Se încarcă...

Abonamente Ce Vrei Tu

CE VREI TU 6
NAȚIONAL

8 € / lună
NELIMITAT
minute și SMS-uri în rețea
2000 MB
Internet pe mobil național
1500 CE VREI TU
(1 minut național = 1 MB = 1 SMS național)
100 minute
internaționale pe mobil
0€

Vodafone
Smart Mini 7
cu CE VREI TU 6

 • Ecran 4 inch
 • Procesor Quad-Core
 • 512 MB RAM
 • Garanţie 24 luni
Cumpără acum
 

CE VREI TU 8
NAȚIONAL

10 € / lună
NELIMITAT
minute și SMS-uri în rețea
4000 MB
Internet pe mobil național
2500 CE VREI TU
(1 minut = 1 MB = 1 SMS)
200 minute
internaționale pe mobil
0€

Vodafone Smart E8
cu CE VREI TU 8

 • Android 7.1
 • Micro SD până la 128 GB
 • Memorie Internă 8 GB
 • Garanţie 24 luni
Cumpără acum
 

Viteze Internet pe mobil
Abonamentele beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Abonament Național 
Beneficiile incluse în abonamentele CE VREI TU 6 și CE VREI TU 8 sunt valabile doar în România. Pentru acest tip de abonament nu se poate activa serviciul Roaming. Activarea serviciului de roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului.

Contract
Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani.

Informaţii complete

Beneficiile naționale
Minutele naţionale incluse în abonament se vor consuma pentru: apeluri în reţele naţionale (fix şi mobil), apeluri internaţionale în reţele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Grecia, Olanda, Norvegia, Polonia, Suedia, Elveţia, Vatican şi se vor deduce din unităţile incluse în cele 1500 de minute/SMS-uri naţionale/MB trafic naţional pentru CE VREI TU 6 sau din cele 2500 de minute/SMS-uri naţionale/MB trafic naţional pentru CE VREI TU 8.
Ofertele sunt compuse din unități: minute naționale/MB/SMS-uri naționale, care se scad în ordinea efectuării lor din totalul unităților incluse. 1 MB = 1 minut = 1 SMS = o unitate

Ordinea de consum a minutelor incluse este în conformitate cu eligibilitatea acestora în funcție de destinație: primele se consumă minutele/SMS-urile în rețea, apoi minutele/SMS-urile naționale.

Detalii despre Internet pe mobil găsești aici, iar pentru setările de accesează: www.vodafone.ro/setari

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Ordinea de consum pentru traficul de internet pe mobil inclus în abonamente este: pentru CE VREI TU 6, prima dată se consumă 2000 MB trafic de net naţional şi apoi din cele 1500 de minute/SMS-uri naţionale/MB trafic național, iar pentru CE VREI TU 8, prima dată se consumă 4000 MB trafic de net național şi apoi din cele 2500 de minute/SMS-uri naţionale/MB trafic național.

După epuizarea unităților incluse în abonament, pentru inițierea de apeluri sau accesarea internetului este necesară o reîncărcare.

Roaming în Spațiul Economic European
Pentru abonamentul CE VREI TU 6  ;i CE VREI TU 8 nu se poate activa serviciul Roaming. Activarea serviciului de roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului.

Beneficii internaționale
Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonament, 100 minute pentru CE VREI TU 6, respectiv 200 minute pentru CE VREI TU 8, se vor consuma pentru apeluri internaţionale în reţele fixe şi mobile către Marea Britanie (fara Irlanda de Nord), Spania, Portugalia, Ungaria, Franţa, Germania, Italia, SUA şi Canada.

După consumarea minutelor internaționale incluse, atunci când apelurile sunt efectuate din credit reîncărcat (neutilizat pentru activarea unei opțiuni cu minute internaționale) se vor aplica tarifele standard în funcție de destinația apelată: Europa - rețele Vodafone și rețele fixe - 0,486€/minut, Europa - alte rețele mobile 0,595€/minut, SUA, Canada - 0,595€/minut. Poți verifica încadrarea destinației internaționale apelate și tarifele standard aici.

Minutele internaționale incluse în abonamente se pot folosi pentru apeluri către destinații internaționale,cu excepția destinațiilor internaționale speciale și premium – detalii aici.

Tarife la depășire 
Pentru serviciile care nu sunt incluse sau la depășirea beneficiilor incluse în oferte se aplică următoarele tarife:

 • 0,21€ / minut pentru apeluri în rețele naționale fixe și mobile;
 • 0,06€ / SMS național;
 • 0,25€ / 1 MB pentru traficul de Internet;
 • 0,17€ / MMS național.

Minutele nelimitate în reţea, precum şi unităţile CE VREI TU incluse în abonament, nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21€ / minut apel video în reţeaua Vodafone şi 0,29€ / minut apel video în reţelele naţionale.

Termeni și condiții și Politica de utilizare rezonabilă
În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.

Conform art. 13 din Termeni și condiții generale pentru serviciile prepaid de voce, Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Telefoanele/echipamentele achiziționate pot fi folosite doar în rețeaua Vodafone.

Oferta promoțională este disponibilă pentru contractele încheiate pe 1 an sau 2 ani și este valabilă până la 25 martie 2018 în limita stocului disponibil.

Prețurile sunt exprimate în euro și conțin TVA.