Se încarcă...

Servicii clienţi

Apelurile către departamentul de Relații Clienți al partenerilor au tarif normal (nu cu suprataxă):

 • Dacă este număr normal, minutele de apel se scad din minutele incluse în abonament/extraopțiune sau se taxează conform planului tarifar de pe contul tău.
 • Dacă este număr scurt, minutele de apel nu se scad din minutele incluse în abonament/extraopțiune, ci se taxează cu tarif standard în funcție de planul tarifar de pe contul tău.
Caută

 

Oferte și acces la servicii suplimentare din domeniile care te interesează, fără costuri suplimentare. Odată înscris în serviciul AdPlus, îți poți modifica oricând opțiunile prin apel gratuit la *567.

Informațiile sunt trimise prin SMS, MMS, email sau print-uri. Datele tale rămân confidențiale, datorită sistemului de management al securității implementat de Vodafone.

Cu Vodafone AdPlus, ai parte de:

 • Cele mai atractive oportunităţi de cumpărare din România - auto, produse bancare şi de asigurări, vestimentaţie, produse pentru casa ta, vacanţe etc.
 • Acces la informaţii despre brandurile tale preferate şi despre produsele şi serviciile nou apărute în domeniile tale de interes.
 • Divertisment- întrebări, jocuri pentru mobil, chestionare, tombole, totul pentru distracţia ta.
 • Discounturi şi testări gratuite oferite de Vodafone şi partenerii Vodafone.
 • Conţinut şi oferte personalizate pentru tine.

Serviciul Ad Plus este gratuit!

Dacă ești client Vodafone, ai parte de o serie de servicii pe cartela ta SIM. Ai rapid informații de interes pentru tine, precum cele financiare.

Dacă ai un abonament sau o cartelă Vodafone, te poți bucura de:

Servicii Financiare

Curs Valutar zilnic, cu istoric inclus.

Convertor Valutar

Servicii Divertisment

Tonuri de apel, pentru a-ți personaliza telefonul.

Mesaje de-a gata, cu acces direct la mesaje şi dedicaţii vocale. Vei găsi mereu mesaje noi, de sezon!

Meteo- starea vremii în oraşele pentru care doreşti să primeşti zilnic actualizări. Nou: De acum poţi afla starea vremii pentru 135 de oraşe din România.

Horoscop - poţi alege să primeşti horoscopul zilnic prin activarea alertelor pentru zodia ta.

Loto – afli oricând numerele câştigătoare la Loto 6/49 şi Noroc, Loto 5/40 sau Joker.Cu opţiunea alerte, ai numerele câştigătoare la numai 15 minute după extragere.

Abonament Vodafone - taxa de schimbare a SIM-ului este 3,96€ (TVA inclus). Tariful va apărea pe următoarea factură.

Cartela Vodafone - taxa de schimbare a SIM-ului este 3,96€ credit. Tariful se va scădea din creditul Cartelei Vodafone. Dacă nu ai acest credit disponibil în cont se va efectua o reîncărcare.

Micro-SIM este un cip special creat pentru PC tablete şi smartphone-uri de ultimă generaţie, care îţi oferă aceleaşi prestaţii ca o cartelă SIM obişnuită.

Poţi achiziţiona pentru gadget oricare dintre pachetele actuale prepaid şi postpaid pentru voce şi date şi ai parte, în continuare, de cea mai bună acoperire şi cel mai rapid Internet mobil.

Tarife

Micro-SIM este oferit gratuit împreună cu unul dintre pachetele de voce (Abonamente Voce sau Cartela Vodafone) sau date (Internet pe PC sau Cartela Internet Vodafone) disponibile în ofertă.

Categorie servicii Serviciu Preţ cerere Preţ răspuns Preţ alertă
  Curs valutar 0€ 0,25€ -
Convertor 0€ 0,25€ -
ATM în zonă 0,05 0,20€ - -
Divertisment Tonuri de apel 0,05€ 0,50€ -
Mesaje de-a gata - 0,10 €/apel -
Vreme 0,05€ 0,20€ 0,10€
Horoscop 0,05€ 0,20€ 0,10€
Loto 0,05€ 0,20€ 0,10€
Servicii Vodafone Reîncărcare 0€ 0€ -
Cadou 30 SMS 0,05€ 0,99€ -

Registrul abonaților este o bază de date accesibilă publicului, pe care o poți accesa sub forma unei agende publice, dacă ești client Vodafone. Aici vei găsi:

 • Numele și prenumele, domiciliul și numerele de telefon și de fax pentru abonații persoane fizice;
 • Denumirea, adresa, Codul Unic de înregistrare, numerele de telefon și de fax pentru abonații persoane juridice.

Totodată, poți face publice și datele propriei companii.

Tarifele serviciilor conexe contractului de servicii Vodafone sunt următoarele:

 • schimbarea cartelei SIM cu acelaşi Număr de telefon este taxabilă cu 3,96 euro (valoare cu TVA inclus). Acest tarif nu este perceput în cazul în care înlocuirea este determinată de defecţiuni ale cartelei SIM utilizate sau de schimbarea terminalului sau a tehnologiei serviciilor de acces;
 • emiterea facturii tipărite nedetaliate este taxabilă cu 0,25 euro (valoare cu TVA inclus);
 • emiterea/reemiterea facturii detaliate tipărite este taxabilă cu 0,99 euro (valoare cu TVA inclus). Taxa aferentă emiterii/reemiterii facturii detaliate tipărite se aplică per factură solicitată, indiferent de câte numere de telefon sunt active la acea dată în contul de Client.