Se încarcă...

Politica de confidențialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu aceste reguli.

Vodafone Romania S.A. poate detine informatii despre tine, pe care ni le-ai oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele tau, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folosesti serviciile si produsele noastre (de exemplu: tipul, data, ora, durata convorbirilor sau a mesajelor, numerele apelate, cat de mult cheltuiesti cu produsele si serviciile noastre si informatii ce rezulta in urma vizitarii site-urilor noastre), si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizezi produsele si serviciile noastre (Informatie).

1. În ce fel poate utiliza Vodafone Romania S.A. aceste informaţii personale?

Informatiile despre tine pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Vodafone Romania S.A., cum ar fi:

 • 1. procesarea comenzilor sau cererilor tale;
 • 2. efectuarea verificarii creditului si a cheltuielilor (in afara de cazul in care exista o intelegere prealabila in acest sens);
 • 3. oferirea de produse si/sau servicii catre tine;
 • 4. facturare (in cazul in care nu beneficiezi de servicii preplatite);
 • 6. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre tine;
 • 7. realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Vodafone Romania S.A. si ale distribuitorilor sai;
 • 8. contactarea ta (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Vodafone Romania S.A. si ale distribuitorilor nostri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru tine (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fii contactat in acest sens);
 • 9. inregistrarea informatiilor despre tine in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le ai in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

2. Distribuirea informaţiilor despre tine

 • 1. Vodafone Romania S.A. are dreptul sa distribuie aceste informatii despre tine catre Distribuitorii sai , care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si Vodafone Romania S.A.
 • 2. Vodafone Romania S.A. are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre tine catre terti in urmatoarele cazuri:
  • 2.1. acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi dealerii sau furnizorii nostri;
  • 2.2. incepand cu data de 26 februarie, datele cu caracter personal ale clientilor debitori, nu se mai prelucreaza in sistemele de evidenta de tipul birourilor de credit. Prin aceasta modificare, Vodafone Romania se aliniaza deciziei 105/2007 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, emise la data de 27 decembrie 2007, de catre Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
  • 2.3. daca altcineva iti plateste factura, ca de exemplu angajatorul tau, acelei persoane;
  • 2.4. tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce te-ar putea interesa.

3. Transfer de informaţii în afara României

Daca vrei sa folosesti produsele si serviciile noastre in strainatate, informatiile despre tine pot fi transferate in acea tara. Site-urile noastre s-ar putea de asemenea sa se gaseasca pe servere din afara tarii. Te avertizam ca protectia datelor prin legi ale altor tari decat Romania ar putea fi mai putin cuprinzatoare decat legislatia acestei tari.

4. Drepturile conferite de Legea 677/2001

Persoanele vizate beneficiaza de drepturile conferite de Legea 677/2001 (inclusiv dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si de opozitie). Drepturile persoanelor vizate se exercita prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la sediul Globalworth Tower, strada Barbu Văcărescu nr. 201, etaj 8, sector 2, 020276 București, România.