită sau contra cost) în aplicație.

Cum câștig premiul?

 • Adună Shakes activând ofertele Shake, iar când strângi numărul suficient de Shakes pentru premiul dorit, îi poți schimba pentru o șansă la marele premiu.

Care sunt condițiile de participare?

 • Campania este deschisă utilizatorilor de Cartelă cu Ofertă activă de minimum 5 eurocredit sau abonament Vodafone, cu vârsta între 18 și 26 ani împliniți, care folosesc aplicația Shake în perioada campaniei.

Ce premii pot să câștig?

 • Poți alege vouchere Vodafone sau de la parteneri: Free Spirit, Carturesti, 7card, Answear, Clever, Smart Driving sau Dodo Pizza.

Ce informații personale sunt necesare pentru a primi oferta?

 • Pentru a face totul mai ușor pentru tine, te poți autentifica doar cu contul tău de Facebook sau cu cel de Google. Nimic mai simplu! Pentru acces la ofertele speciale pentru tineri avem nevoie de numărul tău Vodafone și de CNP pentru a face dovada vârstei.

Ce se întâmplă când folosesc ofertele activate prin Shake în Roaming?

 • Daca ai Cartela, bonusurile si optiunile Vodafone Shake sunt valabile exclusiv national, cu oferta activa pe cont, de minimum 5 Euro.
 • Dacă ai un abonament cu acces la serviciul de roaming, traficul efectuat prin opțiunile Vodafone Shake în țările din Spațiul Economic European (SEE) va fi disponibil în limita de utilizare rezonabilă, iar la depăşire se vor aplica tarifele standard. Detalii despre politica de utilizare rezonabila a serviciului de internet mobil in Roaming, in tarile din Spatiul Economic European, aici. Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone Shake va fi tarifat conform abonamentului sau ofertei tale. Daca ai un abonament fara acces la serviciul de roaming, bonusurile si optiunile Vodafone Shake sunt valabile exclusiv national.