Shake the internet
La Cartelă sau
abonament

Disponibilă în:

App Store

iPhone iOS 8
sau mai nou

Google Play

Smartphone Android 5.0
sau mai nou

Ce găsești în Shake?

Bonus

 
GRATUIT săptămânal
 

 

0,10€ / zi
0,30€ / săptămână
 

Bonus

 
GRATUIT săptămânal

Cum îți activezi Vodafone Shake?
Ce poate fi mai simplu?

Vodafone Shake te nelimitează pe Social & Chat

Spui „prezent!” pe rețelele de socializare în orice moment și comunici cu toți prietenii. Îți faci selfie-uri cât e ziua de lungă. Asta pentru că doar cu Vodafone Shake ai net GRATUIT nelimitat în aplicațiile de socializare și chat.

Vodafone Shake îți dă access la muzica preferată, în fiecare zi!

Viața are nevoie de fundal sonor. Urmează-ți ritmul preferat, oricând, fără grija consumului de net. Cu Music ai trafic de net în aplicațiile de streaming de muzică incluse: Apple Music, Soundcloud, Zonga și Tidal. Play & replay!

Vodafone Shake 10 GB.
Îți iei săptămânal doza de net

Nu contează dacă ai Cartelă sau abonament, ce contează e că poți să îți faci net cât cuprinde pentru că în fiecare săptămână îți iei GRATUIT 10 GB. Te dai pe net când vrei, cât vrei. Cool, nu?

SOCIAL&CHAT

                 
 
 • Trafic de internet în aplicațiile de socializare, cele de mesagerie și cele pentru apeluri de voce și apeluri video prin internet: Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Message+, Pinterest, Twitter, Tumblr și Viber. Lista este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condiţiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori.
 • Traficul efectuat prin accesarea linkurilor din aceste aplicaţii, care redirecţionează către website-uri terţe, nu este inclus, fiind consumat din traficul de internet inclus în abonament sau extraopțiuni, sau tarifat conform ofertei de pe contul tău.
 • Utilizarea opțiunii Social & Chat este permisă pentru nevoile tale proprii și în limite rezonabile.
 • Activarea opțiunii Social & Chat implică acordul privind prelucrarea datelor de trafic.
 • Opțiunea este disponibilă exclusiv în aplicația Vodafone Shake.

MUSIC

 
 • Trafic de internet în aplicațiile de audio streaming: Apple Music, Soundcloud, Zonga și Tidal. Lista este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condiţiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori.
 • Traficul efectuat prin accesarea linkurilor din aceste aplicaţii, care redirecţionează către website-uri terţe, nu este inclus, fiind consumat din traficul de internet inclus în abonament sau extraopțiuni, sau tarifat conform ofertei de pe contul tău.
 • Utilizarea opțiunii Music este permisă pentru nevoile tale proprii și în limite rezonabile.
 • Activarea opțiunii Music implică acordul privind prelucrarea datelor de trafic.
 • Opțiunea este disponibilă exclusiv în aplicația Vodafone Shake.

10 GB

 
 • Bonusul de 10 GB este valabil 7 zile. Pentru Cartela Vodafone, acest bonus poate fi folosit cu o ofertă națională activă de minimum 5€ credit.
 • Poți lua bonusul o singură dată pe săptămână.

Bine de știut

   

  Aplicație

  Aplicația Vodafone Shake este dedicată celor sub 24 de ani, inclusiv. Aplicația poate fi descărcată din Play Store (pentru telefoanele cu sistem de operare Android) și din App Store (pentru telefoanele cu sistem de operare iOS). Trebuie doar să cauți “Vodafone Shake” în magazinul online, descarci aplicația și te bucuri de ofertele unice dedicate tinerilor.

  Beneficii și bonusuri

  Bonusurile din Vodafone Shake pot fi folosite doar cu o ofertă de minimum 5 euro pe cont sau cu orice abonament Vodafone.

  După expirare, fiecare ofertă Vodafone se dezactivează automat. Vei primi o notificare prin SMS în momentul dezactivării.

  Bonusul de 10 GB este valabil 7 zile și se poate activa o dată pe săptămână. Atât în cazul unui abonament, cât și al Cartelei Vodafone, acesta se consumă primul.

