Se încarcă...

Internet în Roaming 50 MB

Activează-ţi opţinea de 50 Mb internet în roaming

Cu opţiunea Internet în Roaming 50 MB primeşti trafic inclus de Internet pe mobil în Elveţia, Albania și Turcia (Zona Principală)sau în Zona Extinsă, valabil 24 ore din momentul activării.

Pentru a putea utiliza opţiunea Internet în Roaming 50 MB trebuie să te asiguri că ai serviciul Roaming activat. Activează serviciul de Roaming cu cel puţin o zi înainte de a pleca din ţară. Nu plăteşti nicio taxă suplimentară cât timp eşti în România.

Opţiunea nu este compatibilă cu alte opţiuni de roaming şi nu poate fi activată la abonamentele care au beneficii de roaming incluse.

Cu oferta promoţională Internet în Roaming 50 MB primeşti 50 MB cu doar 0,99€/zi în ţările din Zona Principală sau 5,95€/zi în ţările din Zona Extinsă a Roaming pe Zi.

Taxa se aplică zilnic la primul MB iniţiat în roaming, dacă au trecut mai mult de 24 ore de la ultima taxare cu 0,99€, respectiv cu 5,95€. După depăşire beneficiezi de tariful de 0,06€/MB trafic de Internet în Zona Principală, respectiv 0,20€/MB în Zona Extinsă.

Unitatea minimă de contorizare a traficului este de 100 kB.

Tarifele includ TVA.

Extraopțiunea este valabilă în 15 țări din Zona Principală, respectiv Zona Extinsă.

  • Zona principală: Albania, Elveția, Turcia.
  • Zona extinsă: Africa de Sud, Australia, Egipt, Ghana, Hong Kong, India, Japonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA inclusiv Hawaii.

Lista completă cu toți partenerii de roaming pentru fiecare țară poate fi accesată aici.