Se încarcă...

Despre cartelă

Cartela Vodafone îți dă libertatea să îţi alegi extraopţiunile şi serviciile care corespund cel mai bine nevoilor tale de comunicare, plătind când vrei şi cât ai nevoie.

La achiziționarea Cartelei Vodafone poți opta pentru următoarele variante:

  • Cartela Vodafone cu credit inițial 0€. La cumpărare, o extraopțiune promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat. Vezi aici care sunt extraopțiunile promoționale din ofertă.
  • Cartela Vodafone cu credit inițial 5€. La primul apel efectuat/SMS trimis se activează automat extraoptiunea cu nelimitat minute și SMS-uri în rețea, 200 minute și SMS-uri naționale și 100 MB net inclus. Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite în 24 de ore de la activare un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.
  • Cartela Vodafone cu credit inițial 1€. La primul apel efectuat se activează automat extraoptiunea cu minute și SMS-uri în rețea și minute naționale (100 minute/SMS-uri în rețea și 10 minute/SMS-uri naționale). Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite în 24 de ore de la activare un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.

Bine de știut

  • Dacă dorești o extraopțiune de valoare mai mare decât cea care se activează automat pe Cartelă și ai activat deja extraopțiunea, dar nu ai consumat din beneficiile incluse, poți cere creditul înapoi trimițând în 24 de ore de la activare un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579. Vei primi creditul și apoi poți reîncarca cu diferența până la valoarea extraopțiunii dorite. Important: în acest caz, nu se mai activează automat nicio extraopțiune. Pentru activarea unei extraopțiuni va trebui să intri în contul tău MyVodafone, să apelezi *100#, *222 sau să trimiți un SMS gratuit la numărul 321 cu textul specific pentru activarea extraopțiunii. (ex: oferta5, oferta6, oferta7, oferta8, oferta10 sau oferta12).
  • În cazul în care primul apel este efectuat către o destinație neinclusă în extraopțiune (ex: apel internațional), se va activa automat extraopțiunea aferentă cartelei achiziționate. Apoi se poate cere creditul înapoi și se poate activa una dintre extraopțiunile internaționale, fie se va reîncărca cu diferența necesară activării uneia dintre extraopțiunile naționale integrate, care conține beneficii internaționale.
  • Cartela Vodafone este înregistrată pe planul tarifar "Simplu". Poți alege să modifici planul tarifar către "Ore Favorite", "Numere Favorite" sau "Rețeaua mea" din contul tău MyVodafone, la *100# "Contul meu" sau la *222. Îți poți alege un număr favorit cu care să vorbești mai ieftin.