Se încarcă...

Vodafone 4G - viteze de până la 225 Mbps

Ce înseamnă 4G?

  • a patra generație în tehnologia comunicațiilor mobile, oferită pe baza standardului LTE (Long Term Evolution)
  • tehnologia care utilizează resursele disponibile într-un mod foarte eficient și care permite viteze de navigare net superioare celei 3G, de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload
  • tehnologia care oferă o stabilitate crescută a conexiunii și un număr mai mare de utilizatori simultan
  • tehnologia care permite video streaming HD, videoconferințe HD cu apel video și jocuri online complexe. Datorită vitezei semnificativ mai mari, melodiile sau aplicațiile vor fi descărcate într-un timp foarte scurt.

Serviciile 4G sunt disponibile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, numai împreună cu pachtele Vodafone RED, cu abonamentele de internet mobil pentru laptop și tabletă Smart NET 15, Smart NET 19 și Turbo 4G. Vezi harta de acoperire 4G.

Concret, cum te ajută 4G?

  • viteză maximă de transfer de până la 10 ori mai mare
  • viteză medie de transfer de până la 5 ori mai mare
  3G 4G
Descarci un fișier de 20 MB <3 minute <25 secunde
Asculți o melodie online <10 secunde <1 secundă
Vizionezi un videoclip pe YouTube <10 secunde <1 secundă
Vizionezi un videoclip HD online <1-3 minute <25 secunde
Încarci o fotografie pe Facebook <25 secunde <1 secundă

Timp de încărcare/streaming.

Cum poți beneficia de tehnologia Vodafone 4G?

Tableta Asus

1. Activează-ți unul dintre abonamentele RED pentru smartphone, sau un abonament pentru laptop și tabletă.

Tableta Asus

2. Alege un smartphone, un modem sau o tabletă compatibilă 4G și vei primi un nou SIM special pentru a putea avea acces la rețeaua 4G. SIM-ul dedicat 4G este un SIM de date special, care permite accesul la rețeaua 4G atunci când te afli în zona de acoperire.

Tableta Asus

3. Conectează-te. Împreună cu dispozitivul și cu SIM-ul 4G, vei putea accesa automat rețeaua 4G, precum și rețeaua 3G/3G+, în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G.

Acoperire

Rețeaua 4G Vodafone acoperă 100% din populaţia unui număr total de 19 orașe mari ale țării, cu viteze de până la 150 Mbps: Arad, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, Tîrgu Mureş şi Bucureşti.

Vezi harta de acoperire.

Ai la dispoziție viteze 4G de până la 150 Mbps și pe telefonul mobil, împreună cu o gamă variată de smartphone-uri 4G de top, la cele mai bune prețuri. În plus, acum ai acces la servicii 4G și în roaming, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming.