Se încarcă...

Despre cartelă

Cartela Vodafone îți dă libertatea să îţi alegi extraopţiunile şi serviciile care corespund cel mai bine nevoilor tale de comunicare, plătind când vrei şi cât ai nevoie.

La achiziționarea Cartelei Vodafone poți opta pentru următoarele variante:

 • Cartela Vodafone cu credit inițial 5€. La primul apel efectuat/SMS trimis se activează automat extraoptiunea cu minute și SMS-uri în rețea, minute naționale și net inclus (2000 minute/SMS-uri în rețea, 100 minute/SMS-uri naționale și 50 MB internet pe mobil). Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.
 • Cartela Vodafone cu credit inițial 1€. La primul apel efectuat se activează automat extraoptiunea cu minute și SMS-uri în rețea și minute naționale (100 minute/SMS-uri în rețea și 10 minute/SMS-uri naționale). Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.
  NOU la Cartela Cartelelor! Începând cu 22 noiembrie 2013, fiecare reîncărcare lunară de minimum 5€ credit a unei Cartele Vodafone cu credit inițial 1€ îți aduce un BONUS de 25 minute/SMS-uri naționale. Pentru acest bonus este eligibilă doar prima reîncărcare lunară de minimum 5€ credit, iar valabilitatea bonusului este de 30 de zile.
 • Cartela Vodafone cu credit inițial 0€. La cumpărare, o extraopțiune promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat. Vezi aici care sunt extraopțiunile promoționale din ofertă.

Bine de știut

 • Dacă dorești o extraopțiune de valoare mai mare decât cea care se activează automat pe Cartelă și ai activat deja extraopțiunea, dar nu ai consumat din beneficiile incluse, poți cere creditul înapoi trimițând un SMS gratuit cu textul CREDIT la numărul 579. Vei primi creditul și apoi poți reîncarca cu diferența până la valoarea extraopțiunii dorite. Important: în acest caz, nu se mai activează automat nicio extraopțiune. Pentru activarea unei extraopțiuni va trebui să intri în contul tău MyVodafone, să apelezi *100#, *222 sau să trimiți un SMS gratuit la numărul 321 cu textul specific pentru activarea extraopțiunii. (ex: MINI5, FLEXI6, COMBI7, SMART9, SMART12)
 • În cazul în care primul apel este efectuat către o destinație neinclusă în extraopțiune (ex: apel internațional), se va activa automat extraopțiunea aferentă cartelei achiziționate. Apoi se poate cere creditul înapoi și se poate activa una dintre extraopțiunile internaționale, fie se va reîncărca cu diferența necesară activării uneia dintre extraopțiunile naționale integrate, care conține beneficii internaționale.
 • Cartela Vodafone este înregistrată pe planul tarifar "Simplu". Poți alege să modifici planul tarifar către "Ore Favorite", "Numere Favorite" sau "Rețeaua mea" din contul tău MyVodafone, la *100# "Contul meu" sau la *222. Îți poți alege un număr favorit cu care să vorbești mai ieftin.

Bonus la apeluri primite

La acumularea a 60 de minute primite din alte rețele îți oferim un bonus de 60 de minute în rețea.

Minutele primite din alte rețele se acumulează dacă sunt îndeplinite simultan două condiții:

 • în ultimele 30 de zile ai efectuat cel puțin un eveniment taxabil

  Prin eveniment taxabil se înțelege orice apel, SMS, MMS sau sesiune de internet, efectuate la tarife standard, inclusiv apelurile, SMS, MMS, sesiunile de internet din extraopțiunile promoționale.

 • în ultimele 30 de zile nu ai primit bonus pentru apelurile primite din alte rețele

Bonusul 60 de minute în rețea se acordă o singură dată într-un interval de 30 de zile. Bonusul este valabil 30 de zile, se consumă după consumarea minutelor incluse în extraopțiuni sau alte bonusuri și se acordă până la 13 noiembrie 2014.

Bonusul poate fi folosit doar în perioada de valabilitate a Cartelei.

Nu se iau în calcul apelurile primite dacă te afli în roaming.