Se încarcă...

Reîncărcare și valabilitate

Reîncărcare de pe laptop/computer

Fără cont, cu card bancar

Reîncarci orice Cartelă Vodafone, fără autentificare, și plătești cu cardul bancar

Reîncarcă acum

Din contul tău MyVodafone

Poți plăti la următoarea factură sau cu un card bancar
 

Reîncarcă din contul tău

Reîncărcare de pe telefonul mobil

Expres, din site-ul mobil

Reîncarci de pe orice telefon mobil, fără autentificare, și plătești cu cardul bancar

Reîncarcă pe site-ul mobil

 

Din aplicația My Vodafone

Reîncarci rapid, de oriunde ai fi, atât cu cardul, cât și cu plata pe factură.

Descoperă noua aplicație

În plus, poți apela și la următoarele modalități de reîncărcare:

 • de pe un abonament Vodafone cu plata la factură prin *100#, ramura “Reîncărcare” sau la *222, ramura “Pentru factură, puncte și servicii active” și apoi ramura “Vrei să reîncarci”.
 • cu cod de reîncărcare, din magazinele sau locațiile partenerilor Vodafone – poți reîncărca prin apel la *144#, 444, *100# sau poți folosi formula directă de reîncărcare: *144*cod_reîncărcare*număr_telefon#
 • cu cartelă valorică; cumpără o cartelă valorică de la dealerii Vodafone ori de la distribuitori autorizaţi – oficii poştale, magazine, benzinării din întreaga ţară.
 • electronic: reîncarci electronic orice valoare întregă între 1 şi 100€, 120, 140, 160, 180 sau 200€ în magazinele partenere sau reîncărcare variabilă în euro, cu orice valoare >= 5 euro prin terminalele QIWI şi ZebraPay , E-Pin, Rompay din toată ţara.
 • de pe număr din altă rețea: se poate reîncărca prin apel de la orice nr fix, mobil din altă rețea prin apel la 0722044444

Reîncărcare când ești în străinătate

Îţi poţi reîncărca şi din străinătate Cartela Vodafone cu orice valoare între 5 şi 50€ sau cu 100€. Când eşti în roaming, oricine din țară poate să îți reîncărce cartela. Tările în care este disponibil serviciul sunt: Italia, Spania, Germania, Belgia, UK, Irlanda, SUA si Canada.

Cartela Vodafone poate fi reîncărcată din străinătate:

 • online, cu card bancar, chiar dacă nu ai un cont MyVodafone
 • online din contul tău MyVodafone.
 • De pe un abonament Vodafone cu plata la factură prin *100#.
 • Online din orice destinaţie a lumii, prin site-ul www.ding.com (site-ul oferă un grad ridicat de protecţie a datelor, toate tranzacţiile fiind verificate de VISA, MasterCard şi VeriSign)
 • Cu cardul de credit sau de debit.
 • Prin apel la *144# dacă ai o cartelă de reîncărcare din România
 • Din Spania și Italia, din magazine, chioşcuri, agenţii loto, locutorios sau benzinării care au afişat sigla ding*, sigla CSQ sau mesajul "Aici încărcare directă pentru Cartela Vodafone din România"
 • Din SUA, din locaţiile care au afişat semnul ding* sau mesajul "Aici încărcare directă pentru cartelă"

Indiferent de modalitatea de reîncărcare vei primi valabilitate care se adaugă celei existente, în limita a 18 luni.

Euro credit Valabilitate
credit
Perioada
graţie
1 € credit 5 zile -
2 € credit 10 zile -
3 € credit 15 zile 90 zile
4 - 6,99 € credit 30 zile 90 zile
7 - 10,99 € credit 60 zile 90 zile
11 - 15,99 € credit 90 zile 90 zile
16 - 25,99 € credit 120 zile 90 zile
26 - 200 € credit 150 zile 90 zile

Reîncărcările mai mici de 4€ credit se pot efectua în orice locaţie care are disponibilă facilitatea de reîncărcare directă.

