Se încarcă...

Transfer credit

Poți cere unui prieten să te ajute atunci când ramâi fără credit sau poți ajuta chiar tu pe cei care se află în situații similare. Ai acces la serviciul "Transferă credit", dacă ai 60 de zile vechime în rețea și dacă ai reîncărcat de minimum 6€ de la activarea Cartelei Vodafone. Ulterior, poți folosi serviciul doar dacă ești în perioada de valabilitate și dacă ai credit mai mare de 1,5€.

Serviciul este disponibil atât pe teritoriul țării, cât și în roaming, în funcție de caracteristicile tehnice ale rețelei străine în care te-ai înregistrat.

Solicită credit

Poți solicita credit oricărui utilizator Vodafone. Dacă este utilizator Cartela Vodafone va putea să îți transfere credit din contul său, iar dacă este abonat Vodafone va putea folosi reîncărcarea de pe contul de abonat.

Beneficiezi de maxim 4 notificări gratuite în fiecare lună.

 1. Apelează *120#.
 2. Alege serviciul "Transferă credit".
 3. Alege opțiunea "Solicită credit".
 4. Introdu numărul de telefon al persoanei careia îi soliciți credit.

Oferă credit

 • Poți oferi credit online, de pe laptop sau calculator, direct din contul tău MyVodafone, aici, sau prin apel la *120#.
 • Poți oferi credit oricărui utilizator Cartela Vodafone - 1€, 3€ sau 6€ credit, în funcție de creditul tău disponibil. Pentru a oferi credit, trebuie să ai minim 1.5€ credit disponibil. Poti oferi credit de maximum 4 ori intr-o perioada de 30 zile
 • Contul către care efectuezi transferul va primi o perioadă de valabilitate corespunzătoare valorii transferate: 5 zile pentru 1€ credit, 10 zile pentru 3€ credit si 20 zile pentru 6€ credit.
 • Dacă ai primit deja credit de la un alt utilizator Cartela Vodafone nu mai poți efectua transfer de credit pentru o perioadă de 30 de zile.
 • Dacă ai luat credit în avans vei putea transfera credit după ce returnezi suma primită în avans.
 • Poți oferi credit unui utilizator de Cartela Vodafone după ce împlinești 30 de zile de vechime la Cartela Vodafone și dacă ai efectuat reîncărcări cumulate de cel puțin 6€ credit.

Reîncărcare internaţională

Ai două notificări gratuite pe care le poți folosi pentru a solicita familei sau prietenilor tăi din străinătate sa îți reîncarce Cartela Vodafone.

 1. Apelează gratuit *122#.
 2. Alege opțiunea "Reîncărcare internaţională".
 3. Alege "Cere reîncărcare".
 4. Introdu numarul de telefon al persoanei căreia îi soliciți reîncărcarea (în format internațional).

Tariful pentru o notificare suplimentară (după terminarea celor 2 notificări gratuite) este de 0,12€ credit (fără TVA).