Se încarcă...

Abonamente fără telefon

SMART 10 național
fără telefon
10 € / lună

6 GB

Internet pe mobil național

NELIMITAT

minute și SMS-uri în rețea

NELIMITAT

minute în orice rețea națională

200

minute internaționale pe mobil

Ai sub 26 de ani?

Descarcă Vodafone Shake
și ai gratuit 10GB/săptămână!

250

SMS-uri în orice rețea națională

2 luni gratuit

Trebuie să selectezi mai întai 2 categorii de aplicații în care telefonul nu consumă net

Ofertă disponibilă în magazine

Alege abonamentul
RED 15
fără telefon
15 € / lună

Valabil și în roaming SEE

16 GB

Internet pe mobil național din care 4,20 GB în roaming SEE*

NELIMITAT

minute și SMS-uri în rețea

NELIMITAT

minute în orice rețea națională și în roaming SEE

400

minute internaționale pe mobil

Ai sub 26 de ani?

Descarcă Vodafone Shake
și ai gratuit 10GB/săptămână!

2 luni gratuit

Trebuie să selectezi mai întai 3 categorii de aplicații în care telefonul nu consumă net

Ofertă disponibilă în magazine

Alege abonamentul

Viteze Internet pe mobil
Viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 225 Mbps download și 50 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire de aici. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile telefonului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.

Roaming în Spațiul Economic European
Beneficiile incluse în abonamentul Smart Naţional 10 fără telefon sunt valabile doar în România. Pentru aceste tipuri de abonament nu se poate activa serviciul Roaming. Activarea serviciului de roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului.

Beneficiile naționale incluse în abonamentele RED 15 fără telefon și Super RED 99 fără telefon pot fi utilizate şi în ţările din Spațiul Economic European (SEE): Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein şi Norvegia, cu aplicarea politicii de utilizare rezonabilă - detalii. Limita pentru traficul de internet include și traficul pentru Social&Chat / Video / Music / Maps Pass / Email Pass. Beneficiile complete ale abonamentului Super RED 99 pot fi găsite aici.

Social & Chat Pass, Video Pass, Music Pass, Maps Pass şi Email Pass

 • trafic de internet în aplicațiile și website-urile de video streaming (YouTube, HBO GO, Netflix, Vimeo, 4GTV+), în aplicațiile și website-urile de social media & chat (Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Pinterest, Twitter, Tumblr și Viber), aplicațiile și website-urile de audio streaming (Apple Music, Tidal, Zonga), in aplicatiile de navigatie si harti (Google Maps, Apple Maps, Waze) si in aplicatiile de e-mail(Gmail, Exchange, Yahoo).
 • lista aplicațiilor și website-urilor este dinamică, putând suferi modificări.
 • traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de audio sau video streaming și social media nu este inclus.
 • pentru a beneficia de ofertă, îți manifești acordul privind prelucrarea datelor de trafic. Utilizarea opțiunilor este permisă pentru nevoile tale proprii.

Contract 
Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani.

Informații complete

Afișează Informații complete conținutul Afișează Informații complete conținutul

Abonament Super RED 99 fără telefon

Afișează Informații complete conținutul Afișează Informații complete conținutul

Abonament Super RED 99 fără telefon la 99€/lună oferă:

 • 34 GB Internet pe mobil național din care 27,73 GB în roaming SEE*
 • NELIMITAT minute și SMS-uri naționale
 • NELIMITAT minute și SMS-uri în rețea
 • 1000 minute internaționale pe mobil către rețele din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie (fără Irlanda de Nord ), Vatican.
Comandă acum

Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos
şi vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Vodafone.

Prin completarea câmpurilor de mai sus ești de acord să fii contactat de către Vodafone.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Beneficiile naționale:

 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale). Detalii complete aici.
 • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.

Beneficiile incluse nu se reportează și se pot consuma în limita unei utilizări rezonabile (art.2.6 -2.7 documentul CCP - Utilizarea rezonabilă a Serviciilor).

Internet

Accesul la viteza 4G este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G, împreună cu un telefon compatibil şi un SIM 4G. Detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.

Viteza maxima de download este de până la 500 Mbps, iar viteza maximă de upload este de până la 75 Mbps. Viteza maximă estimată și promovată a traficului internet pe mobil (download și upload), pentru fiecare tip de tehnologie este menționata în Clauze Contractuale Principale (CCP) - Partea a II-a.

În cazul abonamentelor de voce cu trafic național de internet pe mobil vei fi notificat prin SMS la consumarea a 75% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE)

Abonamentul Super RED 99 fără telefon oferă acces la serviciul de Roaming în Spaţiul Economic European (SEE). Conform Regulament UE 531/2012 şi Regulament UE 2016/2286, beneficiile naţionale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate şi în ţările SEE (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein şi Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate şi a limitei pentru consumul de date în roaming SEE. După depăşire se aplică Suprataxa reglementată şi/sau tariful naţional la depăşire.

Beneficii internaționale

Minutele naţionale incluse în abonament pot fi folosite şi pentru apeluri internaţionale către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie (fără Irlanda de Nord), Vatican și rețelele fixe și mobile din SUA și Canada, cu excepția destinațiilor special și premium. Tariful pentru apelurile efectuate către alte destinaţii internaţionale care nu sunt incluse în abonament este cel standard, în funcţie de destinaţia apelată - detalii

Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonamentele RED se vor consuma pentru apeluri în reţele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie şi Vatican.

Destinațiile internaționale speciale și premium se vor taxa cu tarifele standard – detalii aici.

Tarife la depășire și ordinea de consum

Tarife aplicabile pentru serviciile care nu sunt incluse în abonamente sau la depășirea beneficiilor incluse sunt următoarele:

 • 0,80€ / 100 MB pentru traficul de Internet, indiferent de traficul consumat din totalul de 100 MB. Unitatea minimă de contorizarea a traficului este de 10kb.
 • 0,05€ / minut național;
 • 0,03€ / SMS național;
 • 0,431€ / MMS internațional;
 • 0,21€ / minut pentru apelurile video în rețeaua Vodafone și 0,29€ / minut pentru apelurile video în rețelele naționale
 • internațional: tarif standard în funcție de destinația apelată.

Ordine de consum: beneficiile incluse în opțiuni promoționale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.

Termeni și condiții și Politica de utilizare rezonabilă

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Alte informații utile

Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea).

Accesul la serviciul 112 este disponibil atât pe teritoriul Roamâniei, cât și în Spațiul Economic European (SEE). Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.

În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.

Telefoanele/echipamentele achiziționate pot fi folosite doar în rețeaua Vodafone.

Oferta promoțională este disponibilă pentru contractele încheiate pe 1 an sau 2 ani și este valabilă până la 31 octombrie 2018, în limita stocului disponibil.

Prețurile sunt exprimate în euro și includ TVA.

Pentru acest tip de abonament nu se poate achiziționa telefon la preț promoțional pe întreaga durată contractuală.