Verificare credit și valabilitate

Dacă eşti abonat Vodafone ai următoarele variante de reîncărcare a Cartelei:

 1. Reîncărcare imediată, cu plata la factură. Modalități:
  • online, din contul tău MyVodafone
  • apel la *100# sau *144#, ramura Reîncărcare, opțiunea "Imediată din contul de abonat Vodafone"
  • apel la 444 sau *222.
 2. Reîncărcare programată, cu plata la factură

  Acest tip de reîncărcare este recomandată atunci când ai un copil, părinte, frate, prieten căruia îi reîncarci lunar Cartela Vodafone de pe abonament. Câştigi astfel timp şi scapi de grija reîncărcărilor în fiecare lună. Vei şti când s-a efectuat reîncărcarea pentru că vei fi notificat prin SMS pe numărul tău de abonat. De asemenea şi numărul Cartelei Vodafone pe care o reîncarci este notificat prin SMS cand se reîncarcă creditul.

  Dacă pe Cartela Vodafone există o extraopțiune, îți recomandăm să programezi reîncărcarea la aceeaşi dată la care se reînnoieşte extraopțiunea. Modalități:

  • online, din contul tău MyVodafone. De aici poți adăuga şi reîncărcarea săptămânală (de ex. în fiecare zi de miercuri) sau la o dată programată (de ex. "de ziua de naştere a utilizatorului Cartelei Vodafone)
  • apel la *100# sau *144# , ramura "Reîncărcare", şi alegi "Programată din cont de abonat"
  • apel la 444 sau *222.

  Bine de știut

  Pentru reîncărcările cu plata la factură (imediate sau programate) ți se va solicita o parolă (cea a programului Vodafone pentru tine). Parola inițială este formată din ultimele 4 cifre din CNP (persoane fizice), respectiv CUI (persoane juridice).

  Valoarea maximă lunară cu care poți reîncărca depinde de valoarea facturilor tale precedente. Când accesezi serviciul eşti informat asupra valorii maxime cu care poți să reîncarci până la următoarea dată de emitere a facturii.

  Serviciul de reîncărcare cu plata la factură (imediată sau programată) poate fi folosit dupa 30 de zile de la activarea numărului pe abonament.

Cartela Vodafone te ajută să comunici chiar și atunci când ramâi fară credit. Deși nu mai poți suna sau trimite mesaje scrise, îți poți ruga prietenii să te sune sau să îți transfere credit, trimițându-le notificări gratuite. Mai mult, poți cere credit în avans sau îți poți prelungi singur perioada de valabilitate a creditului.

Poți trimite 2 notificări gratuite "Sună-mă" în fiecare lună, către orice numar de mobil din rețeaua națională, chiar dacă nu mai ai credit sau dacă perioada de valabilitate a cartelei tale a expirat. După consumarea acestor 2 notificări, poți utiliza în continuare serviciul la un tarif de 0,05 € credit/notificare.

Pentru a trimite o notificare gratuită "Sună-mă", apelează *100#, ramura "Contul meu" sau:

 1. Apelează gratuit *120#.
 2. Alege opțiunea "Sună-mă".
 3. Alege "Sună-mă național".
 4. Introdu numărul de telefon al persoanei care vrei să te sune.

Notificare gratuită "Sună-mă internaţional"

Atunci când ramâi fără credit sau valabilitate la cartelă, poți trimite notificări "Sună-mă" oricărui număr mobil internațional. Beneficiezi de 2 notificări gratuite în fiecare lună. Orice notificare suplimentară va fi taxată cu 0,14€ credit.

 1. Apelează gratuit *100#, ramura "Contul meu" sau *100#, ramura "Internațional și Roaming"
 2. Alege opțiunea "Sună-mă internațional".
 3. Introdu numărul de telefon al persoanei care dorești să te sune (în format internațional). Numărul de telefon către care ai trimis notificarea va primi un mesaj de la Vodafone cu solicitarea ta.