Se încarcă...

Abonamente mai avantajoase fără telefon

CE VREI TU 6
național fără telefon

8€ / lună
NELIMITAT
minute și SMS-uri în rețea
3000 MB
Internet pe mobil național
1500 CE VREI TU
(1 minut național = 1 MB = 1 SMS national)
100 minute
internaționale pe mobil
 
 
 

RED 11
fără telefon

11€ / lună
 

Valabil și în roaming SEE

Testează Video
Pass 2 luni

Social Pass
inclus

NELIMITAT
minute și SMS-uri în orice rețea națională și în roaming SEE

5 GB
internet pe mobil național din care 2,40 GB în roaming SEE*

 
300 de minute
internaționale pe mobil
 
 
 

*Beneficiile naționale pot fi folosite și în Spațiul Economic European (SEE), cu aplicarea politicii de utilizare rezonabilă - detalii. Limita pentru traficul de internet include și traficul pentru Social/Video Pass.

Viteze Internet pe mobil

Abonamentele beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 225 Mbps download și 50 Mbps upload. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

CE VREI TU 6 național fără telefon, abonament național

Beneficiile incluse în abonamentul CE VREI TU 6 național fără telefon sunt valabile doar în România. Pentru acest tip de abonament nu se poate activa serviciul Roaming. Activarea serviciului de roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului.

Video Pass pentru RED 11 fără telefon

 • trafic de internet în aplicațiile și website-urile de video streaming (YouTube, Netflix, Vimeo, 4GTV+) pentru 1 lună
 • lista aplicațiilor și website-urilor este dinamică, putând suferi modificări
 • traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de video streaming și social media nu este inclus
 • pentru a beneficia de ofertă, îți manifești acordul privind prelucrarea datelor de trafic. Utilizarea opțiunilor este permisă pentru nevoile tale proprii

Social Pass pentru RED 11 fără telefon

 • trafic de internet în aplicațiile și website-urile de social media (Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Pinterest, Twitter, Tumblr și Viber) pentru 24 de luni
 • lista aplicațiilor și website-urilor este dinamică, putând suferi modificări
 • traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de video streaming și social media nu este inclus
 • pentru a beneficia de ofertă, îți manifești acordul privind prelucrarea datelor de trafic. Utilizarea opțiunilor este permisă pentru nevoile tale proprii

Social Pass și Video Pass nu sunt compatibile cu abonamentul CE VREI TU 6 național fără telefon.

Contract
Oferta este valabilă pentru contractele noi sau reînnoirile de contract încheiate pe 1 sau 2 ani.

Informații complete

Beneficiile naționale

Minutele și SMS-urile nelimitate în orice rețea pentru RED 11 fără telefon

 • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale). Până la data de 2 iunie 2013, apelurile către astfel de numere nu s-au scăzut din abonament, ci au fost taxate la tariful standard (0,184 €/minut pentru apelurile în rețelele naționale și 0,062 €/SMS pentru SMS-uri în rețelele naționale). Detalii complete aici.
 • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) - de ex. jocuri, concursuri, donații etc. Tarifele pentru aceste numere pot fi accesate aici.
 • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 €/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 €/minut apel video în rețelele naționale.
 • pot fi consumate pentru trimiterea de mesaje multimedia (MMS).

Pentru CE VREI TU 6 național fără telefon minutele naţionale incluse în abonament se vor consuma pentru: apeluri în reţele naţionale (fix şi mobil), apeluri internaţionale în reţele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Grecia, Olanda, Norvegia, Polonia, Suedia, Elveţia, Vatican şi se vor deduce din unităţile incluse în cele 1500 de minute/SMS-uri naţionale/MB trafic national.

Beneficiile incluse în abonamente nu se reportează.

Internet

Accesul la viteza 4G este posibil în zona de acoperire a reţelei 4G, împreună cu un telefon compatibil şi un SIM 4G. Detalii despre aria de acoperire a serviciilor aici.

Viteza maxima de download este de până la 225 Mbps, iar viteza maximă de upload este de până la 50 Mbps.

În cazul abonamentelor de voce cu trafic național de internet pe mobil vei fi notificat prin SMS la consumarea a 75% din traficul de internet inclus (sau la consumarea întregului trafic de internet pe mobil, în situația în care ai avut o sesiune mai mare de trafic).

Informații despre procedurile de măsurare și gestionare a traficului de internet pot fi accesate aici.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE)

Abonamentele RED oferă acces la serviciul de Roaming în Spațiul Economic European. Conform Regulament UE 531/2012 și Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate și în țările SEE (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein și Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate și a limitei pentru consumul de date în roaming SEE. După depășire se aplică Suprataxa reglementată și/sau tariful național la depășire. Pentru fiecare abonament se poate verifica volumul de date disponibil în roaming conform formulei de calcul de aici.

Beneficiile incluse în abonamentul CE VREI TU 6 național fără telefon sunt valabile doar în România. Pentru acest tip de abonament nu se poate activa serviciul Roaming. Activarea serviciului de roaming poate fi realizată doar cu schimbarea abonamentului.

