Beneficii pentru tine și toți ai tăi

Oferta 10

valabilitate - 6 săptămâni

2000 Minute şi SMS-uri naţionale, din care:
1000 Minute internaţionale fix şi mobil către EUROPA
100.000 MB
Internet pe mobil
NELIMITAT
Minute către Vodafone Italia

NELIMITAT
Minute şi SMS-uri în reţea
NELIMITAT
mesaje şi apeluri video prin  

Dacă nu ai cartela, o poţi achiziţiona din orice magazin Vodafone. Vezi mai jos harta lor.

Daca ai cartela, reîncarcă şi activează oferta din contul tău My Vodafone.

 
Te rugăm să aștepți până se încarcă conținutul...

Campania “Cartela Vodafone pentru acasa” se desfășoară în perioada 12.07.2019 - 26.08.2019 până la ora 23:59:59. La campanie poate participa orice persoană fizică care îndeplinește condițiile specificate în regulament.

Lista cu locațiile în care se desfășoară campania se extinde cu locațiile de aici.

Activare și reînnoire

Oferta poate fi activată sau reînnoită din 12 iulie 2019 până la 15 septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Apeluri internaționale

Minutele internaționale pe fix si mobil din oferta actuala sunt disponibile către Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Malta, Norvegia, Olanda Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria cu exceptia premium si speciale, disponibile aici.

Apeluri nelimitate catre Vodafone Italia

Pentru a vorbi gratuit cu cei dragi, trebuie să ai înregistrat fiecare număr dintre cele 10 din Vodafone Italia cu care vorbeşti nelimitat.

Pentru înregistrarea numerelor, ai la dispoziţie:

  • SMS la 2800 cu numărul pe care doreşti să îl adaugi. Numărul trebuie să fie în formatul internaţional (începând cu 0039 pentru Italia)
  • *100# - Ramura „Internaţional” – apoi „Nelimitat Vodafone Italia”
  • Poți modifica numerele setate la *100# sau *222, în limita a 10 modificări/lună.
  • Dacă unul din numerele preferate din Italia părăseşte reţeaua Vodafone, te vom anunţa prin SMS. În momentul în care vei primi SMS-ul, noi vom scoate acel număr din lista ta de numere preferate. Vei putea să vorbeşti în continuare cu acel număr din minutele internaţionale incluse în oferta activă pe contul tău.

Condiţii de utilizare

  • Indiferent de ofertele cu beneficii internaționale active pe cont, când suni numerele preferate, vei utiliza oferta Nelimitat Italia.
  • Poţi alege să vorbești nelimitat cu numerele mobile preferate din Vodafone Italia, exceptând numerele scurte sau numerele speciale folosite de comercianţi.
  • Numerele din Vodafone Italia setate de tine nu ţin cont de lista de prefixe premium, taxate separat.
  • Oferta este valabilă doar naţional. Nu poţi folosi din minutele nelimitate cât eşti plecat în afara ţării (în roaming).
  • Nu poți înregistra un număr de telefon preferat dacă acesta este suspendat în rețea, telefonul respectiv este închis sau dacă nu este introdusă cartela în telefon.
  • Vodafone România îşi rezervă dreptul de a întrerupe unilateral serviciile conform politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor, care poate fi accesată aici.

Roaming

Oferta 10 include beneficii disponibile doar național și nu are beneficii disponibile în roaming.

Pentru oferte cu beneficii în roaming in Spatiul Economic European și în afara Spațiului Economic European, te rugăm să consulți ofertele de aici.