Se încarcă...

Roaming pe zi

Nelimitat in roaming

Folosește și din străinătate netul și minutele de acasă cu Vodafone Roaming pe Zi. Ai acces în 45 de țări la:

 • minutele, SMS-urile naţionale și Internetul pe mobil incluse în abonament;
 • tarife standard naţionale la depăşirea minutelor, SMS-urilor şi traficului de Internet pe mobil.

Pentru a putea utiliza opțiunea Roaming pe Zi trebuie să te asiguri că ai serviciul Roaming activat. Activează serviciul de roaming cu cel puţin o zi înainte de a pleca din ţară. Nu plăteşti nicio taxă suplimentară cât timp eşti în România.

Pentru Vodafone RED

Dacă ai unul dintre abonamentele Vodafone RED, cu oferta promoţională Vodafone Roaming pe zi ai minute și SMS-uri nelimitate și acces la traficul de internet inclus în abonament, cu 3€ / zi dacă pleci într-o țară din Europa sau în Turcia și cu 6€ / zi dacă mergi în altă țară. Verifică lista țărilor în secțiunea "Unde e disponibil".

Destinație Beneficii
local (în țara vizitată) Ai minute naționale și SMS-uri nelimitate și consumi din traficul de Internet pe mobil inclus în abonament
către România
internațional Tariful național standard/minut către destinația internațională apelată.
apel primit Apelurile primite sunt nelimitate.

După consumarea traficului de date inclus în abonamentul RED, se aplică, promoţional, tariful național standard pentru traficul de Internet pe mobil (0,062€/MB). Tariful include TVA.

Pentru alte abonamente

Dacă ai orice alt abonament Vodafone, în afară de RED, cu oferta promoţională Vodafone Roaming pe zi ai acces la minutele, SMS-urile și traficul de internet incluse în abonament, cu 3,99€ / zi dacă pleci într-o țară din Europa sau în Turcia și cu 8€ / zi dacă mergi într-o altă țară. Verifică lista țărilor în secțiunea "Unde e disponibil".

Destinație Înainte de consumarea minutelor sau a traficului inclus în abonament După consumarea minutelor sau a traficului inclus în abonament
local (în țara vizitată) Consumi din minutele naționale, SMS-urile și traficul de Internet pe mobil național Se aplică promoţional tariful național standard pentru apeluri în rețeaua Vodafone și în rețelele fixe (0,148 € / minut), pentru apeluri în rețelele mobile (0,21 € / minut), pentru SMS-uri (0,062 € / SMS național) și pentru traficul de Internet pe mobil (0,062 € / MB). Tarifele includ TVA.
către România
internațional Tariful național standard/minut către destinația internațională apelată.
apel primit Primele 30 de minute/zi nu se tarifează. După depășirea acestor minute, vei fi taxat cu 0,10 € / minut.

Opțiunea nu presupune plata unui abonament lunar. Plătești taxa zilnică la primul apel primit sau inițiat, la primul SMS inițiat sau la efectuarea de trafic pe Internet mobil într-o țară unde este disponibilă opțiunea Vodafone Roaming pe zi; taxa este valabilă până la ora 24:00, ora României.

Detalii taxare

 • În situația în care dezactivezi opțiunea “Roaming pe zi” în cursul zilei în care aceasta a fost activată și taxată, se pierd beneficiile ofertei iar taxa este percepută integral.
 • Primul minut se taxează prin rotunjire la minut, iar restul convorbirii se taxează la secundă
 • Dacă ai activat opţiunea Vodafone Roaming pe Zi şi nu călătoreşti într-o ţară Vodafone Roaming pe Zi, plăteşti în conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World
 • Apelurile și SMS-urile către numere de interes general la nivel local sau național (ex: numere de taxi, ora exactă, etc) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (ex: jocuri și concursuri) nu se consumă din minutele naționale și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni.
 • Un apel către *222, 333, 334, +0372022222 sau +40725252222 va aplica taxa Roaming pe Zi, dar nu se va tarifa. Un apel către +40722033333 sau +40722033334 va aplica taxa Roaming pe Zi și se va tarifa ca un apel către Vodafone România
 • Tarifele opțiunii Vodafone Roaming pe Zi se aplică numai dacă ești înregistrat în una dintre rețelele care aparțin unei țări unde este disponibilă opțiunea Vodafone Roaming pe Zi
 • Notificările de trafic de date în roaming nu sunt disponibile în țările Vodafone Roaming pe Zi. În cele 45 de țări vor fi disponibile notificările de date naționale (la atingerea pragului de 90% trafic inclus în abonament/extraopțiune).
 • În cazul abonamentelor de tip Combo, opţiunea Roaming pe zi oferă acces numai la minutele şi SMS-urile naţionale; traficul de date va fi taxat cu 0,20€/MB (TVA inclus). Excepţie fac abonamentele RED Combo, unde opţiunea Roaming pe zi oferă acces la minutele, SMS-urile naţionale şi traficul de date incluse în abonamentul RED standard.
 • Plăteşti doar taxa de conectare a apelului în fiecare dintre situaţiile de mai jos:
  • Te înregistrezi într-un operator Roaming pe Zi şi primeşti un mesaj în VOX
  • Efectuezi apeluri către numerele scurte 333 sau 334

Exemplu de taxare

Pleci într-o vacanță de 7 zile în Spania. Pentru convorbiri în roaming, activezi opțiunea Vodafone Roaming pe Zi pe care o vei folosi împreună cu abonamentul SMART 10:

 • în abonamentul SMART 10, pentru 10 €/lună, ai incluse 150 minute/SMS-uri naționale, 1500 minute/SMS-uri în rețea, 150 MB Internet pe mobil
 • în opțiunea Vodafone Roaming pe Zi, ai acces la beneficiile din abonament, iar primele 30 minute/zi primite nu se tarifează.

Astfel, în cele 7 zile de vacanță, poți beneficia, în roaming, de 150 minute/SMS-uri naționale, 150 MB Internet pe mobil și până la 210 minute apeluri primite (30 minute/zi x 7 zile).

Utilizezi Ai costuri
Vodafone Roaming pe Zi Tarif standard roaming

Serviciul de roaming în 5 zile și nu depășești beneficiile incluse în abonament + opțiune:

 • apeluri primite: 100 minute
 • apeluri către Vodafone România/local (în țara vizitată): 30 minute
 • trafic Internet pe mobil: 50 MB

Total plată: 19.95€

Taxă opțiune: 19,95€ (5 x 3,99€/zi)

Cost apeluri: 0€

Total plată: 47€

Cost apeluri primite: 10€ (100 minute x 0,10€/minut)

Cost apeluri efectuate: 9€ (30 minute x 0,30€/minut)

Cost trafic de date: 28€ (50 MB x 0,56€/MB)

Extraopțiunea este valabilă în 45 de țări din Zona Principală, respectiv Zona Extinsă.

 • Zona principală: 34 de țări – UE (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria) și alte țări: Turcia, Norvegia, Elveția, Islanda, Liechtenstein, Insulele Reunion, Gibraltar, Albania.
 • Zona extinsă: 11 țări – Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India, Noua Zeelandă.

Metode de activare

 • din contul tău MyVodafone
 • prin apel gratuit la *100#, ramura “Internațional și Roaming”
 • prin apel gratuit la *222;
 • în magazinele Vodafone.