Se încarcă...

Promoţie Cartela Vodafone

La Cartelă, Net foloseşti, mai mult Net primeşti!

Toamna asta, înscrie un prieten în Net foloseşti, Net primeşti ca să primeşti şi netul consumat de el! Cum? Trimite SMS cu numărul lui de telefon la 2777 şi primiţi net cât pentru doi. Ce-i al lui e şi al tău, ce-i al tău e şi al lui! 1 + 1 = MAI MULT NET

 

Oferta 5

Valabilitate
28 zile

Oferta 6

Valabilitate
28 zile

 

Valabilitate
28 zile

Oferta 7

Valabilitate
35 zile

Oferta 8

Valabilitate
35 zile

Oferta 10

Valabilitate
28 zile

Oferta 12

Valabilitate
28 zile

Ce Vrei Tu
(MB / minute /
SMS-uri naționale)

1000

minute/SMS-uri
naţionale şi
internaţionale
fix UE

1500

1500

2000

2000

2000

2000

Internet pe mobil

2.000 MB

4.000 MB

5.000 MB

6.000 MB

8.000 MB

9.000 MB

11.000 MB

BONUS la înrolarea în Net Folosești, Net Primești 30.000 MB

Minute internaționale pe mobil

100

200

200

200

400

700

700

NELIMITAT
minute / SMS-uri în rețea

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 €
credit

6 €
credit

6 €
credit

7 €
credit

8 €
credit

10 €
credit

12 €
credit

Viteze Internet pe mobil
Ofertele 6, 7, 8, 10 și 12 beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 100 Mbps download și 50 Mbps upload. Oferta 5 beneficiază de internet pe mobil la viteze 3G de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Viteza poate depinde de mai mulți factori, inclusiv parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.

Roaming
Ofertele includ beneficii disponibile doar național.

Apeluri internaționale
Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada.

Minutele naţionale şi unităţile "Ce Vrei Tu" sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Bonus 30.000 MB
Trimite SMS cu DA la 2777 şi înscrie-te în campania Net Foloseşti, Net primeşti. La înscriere primeşti automat bonusul 30.000 MB. Bonusul este valabil 120 de zile (maximum 10.000 MB/lună) şi poate fi folosit cu o ofertă naţională activă de minimum 5 euro credit. Primeşti bonusul o singură dată pe o Cartelă.

Trimite SMS cu numărul unei Cartele Vodafone şi înscrie şi acel număr în campanie. Automat, la înscriere, acel număr va primi şi el bonusul de 30.000 MB. După înscriere, MB acumulaţi de tine se vor primi ca bonus pe numărul înscris în campanie, iar MB acumulaţi de numărul înscris în campanie îi vei primi tu ca bonus. Bonusul cumulat se primeşte o dată la 14 zile, în limita a 30.000 MB la 28 de zile şi poate fi folosit cu o oferta naţională activă de minimum 5 euro credit.

Activare și reînnoire
Ofertele pot fi activate sau reînnoite de la 8 septembrie 2017 până la 15 noiembrie 2017, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Bine de știut despre extraopțiuni

Afișează Bine de știut despre extraopțiuni conținutul

Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni

Afișează Activare, reînnoire și dezactivare extraopțiuni conținutul

Informații despre Ce Vrei Tu

Afișează Informații despre Ce Vrei Tu conținutul

Bine de știut nelimitat Vodafone Italia și Spania

Afișează Bine de știut nelimitat Vodafone Italia și Spania conținutul
 
Ești client Vodafone?
Ești din altă rețea?

Primești

 

pentru fiecare apel primit/
iniţiat în orice reţea

 

pentru fiecare MB consumat

Trimite acum DA la 2777

Alte modalități de înscriere

 •  Direct în aplicația MyVodafone
    Simplu și rapid
 •  Sau introdu numărul de telefon în formularul de înscriere de la începutul acestei pagini

Cum afli câți MB ai acumulat?

 •  Trimiți SMS cu textul INFO la 2777

Cum recomanzi un prieten?

 •  Trimiți SMS la 2777 cu numărul de telefon al prietenului pe care vrei să îl recomanzi.

Cum ieși din promoție?

 •  Trimiți SMS la 2777 cu textul STOP

* Clienții Vodafone Business și Cartela Verde nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Primești

pentru apelurile
efectuate către Vodafone

 

Trimite acum DA la 0722 10 10 10

Alte modalități de înscriere

 •  Direct în aplicația MyVodafone
    Simplu și rapid
 •  Sau introdu numărul de telefon în formularul de înscriere de la începutul acestei pagini

Cum recomanzi un prieten?

