Primul Audi RS5 și-a ales câștigătorul: Alexandru Ștefan Murariu, din județul Constanța, care a fost desemnat în urma tragerii la sorți din 12 aprilie 2018. Vezi aici comunicatul de presă.

RUNDA 2

Biletul extras în cea de-a doua tragere la sorți are numărul T15069379 și codul de referință: D7WONMTN.
Vezi aici lista rezervelor.

 

Intră în aplicația My Vodafone și află premiul tău zilnic

Excursii

Telefoane

Accesorii

Vouchere valorice de până la 500€ pentru orice telefon din magazinul online

Console
PlayStation® 4 Pro

Bonusuri date

Vodafone Pass

Cursuri online de conducere defensivă la Academia Titi Aur

HBO GO / Zonga
- 3 luni -

Cursuri de pilotaj sportiv cu campionul Simone Tempestini

Vouchere discount

Intră în aplicația My Vodafone.

Vezi ce ai câștigat.

Ia-ți premiul zilnic.

Invită-ți prietenii!

Cu cât inviți mai mulți prieteni, cu atât primești mai multe runde.

Spune-le prietenilor ce premii ai câștigat!

Dă un share pe Facebook și mai câștigi o rundă.

Ia-ți codurile speciale!

Introdu codurile pe care ți le-am pregătit și primești runde în plus.

Descarcă aplicația My Vodafone

Cum obții mai multe runde invitându-ți prietenii?

   

E simplu! Trimite codul tău prietenilor din orice rețea, iar pentru fiecare prieten care introduce codul de referință în aplicația My Vodafone, primești o rundă extra și tu, și el. Invită cât mai mulți prieteni în joc. Poți folosi maximum 13 runde pe săptămână de la prieteni sau folosind codurile promoționale, pe lângă cele 7 runde zilnice (o rundă pentru fiecare zi a săptămânii).

În plus, urmărește pagina noastră de Facebook și poți primi și alte coduri promoționale suplimentare.

 • Un prieten poate accepta o singură invitație (doar primul cod introdus va fi validat indiferent de numărul de invitații primite).
 • Runda suplimentară de câștig, atât pentru tine, cât și pentru prietenul tău, se acordă automat după ce prietenul a introdus codul în aplicație și acesta a fost validat.
 • În cazul în care ai acumulat mai mult de 13 runde extra de câștig, acestea rămân valabile pentru a fi utilizate până la finalul campanie, în limita a 20 runde/săpătămână (13 runde extra și 7 runde zilnice).
 • Rundele neutilizate până la finalul campaniei se pierd și nu reprezintă șanse suplimentare la extragrea pentru marele premiu.
 • Codul pentru “Invită-ți prietenii” este unic, per număr, pe toată perioada campaniei.

Bine de știut:

   
 • Campania se desfășoară în perioada 15 februarie - 31 martie 2018
 • La campanie poate participa orice persoană fizică sau juridică, abonat Vodafone sau utilizator Cartela Vodafone, sau persoane care utilizează serviciile de telefonie mobilă ale altui operator, care îndeplinește condițiile specificate în regulament. Actul adiţional pentru cea de-a doua extragere a campaniei “Vodafone te sărbătorește” poate fi verificat aici.
 • Pentru înscrierea în Campanie trebuie să:
  • 1.descarci aplicația My Vodafone sau te asiguri că ai făcut ultimul update al aplicației (în cazul în care o ai deja instalată)
  • 2.creezi un cont My Vodafone sau te autentifici cu contul tău existent, în cazul în care folosești deja aplicația
  • 3.accesezi pagina campaniei “Vodafone te sărbătorește” din pagina principală a aplicației sau din banner-ul “Oferte pentru tine/Promoții”
  • 4.apeși butonul “Vezi ce ai câștigat” care îți oferă un premiu zilnic și o șansă în plus la extragerea pentru Marele Premiu
 • Sistemele de operare compatibile pentru aplicația My Vodafone: Android 4.4 sau mai recent și iOS 8 sau mai recent
 • Marele Premiu este dedicat exclusiv clienților Vodafone România. Dacă utilizezi serviciile de telefonie mobilă ale altui operator poți transfera șansele acumulate pentru marele premiu către un număr Vodafone direct din aplicație, în secțiunea dedicată “Listă premii”, începând cu data de 01.03.2018 până la Marea Extragere. În cazul în care pe numărul Vodafone există deja șanse acumulate în Campanie, aceste șanse vor fi șterse prin operațiunea de transfer. Odată ce ai transferat șansele acumulate, utilizatorul nonVodafone nu va mai putea participa la Campanie. Pe durata campaniei se poate realiza / primi un singur transfer de șanse între utilizatori;
 • Tragerea la sorți pentru marele premiu este programată pentru data de 12 aprilie 2018.
 • În fiecare zi a promoției acumulezi o rundă nouă de câștig. În plus, poți acumula runde suplimentare de câștig prin postarea premiului câștigat pe Facebook, direct din aplicația MyVodafone (primești o rundă extra per durata campaniei) sau prin alte concursuri de pe pagina de Facebook a Vodafone România.
 • Numărul maxim de runde de câștig într-o săptămâna este de 20.
 • În funcție de premiu, acesta va putea fi accesat pe loc din aplicație (ex. bonusurile de date) sau va fi trimis către o adresă de livrare indicată de către tine în pagină de câștig a premiului (ex. telefoane). Mai multe detalii găsești în regulamentul campaniei.
 • Poți consulta lista de premii pe care le-ai câștigat și a celor care mai sunt disponibile accesând link-ul “Vezi premiile” din pagina principală a campaniei, aflată în aplicația My Vodafone.
 • Bonusurile de date câștigate pot fi activate doar din pagina campaniei, în momentul câștigării sau, ulterior, din pagina ”Vezi premiile”. Bonusurile pot fi activate în termen de 30 de zile din momentul câștigării. Bonusurile se pot consuma cu o ofertă prepay Vodafone activă, respectiv pe un abonament Vodafone activ.

Cea mai bună rețea conform Certificării Best in Test 2017 obținute în baza măsurătorilor efectuate de auditorul independent P3 Communications în perioada 23 noiembrie - 16 decembrie 2017.

© Vodafone Romania 2018

Share
 
Tweet