Se încarcă...

Plată pe factura Vodafone

Nu sta la coadă! Foloseşte benzile 2 şi 3 în zona staţiei de taxare Fetești.

Plăteşte trecerea podurilor de la Fetești direct cu telefonul tău mobil! Trimite SMS la 7577 pentru achiziţionarea unei treceri (peaj) pentru fiecare categorie de vehicul parcurgând următorii paşi:

 1. Trimite un SMS la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al maşinii şi categoria corespunzătoare tipului tău de vechicul (poţi să verifici corespondenţele în tabelul de mai jos).
 2. Vei primi prin SMS un mesaj în care vei fi informat că peajul va fi emis pentru datele furnizate şi solicitarea de a le confirma.
 3. Dacă detaliile sunt corecte, trimite SMS la 7577 cu textul DA.
 4. Vei primi prin SMS mesajul de confirmare pentru emiterea peajului, seria şi durata de valabilitate.

Categorie peaj

Tip vehicul

Tarif (euro)

Număr de treceri

Text trimis prin SMS la 7577

1

a) Vehicule rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto – autoturisme.
b) Vehicule rutiere cu masă totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane.

2,70

1 trecere

număr înmatriculare 1 (exemplu: B90BIT 1)

2

a) Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto şi maximum 23 de locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto.
b) Vehicule rutiere cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi mai mică de 12 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane.

9,20

1 trecere

număr înmatriculare 2 (exemplu: B90BIT 2)

3

a) Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto).
b) Vehicule rutiere cu masă totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12 tone şi cu maximum 3 axe (inclusiv), exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane.

12,40

1 trecere

număr înmatriculare 3 (exemplu: B90BIT 3)

4

Vehicule rutiere cu masă totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12 tone şi cu minimum 4 axe (inclusiv), exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane.

17,60

1 trecere

număr înmatriculare 4 (exemplu: B90BIT 4)

Mesajele trimise către numărul 7577 sunt taxate cu tarif normal: 0,05 euro/SMS trimis.

Dacă deţii un abonament Vodafone, la preţul afişat se adaugă TVA. Dacă deții o Cartelă Vodafone, TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea acesteia.

Dacă doreşti detalii privind categoria peajului corespunzătoare fiecărui tip de vechicul trimite un SMS la numărul 7577 cu textul “INFO”. Pentru mai multe informaţii apelează numărul 1761 (tarif normal).

Achitarea trecerii (peajului) prin SMS se poate realiza în avans sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Plata prin SMS se poate efectua numai pentru o singură trecere, iar peajul este emis doar dacă ai primit mesajul de confirmare prevăzut la pasul 4.

Cu un simplu SMS la 1300 poţi obţine informaţii publice despre un anumit agent economic. Trebuie doar să treci în textul mesajului codul de identificare fiscală al societății respective. Vei primi imediat un SMS de răspuns cu următoarele date disponibile:

 • codul de identificare fiscală (exemplu: 123456);
 • denumirea agentului economic (exemplu: SC XXXXX SRL);
 • înregistrat/neînregistrat în scopuri de taxă pe valoare adăugată (exemplu: TVA DA/NU)
 • starea de inactivitate fiscală a agentului economic (exemplu: INACTIV FISCAL DA/NU);
 • aplicarea sistemului de taxă pe valoare adăugată la încasare (exemplu: TVA ÎNCASARE DA/NU);
 • cod de siguranţă stabilit de A.N.A.F. (exemplu: 123456789).

Informaţiile furnizate prin SMS sunt în concordanţă cu datele existente în baza de date a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Tariful aplicat pentru acest serviciu este de 0,15€ pentru fiecare interogare. Pentru clienţii cu abonament Vodafone se adaugă TVA.

Numărul de relaţii cu clienţii pentru serviciul de acces date ANAF prin SMS este: 031.403.9160.

Acum la Vodafone poți să îți cumperi rovinieta direct cu telefonul tău mobil! Trimite SMS la 7500, urmează instrucțiunile, și îți achizițonezi rovinieta pentru categoriile A, B, C, D, E, F, G, H cu perioada minimă de utilizare.

Pentru a-ți cumpăra o rovinietă trebuie să parcurgi următorii pași:

 1. Trimite un SMS la numărul 7500 cu numărul de înmatriculare al mașinii și categoria rovinietei corespunzătoare tipului tău de vechicul (poți să verifici corespondențele în tabelul de mai jos)
 2. Vei primi prin SMS un mesaj în care vei fi informat că rovinieta va fi emisă pentru datele furnizate și solicitarea de a le confirma
 3. Dacă detaliile sunt corecte, trimite SMS la 7500 cu textul DA.
 4. Vei primi prin SMS mesajul de confirmare a emiterii rovinietei, seria rovinietei și durata de valabilitate.

Mesajele trimise către numărul 7500 sunt taxate cu tarif normal, adică 0.05 euro/SMS trimis.

Dacă dorești detalii privind categoria rovinietei corespunzătoare fiecărui tip de vechicul trimite un SMS la numărul 7500 cu textul “INFO”.

Categorie rovinietă Tip vehicul Perioada de utilizare Tarif (euro) Text trimis prin SMS la 7500
A autoturism 7 zile 2,85 € număr înmatriculare A (ex. B90BIT A)
B vehicule de transport marfă cu MTMA mai mică sau egală de 3.5 tone 7 zile 5,55 € număr înmatriculare B (ex. B90BIT B)
C vehicule de transport marfă cu MTMA mai mare de 3.5 tone și mai mică sau egală de 7,5 tone; 1 zi 3,75 € număr înmatriculare C (ex. B90BIT C)
D vehicule de transport marfă cu MTMA mai mare de 7,5 tone și mai mică de 12 tone 1 zi 6,40 € număr înmatriculare D (ex. B90BIT D)
E vehicule de transport marfă cu MTMA mai mare sau egală de 12 tone, cu maximum 3 axe (inclusiv) 1 zi 8,00 € număr înmatriculare E (ex. B90BIT E)
F vehicule de transport marfă cu MTMA mai mare sau egală de 12 tone, cu minimum 4 axe (inclusiv) 1 zi 9,70 € număr înmatriculare F (ex. B90BIT F)
G vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto) și maximum 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto) 1 zi 3,75 € număr înmatriculare G (ex. B90BIT G)
H vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto) 1 zi 6,40 € număr înmatriculare H (ex. B90BIT H)

Pentru clienții cu abonament Vodafone se adaugă TVA.

Prin intermediul SMS se pot achita roviniete doar pentru vehicule înmatriculate în România.

Numărul de relații cu clienții pentru serviciul de plată a rovinietei prin SMS este 1761 cu tarif normal/minut.

Fie că eşti abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone, acum poți cumpăra aplicații din Windows Phone Store fără cardul de credit. După cumpărare, valoarea acestora va apărea pe factura ta Vodafone sau va fi scăzută din creditul tău de pe Cartelă.

Pentru a cumpăra o aplicaţie din Windows Phone Store conectează-te la Internet și deschide magazinul de aplicații, apoi:

 1. Alege aplicaţia dorită şi selecteză „Cumpărare” / “Buy”
 2. Creează-ţi cont şi autentifică-te (dacă nu ești deja autentificat).
 3. Selectează opțiunea de plată prin Vodafone.
 4. Aplicaţia cumpărată va fi descărcată automat în telefonul tău, iar tu vei primi un SMS şi un email ce vor confirma plata.

Vezi telefoanele Nokia disponibile în ofertă.