  Activarea opțiunilor implică acordul privind prelucrarea datelor de trafic. Detaliile complete despre cele opțiunile Social&Chat și Music sunt disponibile pe www.vodafone.ro/pass

  Date personale

  Autentificarea în aplicație se face cu contul tău de Facebook.

  În plus, avem nevoie să îți verificăm vârsta pe baza CNP-ului, ca să ai acces la ofertele speciale pentru tinerii cu vârsta de până la 24 de ani, inclusiv.

  Roaming

  Dacă ai o ofertă sau un abonament cu acces la serviciul de roaming, traficul efectuat prin opțiunile  Vodafone Shake în țările din Spațiul Economic European (SEE) va fi disponibil în limita de utilizare rezonabilă, iar la depăşire continuă traficul de internet la tarifele standard/reglementate, de aici. Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone Shake va fi tarifat conform abonamentului sau ofertei tale.

  Dacă eşti în alte ţări, din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone Shake va fi tarifat conform abonamentului sau ofertei tale.

  Activare și dezactivare opțiuni

  • Aceste bonusuri speciale pot fi activate doar din aplicația Vodafone Shake.
  • Bonusurile și ofertele cu plată nu se reactivează automat după data lor de expirare.
  • Dacă ești abonat Vodafone, plata se face pe factură, începând cu luna următoare. Costul opțiunii nu se împarte la numărul de zile rămase din lună.
  • Dacă ești utilizator Cartela Vodafone, plata se face din creditul existent pe cont la momentul activării. Dacă nu ai credit pe cont, trebuie să-ți reîncarci Cartela.
  • Poți activa pe contul tău oricare opțiune Vodafone Shake sau pe toate trei. Îți putem activa o opțiune doar dacă nu ai deja pe cont o opțiune care îți oferă un beneficiu identic.
  • Dacă ești utilizator Cartela Vodafone, după consumarea creditului sau a volumului de date inclus în ofertă, blocarea accesului la serviciile de date se va aplica tuturor categoriilor de trafic.

  Termeni și condiții

Întrebări frecvente

   

Ce este Vodafone Shake și cui se adresează?

Vodafone Shake este aplicația cu oferte și bonusuri exclusive, dedicate tinerilor cu vârsta de până la 24 de ani, inclusiv, atât pentru cei cu abonament Vodafone, cât și pentru utilizatori ai Cartelei Vodafone.

Cum descarc aplicația Vodafone Shake?

Aplicația Vodafone Shake se poate descărca din Play Store (pentru Android) și din App Store (pentru iOS). Trebuie doar să cauți “Vodafone Shake” în magazinul online, descarci aplicația și te bucuri de ofertele unice dedicate tinerilor.

Ce pot să îmi iau din Vodafone Shake?

In Vodafone Shake îți poți lua, gratuit, săptămânal: opțiunea Social&Chat și 10 GB precum și opțiunea Music pentru o zi sau pentru o saptămână. Descoperă-le pe toate în aplicație!

Cum pot folosi beneficiile din Vodafone Shake?

Bonusurile din Vodafone Shake pot fi folosite doar cu o ofertă de minimum 5 euro credit pe cont sau cu orice abonament Vodafone.

In cazul Cartelei Vodafone, ofertele speciale plătite din Vodafone Shake pot fi folosite fără o ofertă activă pe cont.

După expirarea lor, fiecare opțiune Vodafone Shake se dezactivează automat. Vei primi automat o notificare prin SMS în momentul dezactivării.

Ce informații personale sunt necesare pentru a primi oferta?

Pentru a face totul mai ușor pentru tine, te poți autentifica doar cu contul tău de Facebook. Nimic mai simplu! Pentru acces  la ofertele special pentru tineri avem nevoie de numărul tău Vodafone și de CNP pentru a face dovada vârstei.

Ce se întâmplă când folosesc ofertele activate prin Shake în Roaming?

Dacă ai o ofertă compatibilă cu serviciul de roaming, traficul efectuat prin opțiunile Vodafone Shake în țările din Spațiul Economic European va fi disponibil gratuit în limita de utilizare rezonabilă. La depăşirea limitei de utilizare rezonabilă vei fi tarifat cu tarifele standard/reglementate, pe care le găsești aici. Dacă eşti în ţări din afara SEE, traficul în aplicaţiile incluse în opțiunile Vodafone va fi tarifat conform abonamentului sau ofertelor tale.

Descarcă aplicația