Se încarcă...

Servicii clienţi

Prin serviciul gratuit Vodafone AdPlus, ai parte de oferte personalizate din domeniile care te interesează, fără costuri suplimentare, protejându-ți în același timp datele personale în acord cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Cu Vodafone AdPlus beneficiezi de:

 • Cele mai atractive oportunităţi de cumpărare din România - auto, produse bancare şi de asigurări, vestimentaţie, produse pentru casa ta, vacanţe etc.
 • Acces la informaţii despre brandurile tale preferate şi despre produsele şi serviciile nou apărute în domeniile tale de interes
 • Conţinut şi oferte personalizate pentru tine

Marketing | Personalizarea comunicărilor comerciale

Vodafone și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private. Vei primi mesaje personalizate de la Partenerii Vodafone prin serviciul AdPlus numai dacă ți-ai exprimat acordul, în mod explicit, pentru a primi astfel de mesaje sau ca datele tale să fie prelucrate în acest scop.

Datele sunt prelucrate pe următoarele categorii, în conformitate cu politica de confidențialitate disponibilă pe www.vodafone.ro/privacy:

 • Crearea de profil: înțelegând modul în care utilizezi produsele și serviciile noastre, îți putem îmbunătăți experiența în rețea și îți putem crea oferte adaptate nevoilor tale.
 • Date de trafic și localizare: prin analiza datelor de trafic și localizare în rețea îți putem recomanda oferte și servicii de interes pentru tine, în aria ta de acoperire. De asemenea, îți putem îmbunătăți experiența generală în rețeaua noastră.
 • Date de navigare pe internet: îți putem recomanda oferte și servicii de interes pentru tine.

Protejăm copiii. Pentru ca Vodafone susține părinții, în secțiunea “Permisiuni” vei avea posibilitatea să ne anunți dacă un număr de telefon este folosit de un minor, iar noi:

 • vom recomanda tutorelui ofertele și serviciile de interes;
 • îți oferim posibilitatea să modifici oricând statusul utilizatorului.

Produsele și serviciile partenerilor Vodafone

De asemenea, dorim să te informăm cu privire la produse și servicii ale partenerilor noștri, despre care credem că ai putea fi interesat. Partenerii noștri desfășoară activități în următoarele categorii de industrii / domenii de activitate:

 • Industria financiară bancară și financiară non-bancară (asigurari, pensii private, etc.);
 • Industria retail și a bunurilor de larg consum (inclusiv utilitati)
 • Industria auto;
 • Prestări de servicii;
 • Producție;
 • Industria ospitalității: hoteluri, restaurante, cafenele (HORECA).

În acest sens, vom utiliza datele tale de contact pentru a-ți transmite comunicări comerciale prin:

 • mijloace de comunicare electronice, de exemplu, prin e-mail sau telefon (SMS/MMS/ notificări push GSM, apeluri automate / operator uman), și/sau
 • corespondență tradițională (poștă sau curierat).

Temei juridic: permisiunea ta pentru primirea unor astfel de comunicări de la Partenerii Vodafone.

Informațiile de interes pentru tine sunt trimise prin SMS, MMS, email, apeluri automate sau pliante în factura Vodafone. Datele tale rămân confidențiale, nu sunt niciodată transmise către partenerii Vodafone fără acordul tău prealabil, datorită sistemului de management al securității implementat de Vodafone.

Vodafone nu comercializează produsele și nu prestează serviciile în numele Partenerilor pentru care alegi să primești comunicări comerciale. De aceea, pentru a te putea bucura de anumite produse, servicii, promoții sau alte beneficii oferite de Partnerii Vodafone prin campaniile SMS/MMS în care ți se solicită să te înscrii prin trimiterea unui răspuns la un număr scurt (de exemplu, “…răspunde gratuit cu DA pentru a fi contactat….”), sau prin campaniile cu operator automat în care ți se solicită să te înscrii prin apasarea unei taste (de exemplu, “…apasa 1 pentru a fi contactat….”), Vodafone va transmite numărul tău de telefon pentru a fi contactat de către acești Parteneri în scopul înscrierii în campanie. Dorim să te informăm, astfel, că vom considera în mod rezonabil că înscrierea ta în campania Partenerului reprezintă și acordul tău la transmiterea numărului de telefon în scopul contactării de către Partener.