Aplicații și accesul la conținut

Cu abonamentele RED ai acces și la următoarele aplicații și servicii:

 • 4GTV+- viitorul televiziunii este aici. Cu 4GTV+ ai acces la o colecție impresionantă de filme Hollywood și Festival, seriale, documentare și muzică de cea mai bună calitate, precum și la canale TV, toate prin contul tău MyVodafone, pe 12 sau 24 luni. Detalii la vodafone.ro/4gtvplus
 • Secure Net- 2 luni gratuit. Cu Secure Net, traficul tău de date în rețeaua națională Vodafone este protejat antivirus, antiphising, antimalware și împotriva website-urilor dăunatoare. Poți dezactiva oricând serviciul din contul tău MyVodafone. La expirarea perioadei promoționale, tariful lunar este 0,40€/lună (TVA inclus).
 • Asigurarea mobilăoferă repararea sau înlocuirea telefonului cu unul identic sau având specificaţii similiare (care poate fi sub forma unui dispozitiv recondiţionat). Înlocuirea tefonului se realizează atunci când acesta este distrus ca urmare a unui accident, potrivit condiţiilor şi descrierilor din Termenii şi Condiţiile asigurării - detalii.

Beneficii internaționale

Minutele naţionale incluse în abonamentul RED 11 fără telefon pot fi folosite şi pentru apeluri internaţionale către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Vatican și rețelele fixe și mobile din SUA și Canada, cu excepția destinațiilor special și premium. Tariful pentru apelurile efectuate către alte destinaţii internaţionale care nu sunt incluse în abonament este cel standard, în funcţie de destinaţia apelată - detalii. Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonamentele RED se vor consuma pentru apeluri în reţele mobile din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie şi Vatican.

Minutele internaţionale pe mobil incluse în abonamentul CE VREI TU 6 național fără telefon se vor consuma pentru apeluri internaţionale în reţele fixe şi mobile către Marea Britanie, Spania, Portugalia, Ungaria, Franţa, Germania, Italia, SUA şi Canada. După consumarea minutelor internaționale incluse in CE VREI TU 6 național fără telefon, atunci când apelurile sunt efectuate din credit reîncărcat (neutilizat pentru activarea unei opțiuni cu minute internaționale) se vor aplica tarifele standard în funcție de destinația apelată: Europa - rețele Vodafone și rețele fixe - 0,486€/minut, Europa - alte rețele mobile 0,595€/minut, SUA, Canada - 0,595€/minut. Poți verifica încadrarea destinației internaționale apelate și tarifele standard aici.

Destinațiile internaționale speciale și premium se vor taxa cu tarfele standard – detalii aici.

Tarife la depășire și ordinea de consum

Tarife aplicabile pentru serviciile care nu sunt incluse în abonamentul RED 11 fără telefon sau la depășirea beneficiilor incluse sunt următoarele:

 • 0,80€ / 100MB pentru traficul de Internet;
 • 0,05€ / minut național;
 • 0,03€ / SMS național;
 • 0,431€ / MMS internațional;
 • 0,21€ / minut pentru apelurile video în rețeaua Vodafone și 0,29€ / minut pentru apelurile video în rețelele naționale/
 • internațional: tarif standard în funcție de destinația apelată.

Ordine de consum: beneficiile incluse în opțiuni promoționale sau bonusuri se vor consuma înaintea beneficiilor incluse în abonament.

Pentru serviciile care nu sunt incluse in CE VREI TU 6 național fără telefon sau la depășirea beneficiilor incluse în oferte se aplică următoarele tarife:

 • 0,21€ / minut pentru apeluri în rețele naționale fixe și mobile;
 • 0,06€ / SMS național;
 • 0,25€ / 1 MB pentru traficul de Internet;
 • 0,17€ / MMS național.

Minutele nelimitate în reţea, precum şi unităţile CE VREI TU incluse în abonament, nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21€ / minut apel video în reţeaua Vodafone şi 0,29€ / minut apel video în reţelele naţionale.

Termeni și condiții și Politica de utilizare rezonabilă

Informațiile despre politica de utilizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Informațiile complete despre termenii și procedurile legale, contractul cadru și condițiile de furnizare a serviciilor pot fi consultate aici.

Alte informații utile

Vodafone oferă acces la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 în mod nelimitat și gratuit cu condiţia introducerii unei cartele SIM în telefonul mobil (cartela SIM nu trebuie să fie autentificată în reţea). Accesul la serviciul 112 este disponibil atât pe teritoriul Roamâniei cât și în Spațiul Economic European.

Apelul către numărul 112 implică și transmiterea informaţiilor de localizare a apelantului.În cazul încetării Contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale se pot percepe despăgubiri – detalii în art. 10 din Termenii și condițiile generale, care poate fi accesat aici.

Oferta promoțională este disponibilă pentru contractele încheiate pe 1 an sau 2 ani și este valabilă de la 19 iunie 2017 până la 31 august 2017, în limita stocului disponibil.

Prețurile sunt exprimate în euro și includ TVA.