Se încarcă...

Vodafone RED

NELIMITAT în orice rețea, internet 4G și smartphone inclus

 
RED 25
25€ / lună
 
nelimitat
minute şi SMS-uri în orice rețea
 
250
minute internaționale mobil
 
400 MB
net
 
 
 • 400 MB bonus
dublu net
 
 
Samsung GALAXY
Express 2
Samsung GALAXY Express 2

14€

 

Vezi alte telefoane

 
 
 
RED 29
29 € / lună
 
nelimitat
minute şi SMS-uri în orice rețea
 
500
minute internaționale mobil
 
1 GB
net
 
 
 • 1 GB      bonus
dublu net
 
 
LG
G2 mini
 
LG G2 mini

19€

 
 
 
RED 45
45 € / lună
 
nelimitat
minute şi SMS-uri în orice rețea
 
1000
minute internațional mobil şi în roaming
 
2 GB
net national şi în roaming
 
 • 2 GB      bonus  
dublu net
 
 
HTC
One
 
HTC One

59€

 

Vezi alte telefoane

 
 
RED 59
59 € / lună
 
nelimitat
minute şi SMS-uri în orice rețea
 
2000
minute internațional mobil şi în roaming
 
3 GB
net national şi în roaming
 
 • 3 GB      bonus  
dublu net
 
 
Samsung
GALAXY S5
 
Samsung GALAXY S5

129€

 

Vezi alte telefoane

 
Vodafone pentru tineri

Intră în programul Vodafone pentru Tineri şi bucură-te de avantajele vârstei tale. Te înscrii gratuit în program și beneficiezi de tarife preferențiale și oferte promoționale cu tarife mici pentru apelurile în rețea sau în grup.

Află mai multe
 
 
Asigurarea Mobilă

Protejează-ți telefonul în caz de distrugere accidentală sau furt.

Află mai multe

Bine de știut

 • Minutele și SMS-urile naționale incluse în pachetele Vodafone RED se consumă pentru apeluri în rețeaua Vodafone (fix și mobil), rețelele naționale (fix și mobil).
 • Minutele naționale incluse în abonament pot fi folosite și pentru apeluri internaționale către rețelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie și Vatican și către rețelele fixe și mobile din SUA și Canada (1 minut național = 1 minut internațional). Tariful pentru apelurile efectuate către alte destinații internaționale care nu sunt incluse în abonament este cel standard, în funcție de destinația apelată - detalii.
 • Minutele internationale pe mobil incluse in abonament  se vor consuma pentru apeluri in retele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie și Vatican.
 • Minutele si traficul de date in roaming incluse in abonamentele RED 45 si RED 59 sunt disponibile in tarile din zona Principala (Albania, Antilele Olandeze, Austria, Belgia, Bulgaria,Cehia, Cipru, Croatia, Curacao, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Insulele Aland, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Reunion, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria). Tarifele la depasire sunt: 0.186 EUR/min, 0.062 EUR/MB.  Apelurile primite nu sunt tarifate. SMS-urile se tarifeaza in roaming cu 0.062 EUR/SMS. Pentru tarile din zona Extinsa (Africa de Sud, Australia, Egipt, Ghana, Hong Kong, India, Japonia, Malaezia, Noua Zeelanda, Qatar, Singapore) minutele si traficul de date  incluse in abonament se folosesc  pentru o taxa zilnica de 6 EUR/zi. Tarile incluse in zona Principala si Extinsa pot suferi modificari.
 • Tariful la depășire pentru internet pe mobil este de 1 €/100 MB și se aplică indiferent de traficul consumat din totalul  100 MB, păstrând viteza de trafic. Viteza de navigare: până la 43,2 Mbps pentru RED 25, pana la75 Mbps pentru RED 29 si pana la 100 Mbps pentru RED 45 si RED 59. Unitatea minimă de contorizare a traficului este de 10kb.
 • Accesul la viteza 4G este posibil în zona de acoperire a rețelei 4G, împreună cu un telefon compatibil și un SIM 4G.
 • Minutele și SMS-urile nelimitate în orice rețea:
  • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale). Până la această dată, apelurile către astfel de numere nu se scad din abonament și se taxează la tariful standard (0,186 €/minut pentru apelurile în rețelele naționale și 0,062 €/SMS pentru SMS-uri în rețelele naționale). Detalii complete aici.
  • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc.
  • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.
  • Nu pot fi consumate pentru trimiterea de mesaje multimedia (MMS). Pentru MMS se aplică tarifele standard: 0,174 €/MMS (național) și 0,434 €/MMS (internațional). Pentru a beneficia de MMS-uri incluse, îți poți activa extraopțiuni dedicate.
 • Abonamentele RED permit efectuarea de apeluri telefonice pe internet (VoIP).
 • Minutele international/in roaming și traficul de internet mobil nu se reportează.
 • Minutele și SMS-urile nelimitate, precum și trafic de internet mobil din abonamentele RED 25 si RED 29 sunt disponibile lunar în roaming, în 45 de țări, cu opțiunea Roaming pe zi (3€/zi sau 6€/zi, în funcție de țara vizitată) - detalii.
 • Vodafone Protect este o soluție completă de protecție antivirus și localizare telefon în caz de furt sau pierdere. Pentru a putea folosi serviciul trebuie instalată aplicația Vodafone Protect. Aplicația este disponibilă doar pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android. Traficul de date ce rezultă din folosirea aplicației este gratuit, iar traficul pentru descărcarea aplicației este tarifat conform ofertei incluse în abonament -detalii.
 • Vodafone Cloud este un serviciu pentru salvarea fișierelor personale de pe smartphone, PC sau tabletă într-un loc centralizat și pentru accesarea lor de pe un dispozitiv compatibil. Pentru a putea folosi serviciul trebuie instalată aplicația Vodafone Cloud. Aplicația Vodafone Cloud este disponibilă doar pentru smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android. Traficul de date în rețeaua mobilă ce rezultă din folosirea aplicației este tarifat conform abonamentului de date atât național cât și în roaming. Mai multe informații aici
 • Vodafone Zonga - pachetele Vodafone RED oferă acces nelimitat la conținutul Zonga. Traficul asociat utilizării aplicației este inclus – detalii.
 • Asigurarea mobilă inclusă în pachetele Vodafone RED 45 și Vodafone RED 59 este valabilă doar la achiziționarea unui telefon nou din portofoliul Vodafone odată cu abonamentul și doar dacă se semnează actul adițional pentru asigurare în maximum 30 de zile de la achiziționarea telefonului. Asigurarea mobilă oferă înlocuirea telefonului cu unul identic sau având funcții similare, în cazul în care telefonul este distrus ca urmare a unui accident, potrivit condițiilor și descrierilor din Termenii și conditiile asigurării.
 • În cazul în care te afli sub incidența perioadei minime contractuale pentru achiziționarea unui telefon la preț promoțional, planul tarifar nu poate fi schimbat cu un alt plan tarifar de tip "Fără Telefon", chiar dacă acesta este de valoare mai mare.
 • Pachetele Vodafone RED cu smartphone inclus sunt promoționale. Oferta este valabilă pentru contractele noi, încheiate pe 1 sau 2 ani, până la 30 aprilie 2014.
 • Prețurile sunt exprimate în euro și includ TVA.