Odată înscris în AdPlus, îți poți modifica oricând opțiunile prin următoarele metode:

 • în contul tău My Vodafone, secțiunea „Setări privind Protecția Datelor - Permisiuni Parteneri Vodafone” pentru gestionarea permisiunilor proprii; meniul „Setări privind Protecția Datelor” îți va oferi și posibilitatea de a renunța la sau de a te abona la primirea de mesaje de publicitate personalizată;
 • apel gratuit la Relații cu clienții (*222);
 • apel gratuit la *567;
 • trimiterea unui e-mail la adresa rgdp@vodafone.com pentru instrucțiuni;
 • accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul unui e-mail primit;
 • completarea formularului de asistență de pe site-ul nostru.

Succes la cumpărături!

Apelurile către departamentul de Relații Clienți al partenerilor au tarif normal (nu cu suprataxă):

 • Dacă este număr normal, minutele de apel se scad din minutele incluse în abonament/extraopțiune sau se taxează conform planului tarifar de pe contul tău.
 • Dacă este număr scurt, minutele de apel nu se scad din minutele incluse în abonament/extraopțiune, ci se taxează cu tarif standard în funcție de planul tarifar de pe contul tău.
Caută

 

Dacă ești client Vodafone, ai parte de o serie de servicii pe cartela ta SIM. Ai rapid informații de interes pentru tine, precum cele financiare.

Dacă ai un abonament sau o cartelă Vodafone, te poți bucura de:

Servicii Financiare

Curs Valutar zilnic, cu istoric inclus.

Convertor Valutar

Servicii Divertisment

Tonuri de apel, pentru a-ți personaliza telefonul.

Mesaje de-a gata, cu acces direct la mesaje şi dedicaţii vocale. Vei găsi mereu mesaje noi, de sezon!

Meteo- starea vremii în oraşele pentru care doreşti să primeşti zilnic actualizări. Nou: De acum poţi afla starea vremii pentru 135 de oraşe din România.

Horoscop - poţi alege să primeşti horoscopul zilnic prin activarea alertelor pentru zodia ta.

Loto – afli oricând numerele câştigătoare la Loto 6/49 şi Noroc, Loto 5/40 sau Joker.Cu opţiunea alerte, ai numerele câştigătoare la numai 15 minute după extragere.

Abonament Vodafone - taxa de schimbare a SIM-ului este 3,96€ (TVA inclus). Tariful va apărea pe următoarea factură.

Cartela Vodafone - taxa de schimbare a SIM-ului este 3,96€ credit. Tariful se va scădea din creditul Cartelei Vodafone. Dacă nu ai acest credit disponibil în cont se va efectua o reîncărcare.

Micro-SIM este un cip special creat pentru PC tablete şi smartphone-uri de ultimă generaţie, care îţi oferă aceleaşi prestaţii ca o cartelă SIM obişnuită.

Poţi achiziţiona pentru gadget oricare dintre pachetele actuale prepaid şi postpaid pentru voce şi date şi ai parte, în continuare, de cea mai bună acoperire şi cel mai rapid Internet mobil.

Tarife

Micro-SIM este oferit gratuit împreună cu unul dintre pachetele de voce (Abonamente Voce sau Cartela Vodafone) sau date (Internet pe PC sau Cartela Internet Vodafone) disponibile în ofertă.

Categorie servicii Serviciu Preţ cerere Preţ răspuns Preţ alertă
  Curs valutar 0€ 0,25€ -
Convertor 0€ 0,25€ -
ATM în zonă 0,05 0,20€ - -
Divertisment Tonuri de apel 0,05€ 0,50€ -
Mesaje de-a gata - 0,10 €/apel -
Vreme 0,05€ 0,20€ 0,10€
Horoscop 0,05€ 0,20€ 0,10€
Loto 0,05€ 0,20€ 0,10€
Servicii Vodafone Reîncărcare 0€ 0€ -
Cadou 30 SMS 0,05€ 0,99€ -

Tarifele serviciilor conexe contractului de servicii Vodafone sunt următoarele:

 • schimbarea cartelei SIM cu acelaşi Număr de telefon este taxabilă cu 3,96 euro (valoare cu TVA inclus). Acest tarif nu este perceput în cazul în care înlocuirea este determinată de defecţiuni ale cartelei SIM utilizate sau de schimbarea terminalului sau a tehnologiei serviciilor de acces;
 • emiterea facturii tipărite nedetaliate este taxabilă cu 0,25 euro (valoare cu TVA inclus);
 • emiterea/reemiterea facturii detaliate tipărite este taxabilă cu 0,99 euro (valoare cu TVA inclus). Taxa aferentă emiterii/reemiterii facturii detaliate tipărite se aplică per factură solicitată, indiferent de câte numere de telefon sunt active la acea dată în contul de Client.