 •  Trimiți SMS la 0722 10 10 10 cu numărul de
  telefon al prietenului pe care vrei să îl recomanzi.

Cum îți iei bonusul de NET?

 •  Te înscrii în promoție
 •  Alegi un număr de Cartela Vodafone pe care să primești bonusul.
 •  Dacă nu ai o Cartelă îți poți lua una gratis din
  orice magazin Vodafone.
 •  Trimiți prin SMS la 0722 10 10 10 numărul ales.

Cum ieși din promoție?

 •  Trimiți SMS la 0722 10 10 10 cu textul STOP.

Bine de știut

AscundeBine de știut

Client Vodafone cu Cartelă

 • Înrolarea în campania "NET folosești, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS gratuit, cu orice text, la 2777, pe www.vodafone.ro sau în aplicația MyVodafone
 • Cartela trebuie să fie activă în momentul înrolării. Activarea Cartelei se efectuează în urma introducerii într-un telefon
 • O Cartelă preplătită Vodafone poate fi asociată unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale pentru a primi bonusurile de net pe care acel număr le acumulează.
 • O Cartelă preplătită Vodafone poate fi asociată unui singur număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care se va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 2777 cu textul INFO. Vei primi atât informaţii despre acumularea ta cât şi despre cât a acumulat numărul care te-a ales să primeşti bonusurile, dacă eşti asociat unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "NET folosești, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Nu vei mai primi nici bonusurile accumulate de prietenii tăi dacă eşti asociat unui număr de abonament Vodafone sau al altei reţele mobile naţionale.

Client Vodafone cu abonament, persoană fizică

 • Înrolarea în campania "NET folosești, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS gratuit, cu orice text, la 2777 sau pe www.vodafone.ro
 • Asocierea unei Cartele Vodafone se efectuează prin trimiterea unui SMS gratuit la 2777 cu numărul ales. Cartela asociată trebuie să fie activă în momentul înrolării.
 • Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, cere în orice punct de vânzare Vodafone o Cartelă gratis.
 • Dacă vrei să schimbi numărul asociat, trimite SMS cu noul număr la 2777 şi vei primi pe acela următoarele bonusuri. La schimbarea numărului, noul număr nu va mai primi bonusul de 10.000 MB.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care numărul asociat va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 2777 cu textul INFO.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "NET folosești, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Numărul de Cartelă pe care l-ai asociat va primi un SMS prin care va fi informat de acest lucru.
 • Promoție valabilă doar pentru persoane fizice.

Client al altei reţele mobile naţionale

 • Înrolarea în campania "NET folosești, NET primeşti" se efectuează prin transmiterea unui SMS, cu orice text, la 0722 10 10 10 sau pe www.vodafone.ro. SMS–ul va fi taxat conform tarifelor operatorului tău.
 • Asocierea unei Cartele Vodafone se efectuează prin trimiterea unui SMS gratuit la 0722 10 10 10 cu numărul ales. Cartela asociată trebuie să fie activă în momentul înrolării.
 • Dacă nu ai încă o Cartelă Vodafone, cere în orice punct de vânzare Vodafone o Cartelă gratis.
 • Dacă vrei să schimbi numărul asociat, trimite SMS cu noul număr la 0722 10 10 10 şi vei primi pe acela următoarele bonusuri. La schimbarea numărului, noul număr nu va mai primi bonusul de 1 GB.
 • Pentru verificarea numărului de MB acumulat şi a datei la care numărul asociat va primi următorul bonus, trimite un SMS gratuit la 0722 10 10 10 cu textul INFO.
 • Dacă vrei să ieşi din campania "NET folosești, NET primeşti", trimite SMS gratuit cu textul STOP la 2777. Numărul de Cartelă pe care l-ai asociat va primi un SMS prin care va fi informat de acest lucru.

Toate bonusurile din Campania "NET folosești, NET primeşti" sunt valabile 14 zile, în perioada de valabilitate a Cartelei.

Se alocă 1 MB pentru fiecare 1 MB sau 1 minut apel primit sau efectuat. Bonusul se primește la fiecare 14 zile. Bonusul maxim care se poate acumula în 14 zile este de 15.000 MB, adica 30.000 MB/28 zile. MB, apelurile primite sau efectuate după acumularea celor 15.000 MB nu se vor mai lua în calcul la acumulare, urmând să se considere din nou apelurile, după alocarea bonusului. Bonusul poate fi folosit doar dacă există o ofertă națională de minimum 5 euro credit activă pe cont.

Clienții Vodafone Business și Cartela Verde nu sunt eligibili pentru activarea promoției.

Apelurile se contorizează în ordinea efectuării lor.