iPhone X

Viziunea noastră a fost dintotdeauna crearea unui iPhone cu ecran pe toată suprafața. Unul atât de captivant, încât dispozitivul în sine să se piardă cu totul în experiența utilizării. Și atât de inteligent încât să răspundă la o atingere, la vocea ta și chiar la o privire. Cu iPhone X, acea viziune este acum realitate. Privește direct în viitor.

Design și ecran

Ecran cât vezi cu ochii.

Ecran Super Retina

La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inchi complet nou, care încape perfect în mână și îți încântă ochii.1

Tehnologie inovatoare

Ecranul e construit folosind tehnici şi tehnologii noi, ce permit afişajului să urmărească perfect curbele telefonului până la marginile elegant rotunjite.

OLED conceput
pentru iPhone X

Primul ecran OLED care se ridică la standardele iPhone, prezintă culori clare și uimitoare, negru autentic, luminozitate spectaculoasă și o rată de contrast de 1.000.000:1.

Cameră TrueDepth

Un spațiu minuscul găzduiește unele dintre cele mai sofisticate tehnologii pe care le-am dezvoltat vreodată, inclusiv camere și senzori ce permit Face ID.

Design
complet nou

Cea mai rezistentă sticlă văzută vreodată la un smartphone, atât pe partea din față, cât și pe spate. Oțel inoxidabil chirurgical. Încărcare wireless. Rezistență la apă și praf.2

Gesturi intuitive

Gesturile familiare fac din navigare o experiență naturală și intuitivă. În loc să apeși pe un buton, o singură glisare pe care o faci oriunde, te duce la ecranul principal.

Face ID

Recunoaște­rea facială.
Așa arată o revoluție.

Autentificare
sigură

Fața ta e acum parola ta. Face ID este o nouă modalitate de a debloca și de a te autentifica.

Cartografiere
facială

Face ID utilizează tehnologia camerei TrueDepth și este ușor de configurat. Aceasta proiectează și procesează peste 30.000 de puncte invizibile pentru a crea în profunzime o hartă precisă a feței tale.

Cameră TrueDepth

Camera frontală.
Cu tot focusul pe viitor.

Selfie-uri în
modul Portret

Creează selfie-uri superbe, cu prim planuri clare și fundaluri blurate artisitic.

Iluminare Portret

Beta

Noua funcție în modul Portret – Iluminare Portret – produce efecte impresionante de lumină, la calitate profesională.

Animoji

Camera TrueDepth analizează peste 50 de mișcări musculare diferite pentru a-ți oglindi expresiile prin 12 Animoji. Scoate la lumină personajele din tine – fie că e vorba de un ursuleț panda, un porcușor sau un robot.

Camere duale de 12 MP

Arta fotografică la îndemâna tuturor.

Camere optimizate

Un senzor de 12 MP mai mare și mai rapid. Un nou filtru de culoare. Pixeli mai profunzi. Și o nouă cameră telefoto, cu OIS.

Iluminare Portret

Beta

Camerele care sesizează profunzimea și cartografierea facială precisă creează efecte uimitoare de lumină, la o calitate profesională.

OIS dual

Ambele camere posterioare au stabilizare optică a imaginii și obiective rapide pentru poze și videoclipuri spectaculoase, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Zoom optic

Unghiul larg și camerele telefoto de pe iPhone X permit zoom optic, precum și zoom digital de până la 10x pentru poze și 6x pentru videoclipuri.

A11 Bionic

Inteligență supra­-omenească.

Procesor neural

Îți prezentăm A11 Bionic. Cel mai puternic și mai inteligent cip văzut vreodată la un smartphone, cu un procesor neural capabil de până la 600 de miliarde de operațiuni pe secundă.

Un procesor
mai rapid

Cele patru nuclee de eficiență ale noului procesor sunt cu până la 70% mai rapide comparativ cu A10 Fusion. Iar cele două nuclee de performanță sunt cu până la 25% mai rapide.

Recunoaștere
adaptivă

Sistemul de învățare automată permite funcției Face ID să se adapteze la schimbările aspectului tău în timp.

Eficiență
energetică

Un controler de performanță de a doua generație și un design special al bateriei, cu o autonomie care durează cu până la 2 ore mai mult între încărcări, comparativ cu iPhone 7.4

GPU proiectată 
de Apple

Noua GPU cu 3 nuclee, proiectată de Apple, este cu până la 30% mai rapidă decât A10 Fusion.

Realitate
augmentată

A11 Bionic oferă puterea necesară pentru experiențe extraordinare de realitate augmentată, în jocuri și aplicații.

Încărcare wireless

Încărcare wireless într-o lume wireless.

Încărcare wireless

Fără un cablu de încărcare obligatoriu, iPhone X este cu adevărat proiectat pentru un viitor wireless.3

O lume wireless

Încarcă cu ajutorul stațiilor și suporturilor de încărcare din hoteluri, cafenele și aeroporturi din toată lumea.

AirPower

Disponibil din 2018

Îți prezentăm suportul AirPower. Pune-ți dispozitivele iPhone, Apple Watch sau căștile AirPods oriunde pe suport, pentru a le încărca wireless.5

iOS 11

Un iOS revoluționar pentru un iPhone revoluționar.

Proiectat pentru
iPhone X

Un telefon cu un ecran de la o margine la alta avea nevoie de un sistem de operare complet reproiectat, cu capabilități și gesturi noi.

Noutăți în iOS 11

Trimite Animoji în Mesaje. Personalizează Centrul de control. Și descoperă melodii noi cu prietenii, în Apple Music.6

Realitate
augmentată

Bucură-te la maximum de jocurile și aplicațiile AR incredibile, de pe cea mai mare platformă de realitate augmentată din lume.

Accesorii

Descoperă accesoriile iPhone 8

Compară

Găsește iPhone-ul
potrivit pentru tine.